MilenneWaver MilenneWaver komentáře u knih

☰ menu

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Pokud se vám líbila Smrtka, s jejím pokračováním nebudete mít žádný problém. I když je druhý díl v jistém ohledu trochu odlišnější od toho prvního, který byl více akčnější, právě v Nimbu se odhalí mnoho tajemství z prvního dílu, přijde hned několik nečekaných zvratů a autor vás donutí si zamilovat hlavní hrdiny ještě víc. Zkráceně řečeno, nemusíte váhat. Nimbus stojí za to.

11.05.2019 4 z 5


Vypálená nenávist Vypálená nenávist Angie Thomas

Po přečtení Vypálené nenávisti se upřímně té chvále na knihu vůbec nedivím. Bylo to skvělé, srdceryvné a dobře zpracované. Nemám, co vytknout.

21.12.2018 4 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Za mě nejlepší knížka od autorky, námět byl úžasný, a postavy ještě lepší. Začtete se okamžitě, děj vás do sebe od začátku vtáhne a nepustí, dokud nebudete u konce. A nejlepší na tom je spojení trochu silnějšího tématu a romantiky - podobně, jako tomu u knih Hooverové bývá, ale přesto, Námi to končí je jedinečné. A jde jasně vidět, že do psaní dala autorka všechno.

26.08.2018 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Za mě nejlepší kniha od Gillian Flynn, kterou zatím napsala - pokud máte v oblibě temnější a drsnější témata a nevadí vám komplikovaná kniha hlavní hrdinky, myslím, že si čtení budete užívat.

09.08.2018 4 z 5


Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Nebýt konce a ještě několika chyb, jednalo by se o skutečně vynikající knihu. Přesto jí řadím mezi lehce nadprůměrné a určitě se k ní ještě v budoucnu vrátím.

09.08.2018 3 z 5


Zakázané ovoce Zakázané ovoce Jojo Moyes

Nejedná o nejlepší knihu od Jojo Moyes, ale přesto má co do sebe. Pokud hledáte nenáročný, zajímavý a trochu tajuplný příběh o lásce, Zakázané ovoce bude perfektní!

29.06.2018 3 z 5


Černooká Černooká Anna Musilová

Krátká, přesto působivá jednohubka, u které s radostí strávíte pár hodin. Ač je zde pár chyb, čtení si budete užívat a do příběhu Viktorie budete pohlceni. Za sebe doporučuji, rozhodně nepatří mezi nejhorší knihy, spíše lehký nadprůměr.

28.06.2018 4 z 5