Milášek Milášek komentáře u knih

☰ menu

Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

ÚCHVATNÝ. Kniha, jako ty přední, nezklamala. Už od prvního dílu jsem se nemohla dočkat, jak ten napínavý příběh dopadne. Ke konci, už jsem pomalu začala tušit, ale nemyslela jsem si, že to takhle dopadne. Bejvávala bych asi radši, kdyby nebe a peklo udělalo kompromis a Luci s Danielem spolu mohli žít navždy na zemi. Nevadí.Konec jsem zase obrečela( Kdo by nebral takovouhle lásku?!!). No a epilog je nádherné zakončení překrásné série.

22.03.2016 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Vůbec nechápu, jak někdo může napsat tak úžasný příběh,jako je tenhle a pak napsat knihu jako Slza a Vodopád-úplný nebe a dudy. Zprvu jsem se bála, že to bude sto samé, ale zmýlila jsem se. Když jsem začala číst tuto sérii tak jsem už nemohla přestat, kdekoli jsem byla tak jsem myslela na to,jak to dopadne a co si přečtu v dalším díle!

22.03.2016 5 z 5


Topíme se v sobě Topíme se v sobě Jasinda Wilder

Pokračování je také strhující. Kniha o prostém životě. Řešení. Rozhodování. Líbilo se mi jak autorka na konci spletla ty dva příběhy dohromady. Prostě série: Falling je strhující, vyjímečná a ke čtení dokonalá.

22.03.2016 5 z 5


Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Naprostá BOMBA.To je jedno z mála slov, které mě napadají. Při prvních stránkách jsem byla šťastná, pak jsem brečela, rozmrzelá z toho příběhu, překvapená, naprosto uchvázená. Moje emoce se střídaly jak na běžícím páse. Nemohla jsem odtrhnout oči od stránek. jedna z nejoblíbenějších knih!! Doporučuji.

22.03.2016 5 z 5


Zkouška věrnosti Zkouška věrnosti Julie Kagawa

Kniha o dracích nezklamala. Poutavý příběh od začátku až do konce. Už se těšim na další díl,jak dopadne :)

22.03.2016 4 z 5


Procitnutí Procitnutí Kai Meyer

Než jsem se začala číst knihu, měla jsem o ní pochybnosti. O mafii jsem ještě nečetla, ale musím uznat,že jsem se bála zbytečně. Příběh mě vtáhnul. Byl reálný a zároveň v něm byly bajky, překvapivý a romantický.Už se těším,až se vrhnu na další díl :)

22.03.2016 3 z 5


Ve znamení Štíra Ve znamení Štíra Maggie Stiefvater

Nevím proč, ale knihy od Meggie( Mrazení, Váhání...) se mi četli docela pomalu. I přes to, že je to úžasná kniha zase o něčem jiném, než normálně čtu. Kate je odvážná a tvrdohlavá,což mi imponuje. A neboť se příběh odehrává na ostově a velkou roli tam hrají koně, tak jsem z něj nadšená.

22.03.2016 3 z 5


Nebe je všude Nebe je všude Jandy Nelson

Velmi rychlé čtení.... Je pravda, že v reálném životě by Lenni asi trpěla víc ze ztráty sestry. Měla jsem teda co dělat abych přečetla její vzkazy, které pohazovala(totálně naškrábané :D). Ale myslím si, že to příběhu dodalo něco navíc.

22.03.2016 4 z 5


Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Příběh, který nadchne. To jak se vyrovnává se smrtí bratra a zároveň obnovuje staré přátelství. Příběh je reálný, takový, že se zastavíte nad čtením a přemýšlíte, co byste dělali vy, kdyby vám umřel někdo blízký. A k tomu všemu je tam nepatrně vsunutá láska.

22.03.2016 4 z 5


Dveře do prázdnoty Dveře do prázdnoty Victoria Schwab

Druhý díl úplně perfektní. Začetla jsem se do něj právě tak jako do toho prvního..Jedna z nejlepších pasáží je hned na začátku, jak se snaží přesvědčit toho učitele, aby mohla zápasit= líbilo se mi, jak tam autorka napsala a teď cituji ,,Jak víte, že mi dva nejsme rovnocenní?´´ a ,,Pokud tedy nevycházíte jen z toho, že jsem holka´´ Né vždy musí být ženské pohlaví bezbranné :).

16.01.2016 5 z 5


Archiv Archiv Victoria Schwab

Po dlouhé době zase kniha o něčem jiném. Přiznám se, že když jsem šla do knihovny, tak to nebylo zrovna pro tuhle knížku. Nejprve jsem byla k ní skeptická. Tohle je ten typ knžek, kvůli kterým se vždy vykašluna učení a zalezu do peřin. Byla napínavá, dobře napsaná, vůbec mi nevadilo, jak tam byly ty pasáže z minulosti( ba naopak si myslím, že ta kniha získala ještě lepší šmrnc.Konec jsem nečekala, takže když jsem dočetla tento díl, šáhla jsem hnedpo druhém. Takže jediné co můžu ještě dodat je, žejí vřele doporučuji :D :)

16.01.2016 4 z 5


Slza Slza Lauren Kate

Dobrý nápad. Musím přiznat, že jsem ale čekala víc. Četlo se mi to docela blbě= nevím zda to bylo stylem psaní, ale já osobně jsem se nemohla vůbec začíst. U cšech knížek většinou mam, že koukam kolik mi zbývá stránek do konce a štve mě, když už mam třeba půlku knihy přečtenou. Tady u té jsem to měla ale naopak-snad už budu mít půlku :/.

16.01.2016 2 z 5


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Jsem naprosto unešena...Je to jedna z nejlepších knížek.Našla jsem v ní všechno co jsem hledala..Vřele doporučiji :)

04.08.2015 5 z 5


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Jsem naprosto unešena...Je to jedna z nejlepších knížek.Našla jsem v ní všechno co jsem hledala..Vřele doporučiji :)

04.08.2015 5 z 5