milan1935 milan1935 komentáře u knih

☰ menu

Bez domova Bez domova Jason Aaron

Silné zakončení války Franka Castla. Víc slov netřeba.

30.11.2020 5 z 5


Batman/Flash: Odznak (Batman) Batman/Flash: Odznak (Batman) Joshua Williamson

Příběh navazuje na prequel znovuzrození hrdinů dc. Řeší se tady placka, ale ne tolik jak bych čekal. Příběh se spíš zaměřuje na flashpoint a na tajemnou osobu, která může za nějaké události. Často jsem viděl dotazy jestli na tohle musím mít načtenou Batman a flash sérii, na to že jsem četl jen prvního Batmana nebyla chvíle kdybych nechápal děj. Spíše bych tady doporučoval přečíst si ten prequel a flashpoint, který by měl vyjit (snad) v dckk. Pokud si myslíte, že odznak je hrozně akční event tak to moc nečekejte akce je jen na začátku a po zbytek příběhu se tady spíš řeší flashpoint, ale to je jen drobnost. Odznaku bych dal 3,7/5.

09.06.2019 4 z 5


Teď poznáte Negana! Teď poznáte Negana! Robert Kirkman

Příběh pěkně doplňuje neganovu postavu. Podtrhuje tady proč je negan tak dobrý záporák.

01.06.2019 4 z 5


Pavučinka Pavučinka Joe Kelly

V třetím díle mi trochu nesedělo chování spider-mana, které mi přišlo zbytečné. Jinak to byl příjemný akční příběh. 3,5/5.

27.05.2019 3 z 5


Wolverine Wolverine Len Wein

Příběh moc o Wolverinovi neřekne je to spíš o vztahu s Mystique. Kresba je pěkná.

27.04.2019 3 z 5


Cesta podivných Cesta podivných Jason Aaron

Příběh je zajímavý, konečně ukazuje co všechno musí čaroděj podstoupit aby ochránil svět. Krásně to doplňuje kresba Chrise Bachala.

21.04.2019 4 z 5


Půlnoční cirkus Půlnoční cirkus Mike Mignola

Tento příběh pěkně doplňuje hellboy serii.

17.04.2019 3 z 5


Liga stínů Liga stínů James Tynion IV

Další díl detective comicsu je opět povedený, děj svižný, kresba pěkná a není moc co dodat. Jestli se vám líbily 2 díly před tím bude se vám líbit i tenhle.

13.04.2019 3 z 5


Thanos se vrací Thanos se vrací Jeff Lemire

Thanos od Lemira vypráví příběh Thanose který se vrací po eventu infinity na svou základnu kde nachází Corvuse Glaiva. V tomto booku máme dvě dějové linky jednu s Thanosem a druhou s jeho synem Thanem. Thane si sestaví svůj tým se kterým chce zabít Thanose, protože Thanos umírá. A mě osobně se líbili obě dvě ta Thaneova je spíš ta ukecanější linka kdežto ta Thanosova je ta akční kdy se titán rve skoro s každým koho potká a do toho se snaží najít lék. S kresbou Mika Deodata Jr. jsem se ještě nesetkal, ale přišla mi hrozně pěkně použita. V tom komiksu se nejvíc pracuje s oranžovou a černou. Postav je tady jen pár, máme tu už zmíněné Thanose a Thanea potom starfoxe, nebulu a tryca. Mě osobně přišel hrozně sympatický Starfox, kterého jsem až doteď neznal a docela mi připomínal Hana Sola.
Celkově mi tento book hrozně připomínal Star Wars komiksy máme tu skupinku lidí co jdou na akci pak silného zaporáka. Mě se skoro všechno na Thanosovi líbilo, byla tam akce mluvení děj byl svižný, pokud chcete Thanose koupit tak to udělejte.

16.03.2019 4 z 5


Paskřivec a další příběhy Paskřivec a další příběhy Mike Mignola

Hellboy paskřivec sice není špatný díl, ale co jsem slyšel jsou i lepší. Příběhy jsou někdy trochu divné, ale někdy i napínavé. Z kresby se mi nejvíc líbila Mignolova. Ostatní mi přišla eh.

02.02.2019 3 z 5


Batman: Ticho: Kniha druhá Batman: Ticho: Kniha druhá Jeph Loeb

Druhý díl ticha mu přišel dobrý tak jako první. Příběh je napínavý a dobrý. Pokud máte rádi Batmana tak si tohle přečtěte.

07.01.2019 4 z 5


Batman: Ticho: Kniha první Batman: Ticho: Kniha první Jeph Loeb

První díl ticha se mo libíl, nebyl sešit, který by mě nudil, nebo byl špatný. Příběh je napínavý. Zjišťujeme hodně věcí před jeho originem. Pokud máte rádi batmana tohle byste si mělo přečíst.

05.01.2019 4 z 5


Kingpin Kingpin Jason Aaron

Punisher Kingpin byl můj druhý komiks s punisherem a ani tento nezklamal. Příběh je napínavý, brutální, sprostý a hrozně dobrý. Komiks je spíš origin Kingpina než punishera, ale i tak se punisher v komisu objevi hodněkrát. Pokud máte rádi serii punisher max od Ennise nebo serial punisher tal bych řekl, že tohle byste si měli přečíst. Tento komiks doporučuji.

04.01.2019 4 z 5


(Ne)normální (Ne)normální Gwendolyn Willow Wilson

Ms. Marvel sem před tím moc neznal a tak pro mě více překvapivá. Už před tím sem slyšel o cenách, které tento komiks dostal a chápu za co. Celý příběh je origin ms. Marvel a to mi přijde dobře. Origin tary není nacpaný v jedním sešitu, ale je v celém booku. Ukazuje nám to jak si představuje Khamala hrdiny a taky proč by chtěla jedním být. Zaporáci tam nejsou skoro žádní, když tam je akce tak je to spíš něco jak pomoc kočce na stromě. Celý book nám, ale ukazuje, že větší akce bude au v druhém booku. Pokud chcete hrdinský příběh žák tohle za přečtení stojí.

03.01.2019 4 z 5


Míle a míle Míle a míle Robert Kirkman

Druhy díl živích mrtvých je jako první hodně dobré čtení. V tomto díle postavy hledají nový tábor, ale potkávají jen zombie. Potkají, ale i nové lidi, kterými jsou Tyreese a jeho dcera s přítelem. Spolu pak potkají další lidi atd. Pokud se vám libil první díl tak druhý se vám bude líbit také.

16.12.2018 4 z 5


Batman: Noc nestvůr Batman: Noc nestvůr James Tynion IV

Batman noc nestvůr mi přišel spíš jako akce skoro bez příběhu. Akce je dobrá, ale příběh trochu že zmatený.

15.12.2018 3 z 5


Bokovky Bokovky Gerry Duggan

Druhý díl crossoveru spidey/Deadpool je pro mě lepší díl než první. V tomto dílu je pro mě více vtipných scén i komentářů a celkový book je i míň nudný a ukecaný. Příběh tam žádný skoro není což nevadí, protože to povídky oběma postavám sednou mnohem víc. Žádná povídka není nudná možná až na retro sešit, který je Ok. Pokud máte rádi oddechovky s deadpoolem tak vám tento komiks můžu doporučit.

12.12.2018 4 z 5


Syndikát obětí Syndikát obětí James Tynion IV

Druhý díl detective comicsu je dobrý tak jak první díl. Dobře se tady navazuje na to co se stalo a pěkně to pracuje s postavami, které v tomto dile mají deprese. Tento díl je udělaný na nápadu toho, že hrdinové škodí tak jak zaporáci. Pokud si chcete koupit tento komiks měli byste si nejdřív koupit noc monster na, který se tady hodně navazuje. Celý komiks je příjemný, temný a zajímavý. Můžu doporučit.

05.12.2018 4 z 5


Doctor Strange: Bezejmenná země, bezbřehý čas Doctor Strange: Bezejmenná země, bezbřehý čas Stan Lee

Komiks je retro a někdy to pro mě bylo hrozně ukecaný. Příběh je vlastně o tom, že po Strangeovi jdou vojáci dormammua. Kresba je pěkně barevná.

18.11.2018 3 z 5


Skrýš Skrýš Masasumi Kakizaki

První manga, kterou jsem četl nebyla vůbec špatná. Příběh je dobře temný a moc dobře se hodí k příběhu. Ten je o tom že manželé spolu jedou na ostrov a chtějí se podívat do lesa. Jedou tam v noci a po chvíli musejí pro benzin pak objeví jeskyni a je to napínavé a temné. Pokud si chcete přečíst komiksový horor tak si kupte tohle. Tenhle komiks můžu doporučit.

11.11.2018 4 z 5