Mia-13 Mia-13 komentáře u knih

☰ menu

Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Zajimavě napsané, zajimavý nápad, ale ten závěr je o ničem...

28.01.2019 2 z 5


Elon Musk Elon Musk Ashlee Vance

Opravdu zajimavý životopis o zajimavé osobnosti. Neuvěřitelně zajimavý životní příběh již od dětství a stále nechápu, jak toho mohl tolik stihnout. Nahlédnutí to jedněch z nejzajimavějších firem součastnosti ale také i do Muskova osobního života, který dokáže pobavit, očividně 10 hodin týdně strávených se ženou stačí :)

04.02.2018 4 z 5


Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Čtivá a dobře napsaná, ale nerozebírá nic nového, klasické věci, na které člověk příjde sám. Stojí za to si ji přečíst z důvodu toho, že po jejím přečtení tak 14 dní nebudete prokrastinovat, a budete aktivnější, na nějaký čas mě pozitivně motivovala :)

04.02.2018 3 z 5


Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Spíše delší povídka, která je naprosto rozdílná od Harryho Holea nebo Lovců hlav. Jednoduchá kniha, bez velké zápletky, romantická a docela nudná. Popsání severské oblasti a úplně jiného způsobu života je velice poutavé a na knize pro mě jediné zajimávé.

27.12.2016


Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Velice zajímavý napad a povedené zpracování. Nadčasová klasika.

13.12.2016


Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Nuda a úplně o ničem, detektivky jí podle mě teda moc nejdou, kdyby radší pořádně napsala pokračování Harryho Pottera a neplýtvala časem na tuhle slátaninu. První díl se ještě tak nějak dal, tohle by absolutní trapnej propadák. To co vymyslela, že napsal ten autor v knize už opravdu zavání nějakou mozkovou příhodou a neustále si ujíždění na tom, že hlavní hrdina nemá nohu je opravdu choré a trapné natahovaní knihy.

13.12.2016


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

S Harrym jsem vyrostla, moc jsem se na knihu těšila a četla se mi dobře... Bohužel dojem z ní je jako z podívání se na trailer k filmu - jen základní kusé informace bez oblíbených detajlů. Zajímavý nápad ze kterého mohly být dvě pořádné knihy a fanoušci by to velice ocenili. Toto označuji za jakésik divné rychlodílo :( vůbec nerozumím tomu proč tato kniha vznikla.

10.11.2016 2 z 5