Melivie Melivie komentáře u knih

☰ menu

Spadla klec Spadla klec Sara Shepard

Strašně krásné zakončení a vůbec celá série byla pro mě nádherným útěkem z trampot dnešního života. Jsem ráda, že mi má dcera první díl půjčila, abych se vždy večer měla na co těšit. :-)

12.10.2015 5 z 5


Neohlížej se Neohlížej se Eileen Dreyer

Zase úžasně napsaná detektivka této autorky. Od začátku do konce je napětí a hlavně nepředvídatelnost. Stojí za přečtení.

05.10.2015


Kdo je na řadě? Kdo je na řadě? Eileen Dreyer

Tentokrát se mi zdálo, že kniha je nenastartovatelná :-) .Pořád jsem čekala až se něco začne dít, až jsem to vzdala.A to se mi nestává. Škoda, mám její detektivky ráda

05.10.2015 3 z 5


Tchyně a uzený... Tchyně a uzený... Simona Monyová (p)

Myslela jsem si, že moje tchýně jsou hnusné. Tato kniha předčila mé očekávání :-). Označení ,,hnusné" je v případě této tchýně velmi slaboučký čaj :-). Rozhodně přečtěte a budou se Vám Vaše trápení s tchýní zdát malicherné nebo nedejbože poznáte, že je to ona!. Pak doporučuju utéct nebo poslat na ni psychiatra :-).

17.07.2015 5 z 5


Já a on Já a on Táňa Keleová-Vasilková

Ještě jsem takovýto druh žánru nečetla a každý večer jsem nedočkavě čekala, jak to bude pokračovat dál. Bude tam zase něco z mého života? Bude tam zase mé zpodobnění, najdu se zase?. Nádhera. Opravdu každá z nás tam najde kus sebe, svého života, svých trápení, pocitů a odpovědí na život sám.

04.05.2015 5 z 5