Melany01 Melany01 komentáře u knih

☰ menu

Nevítaní Nevítaní Sophie Jordan

Kniha byla... ehm, dobrá. Těžko říct. Byla originální, ale zároveň se strašně táhla. Bylo až neskutečné, jak šel každý krok předvídat předem. Na druhou stranu, kdyby do knihy autorka dala trošku více akce, nebylo by to ono.

18.01.2015 4 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Kniha mě mile překvapila. Opravdu jsem si oblíbila hlavní i vedlejší postavy :D Obzvlášť Kaie, ale toho si nejde nazamilovat :33 Už teď se moc těším na další díl, který si snad brzo pořídím :)

09.01.2015 5 z 5


Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Abych byla upřímná, kniha mě vůbec nezaujala. Už u prvního dílu jsem měla co dělat, abych nepřestala číst. Řekla jsem si, že to můžu alespoň zkusit, ale po druhém dílu všechny ostatní pokusy vzdávám. Kniha mě vůbec nebavila.
Jedinná postava, která byla podle mě normální, je Rose. Za ní dávaám jednu hvězdičku.
Další hvězdičku jsem se rozhodla dát proto, že kniha byla i přes to všechno krásné napsaná. Ale Bohužel, mě nebavila...

08.01.2015 2 z 5


Okouzlená nocí Okouzlená nocí Amy Plum

Nádherná kniha! Oprvdu mě překvapila, protože jsem od ní nic moc nečekala. Myslela jsem si, že půjde o obyčejné upíry, akorát že je jinak pojmenovali. Ale ne. Opravdu originální a skvělé :D Knihu jsem přečetla za dva dny, a to mě od ní museli rodiče odhánět :33 Už se nemůžu dočkat na další díly... :))

08.01.2015 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Nádherná kniha. NIc víc k tomu dodat nejde. Někteří si myslí, že byl konec až moc smutný, ale mi to tak nepřišlo. Byl realistický a tak to v životě chodí. Smrt nikdy nebude nikoho šetřit a v této knize to bylo nádherně popsané.

03.01.2015 5 z 5


Čistý Čistý Julianna Baggott

Kniha se mi sama o sobě líbila. Začátek mi přišel trošku zmatený, ale časem jsem se zorientovala :D Ani jsem nevěděla, jestli mi je více líto těch lidí venku nebo vevnitř v Dómu. Ti venku na tom byli hůř v každém ohledu. Jak fyzicky, tak psychicky. Ti v Dómu byli vzhledově nepoškození (zní to divně, ale mě nic jiného nenapadlo) a vzdělaní. Ale žili ve lži. Ještě dlouho jsem potom o knize uvažovala. Už se těším na pokračování :D

30.11.2014 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Autorka měla skvělý nápad :D Knihu jsem přečetla za jeden den, protože jsem se od ní nedokázala odlepit :33
Už teď se těším na pokračování :D

27.11.2014


Velikost L: Šaty pro nevěstu Velikost L: Šaty pro nevěstu Meg Cabot

Takže to byl poslední díl? Jestli ano, moc mě to mrzí. Celá série mě moc bavila.

21.08.2014