McLena McLena komentáře u knih

☰ menu

První zpovědnice: Legenda o Magdě Searusové První zpovědnice: Legenda o Magdě Searusové Terry Goodkind

Špicovní prequel, čtení jsem si užívala, jen mě teď trochu mrzí, že jsem nepočkala, až budu mít dočtenou celou ságu. Bylo zajímavé dostat se do doby největších čarodějů, do doby kdy se teprve pokoušeli o vytvoření Meče, na druhou stranu teď už vím, co bude následovat v dalších dílech a jak k onomu předmětu dojde, což je trochu škoda... Určitě doporučuji přečíst, ale opravdu až na úplný konec :-) Jinak je knížka stejně čtivá a zajímavá, jako ostatní díly.

11.03.2016 5 z 5


Xibalba Xibalba Zbyněk Kučera Holub (p)

Tenká knížečka asi na 200 stránek, takže si člověk před spaním zpříjemní večer. Krapet fantasy, krapet dobrodružné, takové to cestování časem, ale přitom nijak chaotické. Já osobně jsem se strašně bavila, napínavé od začátku do konce, žádné "hluché výpadky", v podstatě pořád se něco děje, čím je knížka ještě napínavější a čtivější.
... a konec, ten mě absolutně dostal. To asi nečeká nikdo, rozuzlení je prostě perfektní. Už jenom kvůli konci doporučuji :-)

11.03.2016 5 z 5


Krvavá církev Krvavá církev Terry Goodkind

Zatím nejlepší knížka z této série. Uvidíme, co budu říkat, až přečtu všechny díly, ale zatím u mě (společně s První Zpovědnicí, která je tak trochu mimo děj) hraje absolutní prim :-)

11.03.2016 5 z 5