MarsiL MarsiL komentáře u knih

☰ menu

Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Jasně, tahle kniha asi nebude aspirovat na kdovíjakou literární cenu, ale po dlouhé době to byla knížka, která se mi krásně svižně četla, která mě pobavila, rozesmála. Prostě fajn oddechovka.

16.02.2017 5 z 5


Všechno nebo nic Všechno nebo nic Eva Urbaníková

Autorku a knížku jsem objevila až po shlédnutí filmu, který měl být na motivy knihy, na scénáři se podílela i sama autorka. Film se mi líbil moc, pohodová odpočinková komedie. Chtěla jsem si hned přečíst knihu, protože kniha bývá většinou lepší, než film, jde víc do hloubky. Dnes jsem ji dočetla a jsem hodně zklamaná. Od začátku jsem měla pocit, že kromě základní dějové linky - ona, on, její kamarádka a kamarád gay a jejich jména je kniha úplně jiná, než film. A horší. Nebavilo mě to číst, autorka skáče z místa na místo, člověk občas tápe, o kterém období svého života hrdinka zrovna vypráví. Málokdy se stane, že film se mi líbí víc než kniha, ale tohle je ten jeden z mála případů. Zkusím se začíst i do jiných knih od autorky...

26.01.2017 1 z 5


Azurové nevěry Azurové nevěry Petra Nachtmanová

Dočetla jsem do konce, ale docela mi to trvalo. Zvláštní styl psaní, občas jsem se ztrácela, hlavně v první polovině. Pak jsem už dočítala jen proto, abych se dopracovala k nějaké pointě, která se ale tak nějak nekonala. Nebo jsem jí já nenašla. Příběh na české poměry asi ne moc neobvyklý. Dvě hvězdičky se mi zdají tak akorát.

31.05.2016 2 z 5


Já a moji muži Já a moji muži Lena Nová

Jedna z mála knih, kterou jsem nedočetla. Možná je chyba na mé straně, ale prostě jsem se do ní nemohla začíst, neseděla mi.

31.05.2016 1 z 5


Dívka s hnědýma očima Dívka s hnědýma očima Lisa Kleypas

Mám asi štěstí, že nejsem náročný čtenář. Celá série mě bavila, tenhle poslední díl jsem četla s větším odstupem, přesto jsem se docela rychle upamatovala na předchozí díly. Po čase zase knížka, kterou jsem přečetla téměř v jednom zátahu, svižná, vtipná pohodovka.

27.03.2016 4 z 5


Gravitace Gravitace Tess Gerritsen

Velice zajímavá kniha. Tess G. píše opravdu úžasně.

24.10.2012 5 z 5


Dvojí láska Dvojí láska Judith McNaught

Četla jsem to jedním dechem. A hned se pouštím do dalších knih téže autorky. Píše skvěle.

24.10.2012 5 z 5


Noční šepoty Noční šepoty Judith McNaught

Moc pěkná knížka, mám ráda romantiku s detektivní zápletkou.

24.10.2012 5 z 5