Markéta861
Tak tohle je nářez . Začetla jsem se a nepustila z ruky , dokud jsem nedočetla ,holt k obědu byly brambory s tvarohem. Musela jsem ji číst potom ještě jednou a pomalu....
Knížku jsem dostala od dcery jako dárek a musím říct že mě opravdu pobavila . Takovéhle knížky se čtou samy a neodtrhnete se dokud ji nepřečtete.
Taková odpočinková četba , super kladná hrdinka , uličník Šprýmař ,zvrácený král ....taková pohádka pro dospívající a dospělé ,žádný sex hurá.Je to napsané svižně jak z pohledu Tempest tak i Pyreho .Přečetla jsem všechny 3 díly a líbilo se mi to .Jediný co mi vadí tak poměr cena / počet stránek. Tohle by mohla být jenom jedna knížka a ne tři...
Viděla jsem film a ten nezachytil ani desetinu emocí této knížky. Autorka umí tak krásně pracovat se slovy, emocemi ....Přečetla jsem ji jedním dechem a pak jsem ji ještě v tichu a klidu chvíli duševně zpracovávala.Moc pěkné
Druhý díl nezklamal , četlo se to samo a konec jsem rozdýchávala hodně dlouho .Neváhejte a kupte si ji
Tak tohle bylo teda něco . Skvěle napsané , tleskám !!! Zhltla jsem oba díly jako malinu a rozhodně doporučuji. Originální příběh o králi Pastýřovi a jeho kartách Prozřetelnosti ,dávné magii ,příběh Elspeth a Ravyna a záchraně jednoho království . Příběh o přátelství, solidaritě , soucitu a lásce
Tak tohle je moje srdcová záležitost ,úžasně napsaný příběh , postavy , trochu se dozvíš i o dějinách Skotska ,ale hlavně ta neuvěřitelná chemie mezi Claire a Jamiem...nádhera.A skvěle převedené i do podoby tv seriálu , až jsem tam musela jet a všechno vidět na vlastní oči a Skotsko je opravdu návyková země ,hlavně Highlands
Sbohem Rune a Gideone , bude se mi po vás stýskat . Skvostné zakončení této duologie a rozhodně doporučuji!! Určitě se k ní v budoucnu znovu vrátím ...
Páni ,bylo to dobré ...moc dobré . Sice mi v první půlce knížky NĚCO chybělo , děj odsýpal ,všechny postavy skvěle napsané ,svižné dialogy ,ale bylo to takové jako na povrchu .Ale druhá půlka to bylo wow ,TO se objevilo ,chytlo a nepustilo..doporučuji dočíst o víkendu a ne v pracovních dnech ,po 3 hodinách spánku se jde špatně do práce ,ale měla jsem dočteno!!!
Za prvé oceňuji , že tato série má jenom dva díly a moje druhá poznámka je už aby ten druhý vyšel !!!!! Moc pěkné , vyprávěno z pohledu jak Run tak i Gideona ,konec napínavý ,smutný a trochu předvídatelný ale to vůbec nevadí ,takže čekám na dvojku a snad mě nebudou trápit dlouho
Lidé čtěte .Nová vydařená dobrodružná fantasy s dobře vystavěným příběhem a velmi sympatickými hrdiny ,právě jsem dočetla a hurá na druhý díl!!!
Tak tohle je úplně jiná liga...wow...právě jsem dočetla , mám asi 200 tepů za minutu .No myslím že to budu ještě chvíli zpracovávat ...panebože ten KONEC ???? doufám že se nad námi autorka smiluje a začne konečně psát další díl .Za mě plný počet hvězd
"Dyť je to jenom kůň " dyť je to jenom krásná knížka o jednom kovbojovi ,to si musíte přečíst !!!
Dvě hvězdičky za příběh - temná atmosféra , záhady , tajemství , odříznutý hrad - opravdu dobrý ,palec nahoru ...ale ty sex..scény ,kéž by tam nebyly ....nebo aspoň méně tlačit na pilu .Zkazilo mi to celé čtení
Parádní pokračování ...budu doufat že další díl vyjde co nejdřív
Romantická odbočka jak Roland ke štěstí přišel aneb že otisknutí do osoby , která ho přitahuje , není vůbec špatné .Samozřejmě akční pasáže byly také .Tuhle sérii mám opravdu ráda a i opakovaně se k ní vracím . Další pokračování si určitě také najde místo v mé knihovně .Doporučuji
Tak tahle knížka mě hodně mile překvapila , je v ní ode všeho trochu a ještě trochu navíc . Zhltla jsem ji najednou ,protože to bylo napínavé od začátku do konce , Cas ,Lena ,duchové ,morová nákaza - všechno je to napsané tak plynule a děj vás prostě strhne .Opravdu dobrá knížka, doporučuji
Četla jsem to ještě jako školou povinná a čas od času se k ní vracím a pokaždé mě pohltí . Kmitic, Olenka, Zagloba....bij zabij ...polští sousedé mají být právem hrdí na své dějiny
Dobrá oddechovka ,která se moc dobře čte . Máte špatný den v práci anebo se něco nepovedlo ? Ideální čas začít číst :-)
Dark romance z vojenského prostředí, hm ..příběh absolutně neuvěřitelný v negativnim smyslu slova a to samé můžu říct i o hlavních postavách a jejich chování ,sex snad už od 30 stránky ,láska a nenávist rovná se to samé a můj závěr je že bych si asi měla dojít k psychologovi, aby mi vysvětlil protože se mi to docela líbilo ..dávám tři hvězdy ,zase taková kok...to nebyla