Markéta861 Markéta861 komentáře u knih

Obálka knihy Vzpurná čarodějka Vzpurná čarodějka Kristen Ciccarelli

Sbohem Rune a Gideone , bude se mi po vás stýskat . Skvostné zakončení této duologie a rozhodně doporučuji!! Určitě se k ní v budoucnu znovu vrátím ...

10.11.2025

Obálka knihy Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Dobrá oddechovka ,která se moc dobře čte . Máte špatný den v práci anebo se něco nepovedlo ? Ideální čas začít číst :-)

09.11.2025

Obálka knihy Nevracej se pro mě Nevracej se pro mě K. M. Moronova

Dark romance z vojenského prostředí, hm ..příběh absolutně neuvěřitelný v negativnim smyslu slova a to samé můžu říct i o hlavních postavách a jejich chování ,sex snad už od 30 stránky ,láska a nenávist rovná se to samé a můj závěr je že bych si asi měla dojít k psychologovi, aby mi vysvětlil protože se mi to docela líbilo ..dávám tři hvězdy ,zase taková kok...to nebyla

08.11.2025

Obálka knihy Živé stříbro (klasická edice) Živé stříbro (klasická edice) Callie Hart

Páni ,bylo to dobré ...moc dobré . Sice mi v první půlce knížky NĚCO chybělo , děj odsýpal ,všechny postavy skvěle napsané ,svižné dialogy ,ale bylo to takové jako na povrchu .Ale druhá půlka to bylo wow ,TO se objevilo ,chytlo a nepustilo..doporučuji dočíst o víkendu a ne v pracovních dnech ,po 3 hodinách spánku se jde špatně do práce ,ale měla jsem dočteno!!!

15.10.2025

Obálka knihy Bezradná Bezradná Lauren Roberts

Pěkné , moc pěkné .Knížka opět nezklamala a mám radost ,že se závěrečný díl povedl .Jenom to jejich (Paedyno a Kaiovo) předstírání, jako že mezi nimi nic není , mi přišlo takové pro ně nedůstojné..stejně je většinou přistihli. Závěr knížky se dal předpokládat a Kitt byl zase nemastný neslaný, ale četlo se to dobře a dopadlo to dobře, co víc si přát

12.10.2025

Obálka knihy Dědictví krve Dědictví krve Amélie Wen Zhao

Krásný příběh o naději ,lásce ,přátelství , odvaze a dobrodružství. Příběh princezny Any a zloděje Ramsona a jejich boje proti zlé Morganye .

10.10.2025

Obálka knihy Stíny zlatých srdcí Stíny zlatých srdcí Eleanor Corvin

Bylo to hodně osvěžující čtení ,líbil se mi nápad že draci jsou strážci pohádkových příběhů , že Popelka je pěkná mrcha ,upíři a vlkodlaci jsou vlastně docela fajn..
Děj plynule odsýpal ,dobře napsané dialogy mezi kýmkoliv .Sára a Malakai mě bavili.Minus za spicy scény ,proč to píšou???Méně je někdy více a na slovo " hříšný" jsem už alergická .Ale jinak super počteníčko

04.10.2025

Obálka knihy Polibek vítězů Polibek vítězů Marie Rutkoski

Dočteno a opravdu se mi to moc líbilo ,Arin zachránil Kestrel z trestného tábora a díky ztrátě paměti se ze staré Kestrel stala nová Kestrel -upřímná ,spolu s Arinem se znovu poznávají a do toho se oba snaží zachránit svoji zemi před císařem . Takže není nouze o romantické pasáže ani krvavé bitvy .Nejlepší díl

Obálka knihy Zrada vítězů Zrada vítězů Marie Rutkoski

Pokračování se povedlo , přečetla jsem to hned a jdu okamžitě do dalšího dílu

Obálka knihy Kletba vítězů Kletba vítězů Marie Rutkoski

Jo líbilo se mi to , dobře napsané .Příběh je o generálové dceři Kestrel a otrokovi z porobeného národa Arinovi . O tom co je správné a co není .Touze o svobodě .
Kestrel je nejenom pěkná ,ale i mimořádně chytrá ,mistryně ve vyhrávání různých her i vymýšlení strategií.
Arin je otrok nastrčený jako špeh do generálova domů s myšlenkou na pomstu a osvobození se.
A zamilují se do sebe ,jak jinak...

Obálka knihy Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Vypadalo to tak zajímavě , ale bohužel mě to vůbec nechytlo , ani příběh , ani styl psaní a ani postavy..., druhý díl jsem jenom prolistovala a třetí jsem úplně vzdala .

29.09.2025

Obálka knihy Jedno temné okno Jedno temné okno Rachel Gillig

Tak tohle bylo teda něco . Skvěle napsané , tleskám !!! Zhltla jsem oba díly jako malinu a rozhodně doporučuji. Originální příběh o králi Pastýřovi a jeho kartách Prozřetelnosti ,dávné magii ,příběh Elspeth a Ravyna a záchraně jednoho království . Příběh o přátelství, solidaritě , soucitu a lásce

21.09.2025

Obálka knihy Krutá milost Krutá milost Natalie Mae

Tak tento díl byl o chlup lepší než předchozí, četlo se to opět dobře, ale v podstatě šlo o to že se Zahru skoro celou knížku snažila odhalit že Kasta je tvaroměnič a je zlý anebo není anebo je anebo není....a byl z toho takový bludný kruh. Hezky napsaný konec .

20.09.2025

Obálka knihy Laskavý jed Laskavý jed Natalie Mae

Plus - čte se to dobře, mínus - přečtete a nenechá to ve vás žádnou stopu ,prostě zavřete knížku a řeknete si hm a jdu číst něco jiného

14.09.2025

Obálka knihy Dcera noci Dcera noci Kristen Ciccarelli

Příběh Safiry a tajemné zlodějky Tanečnice smrti . Příběh Skye a Havrana .Moc pěkné zakončení trilogie , hlavně po předchozím slabším díle .

14.09.2025

Obálka knihy Dračí věštba Dračí věštba Tui T. Sutherland

Pokud ti je více jako 10 let a máš rád dračí příběhy , tak je to knížka přesně pro tebe!!! Nádherné obálky. Pět dráčat osudů- 5 dílů ,v každém je hlavní postavou jiné dráče osudů. Trochu jsem trpěla nad jmény Hlíňák ,Zářena, Příboj ,Hrozena ,Jasnovid ale jsou to knížky pro starší děti ,tak proč ne .Dobře napsané ,dráčata jsou správně oprsklá a drží spolu za každé situace . Pro náročnější čtenáře to asi nebude ,ale obálka mě zlákala a nelituji

09.09.2025

Obálka knihy Jenom nestvůra Jenom nestvůra Vanessa Len

Tak tohle bylo zajímavé ,nějak jsem se nemohla začíst. Začátek takovy zmatený ,rychlé seznámení s postavami, kdo je kdo a než jsem se rozkoukala, tak proběhl masakr a víceméně všichni umřeli...a pak to začalo být zajímavé , cestování v čase ,obnova spravné časové linky ,kde by se nic takového nestalo. Originální příběh, trojúhelník Joan , Nick a Aaron , líbil se mi Tom a Jamie .No jsem zvědavá a jdu na další díl

09.09.2025

Obálka knihy Zrádná královna Zrádná královna Danielle L. Jensen

Za prvé oceňuji že to je duologie a za druhé že mě to bavilo stejně jako první díl .Četlo se to snadno ,láska opět zvítězila a zlo bylo poraženo , co víc si přát....paráda .Klidně si ji přečtu zase .

26.08.2025

Obálka knihy Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Moc podařené dílko. Z chutí jsem se začetla ...jasná linka - zrůda otec král ,vycvičena dcera špionka která chce pomoci svému království a její ženich král ze sousedního království sympatický skrz na skrz , který chce ochránit svoje království. Moc mě bavili dialogy mezi Arenem a Larou .Dočteno a z chuti jdu na další díl

24.08.2025

Obálka knihy Zmije a vlk Zmije a vlk Rebecca Robinson

Knížka se mi líbila i když níže napsané recenze ji trochu cupují , stojí za to ji přečíst . Postava Reida je jasný klaďas s cílem stát se spravedlivý vládcem, Vaasa je komplikovaná mladá žena s vnitřními démony co se snaží udržet naživu , nikomu nevěří a nemá žádné přátele. Takže tyhle dva díky politice skončí spolu v nuceném manželství ,Reid se okamžitě do Vaasy zamiluje a postupně ji přesvědčí aby se i ona zamilovala do něho. Happy end se nekoná , to by nebyla série , musím trpělivě čekat na další díl . Už aby to bylo

24.08.2025