marketa.marketa marketa.marketa komentáře u knih

☰ menu

Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

První půlka knihy mě naprosto pohlitila a měla jsem dojem , že je to jedna z nejlepších knih , kterou jsem za poslední dobu četla . Opak je však pravdou .. v druhé části knihy jsem jsem na okamžik ztratila niť a měla pocit , že se v knize ztrácím . V zápětí co jsem se v dějí začala znovu orientovat a hlavní zápletka byla odhalena začala kniha pomalu ztracen můj zájem . Celkově bych hodnotila knihu jako slušný začátek a nudný konec . Děj mě ničím nepřekvapil a konec byl spíše zklamáním .

13.01.2019 2 z 5


Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít Paulo Coelho

Kniha mi byla doporučována od několika lidí jako super čtení, ale bohužel musím říct, že za mě zklamání. Do čtení jsem se musela nutit a nakonec ji ani nedočetla. Není to můj šálek kávy.

01.08.2017 2 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Jedním slovem báječná kniha! Splnila přesně to, co jsem od knihy očekávala - napětí, zvědavost i překvapení. Snad se budu moc těšit na další skvělou knihu tohoto typu. Za mě rozhodně pecka!

01.08.2017 5 z 5


Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč Sherry Argov

Kniha co nenadchne a ani neurazí. Některé ''zákony'' jsou k pobavení a nejspíš bych je neaplikovala před svým protějškem :) Celkově bych brala knihu spíše s nadhledem.

29.07.2017 3 z 5