Marfuška89 Marfuška89 komentáře u knih

☰ menu

Drž se Drž se Harlan Coben

Já tento žánr nečtu, ale díky čtenářskému klubu jsem se ke knize dostala. A musím říct: WAU! To bylo něco! Přečetla jsem to za 2 týdny (ani ne). Logicky je to první kniha od autora a ksakru, ten umí psát tak poutavě, že když už jsem se dostala ke čtení, tak jsem prečetla i 10 kapitol. (Hlavně ke konci). Ty zvraty, situace, kde jste si říkali: Oni ne! Prosím, oni nesmí zemřít.... Moc dobře napsáno, tak dobře, ze jsem měla pocit, že jsem tam s nimi. Úplně jsem to vyděla v živých barvách, jako by to byl film a ne kniha. A tohle já miluju. Hned po dočrení jsem si říkala: Určitě si musím od autora ješte něco přečíst. Super kniha!

05.04.2024 5 z 5


iPohádka iPohádka Karel Kovy Kovář (p)

Tak to byla naprostá bomba! Smála jsem se celou dobu! Jak já miluji všechny kladné postavy! Je to hodně moderní pohádka, ano - je mi 34 let, já to prostě miluji a budu to doporučovat všem! Dobrá práce!

25.03.2024 5 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Četla jsem od Třeštíkové Bábovky a ty se mně líbily moc (4*), ale Veselí?...
No já vám nevím... Jsem z toho docela dost zklamaná... Vůbec mě to nechytlo... Jako pár vtipných momentů tam bylo, vážné téma také, ale jako celek je to za mně nuda... U Bábovek jsem se ze začátku ztrácela kdo je kdo a jak to spolu souvisí, ale postupně mně to dávalo smysl a krásně mně to to sebe vše zapadalo... Veselí? Tady to bylo za mně větší nuda s každou další stránkou... Můj názor a obrovské zklamaní...

05.02.2024 2 z 5


Vánoční přání Vánoční přání Karen Schaler

Já autorku miluji! Všechny knihy knihy jsou opravdu vánoční a kouzelné. Ano, přiznávám: Jak si zamilovat vánoce je pro mě TOP! Ale víte co? Všechny knihy mají jiný příběh, jinou zápletku a jiné kouzlo. I tady mě autorka dokázala vtáhnout do příběhu. I tady jsem měla pocit, že jsem tam s nimi, že to prožívám také. Miluji ta té knize vše. Doporučuji

17.12.2023 5 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Já vám nevím... Tato kniha ve mě vyvolala smíšené pocity... Četlo se to dobře, krátké kapitoly, příběh svým způsobem zajímavý, ale.... Štvali mě snad všechny postavy, tak moc, že jsem měla nutkání tu knihu nedočíst. Určitě si přečtu i další díly, ale ne teď.

27.10.2023 3 z 5


Noci běsů Noci běsů Kateřina Šardická

Už je to nějakou dobu, co jsem četla Zmizení SL. Já knihy tohoto žánru normálně nečtu, ale Kateřina Šardická si mě dokazala získat a úplně mě vtáhnout do svých příběhů. Opět jsem měla pocit, že jsem v příběhu se všemi postavami, a nemohla jsem se od toho odtrhnout, a tak to má být... Ano - šel mi mráz po zadech, ale to se dalo čekat u tohoto příběhu. Četla jsem jen 4 dny. Nešlo to odložit na delší dobu. A to u knih miluju! Doporučuji všem

10.10.2023 5 z 5


Letní sázka Letní sázka Emily Henry

Taková jednoduchá romantická kniha. Bylo to milé, ale přiznám se, že jsem se místy trošku nudila... Neurazí, ale ani nenadchne.

05.10.2023 3 z 5


Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Ani tato kniha mě nezklamala. Ano, hlavní hrdina je sice sobecký kretén, který myslí jen na sebe, ale víte co? Já ho žeru!
Hlavní hrdinka je sice trošku naivní snílek, ale víte co? To my zamilované ženy jsme!
A ten zvrat? Tak to jsem z toho byla v hájí....

19.08.2023 5 z 5


Pojízdný krámek snů Pojízdný krámek snů Jenny Colgan

Bylo to milé hezké čtení, které se krásně četlo, ale já jsem od toho čekala asi víc.

30.07.2023 3 z 5


Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Bože.... To bylo NAPROSTO SKVĚLÉ! Miluji to celé! Doporučuji si to prečíst! Bomba!

02.07.2023 5 z 5


Past na knihomolku Past na knihomolku Emma Hart

Já to žeru. Tu autorku žeru. Hlavní hrdiny žeru. Celé to žeru. Nejvíc ale tu partu v důchoďáku a kachny (nebo jsou to kačeny? Teď nevím). Už se těším na 3 díl.

29.06.2023 5 z 5


Psáno s nadějí Psáno s nadějí Aly Martinez

:-O Co to bylo? :-O
Já tuto autorku zbožňuji. Ano série Nejtemnější úsvit mě úplně zničila a je u mě TOP, ale co se vyklubalo z tohoto příběhu :-O ? No tvl :-O . Už na začátku jsem byla v šoku (nečetla jsem díly hned po sobě) Ale myslela jsem si, že to bylo jinak... A PROBŮH! Co se to stalo ke konci :-O ? Ještě teď mi běhá mráz po zádech :-O !
Miluji hlavní hrdiny a jejích ''celoživotní'' lásku. Rosie je k sežrání :-*
Nádherný a zároveň mrazivý!

26.05.2023 5 z 5


Nový kamarád pro Goldwing Nový kamarád pro Goldwing Ina Brandt

I tento díl byl moc krásný. Miluji svůj mozek, že mi dal dar představivosti a já jsem si tak opět mohla užít Goldwing, Flóru a jejích kouzelné dobrodružství. Snad se v ČR dočkáme i další příběhů kouzelných sov a jejích kamarádů.

22.05.2023 5 z 5


Polib mě Polib mě Stella Tack

No.... jak to mám říct? Kolem této série je velké nadšení, jak je boží atd... Moc jsem se na knihu těšila...
Asi takto.... Do doby než hlavní hrdinové zjistili, kdo vlastně jsou mě ta kniha bavila. Smála jsem se a byla fajn (proto 2*), ale to bohužel trvalo jen chvíli.... Pak pro mě příběh byl nudný a celkově o ničem.... Četla jsem tuto knihu přes měsíc a musela jsem se do čtení doslova nutit.... Konečně mám dočteno a vůbec nevím, zda se pustím do 2 dílu...
Velké očekávání, ale bohužel obrovské zklamaní...

14.05.2023 2 z 5


Struny lásky Struny lásky Samantha Young

Tuto knihu už si chci přečíst hoooodně dlouho a dostalo se na ní až teď v březnu díky společného čtení.
Všem se kniha líbila na tolik, že z ní byly úplně nadšené. Já mezi ně bohužel, nepatřím.
Nechci říct, že by se mi příběh nelíbil - líbil, ale byl to za mě takový průměr. Místy mě ty hlavní postavy štvali.

29.03.2023 3 z 5


Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

Já to miluji! To je PECKA! Miluji snad všechno a všechny! Smála jsem se snad furt :D !!!! MILUJU TO!

04.03.2023 5 z 5


Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Opět jsem viděla první seriál a pak jsem si přečetla knihu.
Zatím co u Vévoda a já jsem byla mile překvapená, že seriál (1. série) je velmi podobný knize, tak u Vikomta, který mě miloval mě překvapilo, že druhá polovina knihy i seriálu (2. série) nemají spolu snad nic společného. Zvláštní...
To ale nemění nic na tom, že se mně kniha moc libila a že seriál i knihy stále miluji.

18.02.2023 5 z 5


Amaris: S větrem o závod Amaris: S větrem o závod Maren Dammann

Druhá kniha od autorky a také se mně líbila. Všechny hlavní postavy mně byly sympatické. Amaris byl úžasný. Ano - tyto knihy jsou spíše pro náctiletelé, ale mně se to libilo moc, i když je pravda, že Marwani (první kniha od autorky) se mně líbila o trohu víc z osobních důvodů.

09.02.2023 5 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Milá, vtipná romantika. Líbilo se mi to... První díl (Pan romantik) se mi líbí o trošku víc.

30.01.2023 3 z 5


Za sny Za sny Karin Krajčo Babinská

Audiokniha
Co napsat?
Jako první jsem si koupila audioknihu Hvězdy na cestě a to bylo super. Ale Za sny?
Proč mi to děláte? Proč mě ničíte? Max a Marla mě úplně vtáhli za svymi sny a já měla pocit, že jsem tam s nimi... Za 2 dny doposloucháno a jsem z toho smutná... Z toho, že už to skončilo a jak :'( ... Já je miluju!

10.01.2023 5 z 5