marcuswang marcuswang komentáře u knih

☰ menu

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Divná kniha, asi moderní styl o ničem, přeskakování v ději jsem nechápal. Nicméně mě zaujaly některé mini scénky. Např. jaké zvuky vyluzuje milenec hrdinky při lízání a jak ona popisuje své stydké pysky. Kvůli tomu ale kniha za čtení nestojí.

29.06.2021 1 z 5


Co všechno vědí muži o ženách Co všechno vědí muži o ženách Alan Francis

Čtenáři, pozor! Hloupý podvod...

29.06.2021 odpad!


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Zábavné čtení ze života moravských chrapúnů. Prdelákov on-line. Hrdinka vojela každého, kdo stál na nohou. No a co? Vcelku sympatické. Škarohlídi, trhněte si pacičkou. Jestli je kniha „částečná“ autobiografie, tak musí být autorka ve společnosti oblíbená. Dyť jó, žijeme jen jednou a většinou na splátky s pohyblivým úrokem. Píchání hýbe světem, důležitější jsou jen prachy a ty na vesnici byly jen za totáče. Co tam teda dělat jinýho. A že kniha nemá konec? To je fuk, co by se tím řešilo? Akorát, že se usadila a nebude s ní žádná legrace. Styl opepřený erotikou na každé druhé straně mi sedí, píšu také tak. Pěkný příspěvek k literatuře životního faktu, buďme Veselí. Za mě fajn.

04.08.2019 3 z 5


Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Skutečně zábavné čtení odhalující ženské půvaby/zbraně a mužskou mysl v naturální podobě. Ze dvou novel v knize, druhá ještě lepší než prvá. Realita, legrace, nespoutaná fantazie. Inspirující pro tvorbu všeho druhu! Kniha by skutečně měla zakotvit na poličce Fantasy, jelikož odvážné skutky se dějí zřídka a mladé sex bomby se profilují jinak, než jak popisuje autorův příběh. Za mne 5 hvězd! Těším se na další neotřelé příběhy.
Vulgarismy jsou při psaní o vztazích jistě na místě. Používáme je přece zhusta všichni, někteří na veřejnosti, ti stydlivější v ústraní a ostatní alespoň v duchu. Nebo, ne? Tak proč ty morální kecy tady kolem… :P

21.05.2018 5 z 5


Copak to mají v kalhotách? Copak to mají v kalhotách? Dagmar Sedlická

Velmi pěkná kniha, ale zřejmě jen pro otrlejší čtenáře realisty. Pro rozmazlené slečinky, feministky a pány, kteří neumí dámu patřičně "oslovit" to není čtení, které dokážou pochopit a ocenit. Nejvíce mě pobavila kapitola: Více peněz, více sexu. Je to tvrdě ze života a to se cení! Žádné zbytečné kecy, ale fakta jak to chodí. Škoda, že nevyšlo pokračování "Copak to máme pod sukní", to by mě dost zajímalo!

25.03.2017 4 z 5


Ještě trochu výš, pane! Ještě trochu výš, pane! Jiří Rybka

Moc pěkné čtení. Fascinuje mě, jak popsané příběhy i po letech přesně sedí v realitě všedních dnů! Spíše pro kluky. Holky pravdu o vztazích nerady slyší... :D

17.07.2016 5 z 5


Vědomá prostitutka Vědomá prostitutka Veronica Monet

Opravdu poučná kniha! Bohužel má poněkud zavádějící název. Není příběh, ale reálný návod na zlepšení...
Řekl bych, že většině žen, které se intimní sféře nevyhýbají, by prospělo přečíst ji pozorně. A některé pasáže pro jistotu nabiflovat zpaměti. :P
I mužům jistě vzdělání v této oblast nezaškodí. Doporučuji!

17.07.2016 5 z 5


Jak funguje sex Jak funguje sex Sharon Moalem

Kvalitní pojednání sexu z odborného pohledu. Myslím, že každý, kdo není profesionál v této oblasti (lékař sexuolog) se zřejmě dozví řadu překvapivých informací, o kterých neměl tušení. Doporučuji čtenářům, kteří chtějí více pochopit vztahy mezi muži a ženami.

08.05.2015 4 z 5


Překnížkováno Překnížkováno Jiří Trávníček

Velmi zajímavá publikace přinášející mnoho cenných informací zejména pro autory a nakladatele. Pro mne jako autora z ní plyne poučení, že nejlepší "marketing" je nebýt drahý, a tím získat více čtenářů a jejich ohlasů, které mne inspirují k další tvorbě.

25.04.2015 4 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Kniha mi přišla zábavná a velmi vtipná. První půlka lepší. Snažím se sehnat kluky a holky do podobných scénářů. Je to fuška... samý měkoty.
O čem se pak ale dá sakra psát? ;)

31.12.2014 3 z 5


Ocucanej konec Ocucanej konec Marek Epstein

Ačkoli povídkové knihy nejsou mé oblíbené, toto dílko mě zaujalo. Rozvíjí (zřejmě) téhož hrdinu. Pobavily mne zejména kousky Neherec, Ovce a Celebtito. Cyklus působí autobiograficky, což je sympatické.Trefné a ze života, i když místy v dialozích lehce přehnané. Tak to ale musí být, aby se moderní čtenář dychtivý extrémů nenudil...
Marcus Wang

31.12.2014 3 z 5


Velké holky a sex Velké holky a sex Helena a Klaudie Kamarádky z Letné

Četl jsem jen kapitolu "Hodinový hotel". Napsaná celkem dobře jako banální popis toho, jak milenci řeší nedostatek prostoru. Chybí šťáva či jakékoli zpestření příběhu. Nikoli odvážné a provokativní, ale tuctově nudné.

25.12.2013 1 z 5