márčina márčina komentáře u knih

☰ menu

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Zajímavá kniha. Celkové rozuzlení děje mě poměrně překvapilo.

24.09.2018 4 z 5


Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Kniha se mi četla hezky, ke konci už jsem měla tip na vraha a povedlo se. :) každopádně jinak kniha předvídatelná není. Doporučuji. :)

24.09.2018 4 z 5


Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Po delší době jsem měla opravdu problém se začíst, knihu jsem stále odkládala. Vlastně se mi to podařilo až ke konci, kdy se konečně odhalilo, co se na grilování stalo. Ale teda, chodit tak dlouho kolem horký kaše nebylo nic pro mě. Znovu si knihu nepřečtu.

02.09.2018 3 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Po delší chvíli, kdy se už konečně člověk zorientuje ve jménech a rodinných motanicích, je to opravdu fajn knížka, na které mě opravdu fascinoval "možný konec" v epilogu. To byla taková příjemná tečka na závěr, která ve mně vyvolala novou vlnu emocí.

17.07.2018 4 z 5


V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Skvělá knížka!
Ze začátku mi to teda přišlo moc táhlý a stejný, ale všechno má svůj důvod a já dočetla jedním dechem. Fakt super! :)

06.07.2018 5 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

No... dobrý překvápko!
Upřímně, do poslední chvíle jsem si myslela, že to celé bylo trošku jinak, ale konec, s jakým autorka přišla to předčil.
Za mě palec nahoru. :)

06.07.2018 4 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Moje prvotina od této autorky a myslím, že přelousknu i další :)
Tato kniha mě celkem dobře zmátla a překvapila na konec. Nejlepší titul to určitě není, ale četla se fajn. :)

06.07.2018 4 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Kniha jako taková byla určitě čtivá a nebyla špatná.
ALE, asi jsem doufala v trošku lepší zpracování tématu... Jak je již v předchozím komentáři zmíněno, ocenila bych také, kdyby se nestřídaly časy v knize. Ovšem tak jako tak doporučuji přečíst. :)

06.07.2018 4 z 5


Panenka Panenka Hollie Overton

Zajímavá kniha, děsivé téma. Podle toho, že jsem ji celý den neodložila, soudím, že je čtivá, ale podruhé už se do ní nepustím. :)

24.06.2018 4 z 5


Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Knihu bych zařadila spíše k průměru. Něco mi v tom příběhu chybělo, nevím. Znovu už si ji nepřečtu.

24.06.2018 3 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Neuvěřitelná knížka. Jen co jsem dočetla, došla mi slova, jak mě konec zasáhl. Jedna z nejlepších knih, opravdu mě dostala. Palec nahoru!

24.06.2018 5 z 5


Než odejdeš Než odejdeš Clare Swatman

Moc jsem se na knihu těšila, možná tak moc, že jsem od ní čekala více. :) Nemůžu říct, že by mě extra zklamala, to ne, taky ukápla slza, ale chybělo mi v tom prostě ještě "něco" víc. :)
Ale určitě (tak jako skoro každého, kdo ji četl) mě přepadly myšlenky, jak je vlastně fakt důležitý nebrat někoho jako samozřejmost, a taky to dát někdy dotyčnému najevo. :)
Shrnuto podtrženo - hodnotím kladně.

08.04.2018 4 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Má první přečtená kniha od Keplera, a myslím, že dám šanci i dalším jeho dílům :) děj zajímavý, kolikrát jsem si myslela, že "už vím", ale tak předvídatelné to není. Celkový náhled do světa hypnoterapie mě bavil. Sem tam je to trošku přetažené za vlasy, kdy se dá pochybovat o tom, jak by se to odehrálo ve skutečnosti. Určitě ale doporučuji přečíst, na to jaká je to bichle, se čte sama. :)

06.04.2018 4 z 5


Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Kniha se četla sama, bylo to fajn, příjemný příběh, jako oddechové čtení určitě doporučuji. :)

04.04.2018 4 z 5


Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Za mě bohužel zatím nejslabší kniha od Jojo Moyes. Nevím, zda to je tím, že nepatřím k vášnivým milovníkům koní, ale prostě mi sedla ze všech nejméně. :) nevadí, dočetla jsem do konce, žíly mi to určitě netrhalo, byla to taková oddechovka. :)

04.04.2018 3 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Z knížky jsem měla opravdu husí kůži. Skvěle napsaná, smutný příběh, na který jsem musela ještě několik dní myslet. Moje první knížka od této autorky, zkusím nejspíš další :) určitě doporučuji

04.04.2018 5 z 5


Oběť bez tváře Oběť bez tváře Stefan Ahnhem

Kniha mě naprosto pohltila a měla jsem ji přečtenou během chvilky. Styl psaní mi vyhovoval, určitě plánuji přečíst další díl :)

04.04.2018 5 z 5


Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Ze začátku jsem neustále knihu odkládala, nedařilo se mi do ní "dostat".. chybělo mi větší množství dialogů a styl psaní alá deník mi nevyhovoval. Zhruba v půlce jsem se začetla, ani nevím jak. Najednou byla kniha plna děje a zajímavostí a chytla mě. Konec pro mě nečekaný, to jsem opravdu neodhadla :) škoda toho začátku, každopádně se to dalo. :)

04.04.2018 3 z 5


Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Fajn knížka, co se příjemně čte. Oddechovka, žádné velké drama, prostě "jen" takové vyprávění ze života trojčat. :) mě to bavilo, postavy si mě získaly.

03.04.2018 4 z 5