mandukacek mandukacek komentáře u knih

☰ menu

Dvanáct srdcí Dvanáct srdcí Petr Casanova

Výborná kniha, trochu podobná prvnímu dílu! Ale jinak nemám co bych vytkla! Za mě super!!!

05.02.2017 5 z 5


250 zákonů lásky 250 zákonů lásky Petr Casanova

Za mě užasná kniha. Opustil mě dlouholetý přítel kvůli jiné ženě a já zůstala s malým dítětem sama! Kniha mi pomohla spoustu věcí pochopit a otevřít oči! Chápu, že pro mnohé z nás je teorie trochu jiná než praxe, řídit se tedy všemi těmi radami je těžké ale v mnohém kniha pomůže! Já jsem si jedno poselství odnesla určitě, a to že už bych špatný vztah nevracela zpátky! Na co dávat druhému druhou, třetí šanci, když někdo čeká na tu první!!!!!

05.01.2017 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Celkem dobrá kniha, až na ten konec! Jednotlivé příběhy celkem dobré, řekla bych, že hodně podobné tomu, co sami prožíváme! A určitě každý z nás si tam najde příběh, který mu je nečím blízký a připomíná mu ten svůj!!!!

25.07.2016 4 z 5


Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Určitě zajímavá kniha s trošku zvláštním příběhem. Do poloviny knihy nuda a pak se to celkem rozjede, ale opravdu nevím co si myslet! Strašidelný příběh si představuji trochu jinak a toho napětí tam také moc nebylo! Nemyslím si, že je to úplně dobrý námět na film, ale každému se líbí něco jiného!!!

20.05.2016 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Co ke knize dodat? Nádherný příběh, opravdová láska ale i neštěstí, prostě vše co v životě prožívá každý z nás, právě proto je kniha tak opravdová a úžasná!!!!

13.05.2016 5 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Jedním slovem: Nádherné!!!!!!

15.04.2016 5 z 5


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Já nevím mám trochu rozpolcené pocity po přečtení této knihy. Začátek knihy mě příliš neoslovil nemohla jsem se do příběhu nějak začíst. Knihu jsem si koupila na základě recenzí a možná jsem od ní čekala mnohem více. Zhruba v polovině knihy jsem se rozhodla podívat se na film, a musím říct že jsem byla nadšená, jak se mi líbil. A pak mi čtení šlo jedna báseň. Najednou jsem si uvědomila o čem ta kniha skutečně je, že jde o vskutku velmi silný příběh, ne jednoho člověka ale o zástup lidí, kteří chtěli od života jen to jediné a to aby mohli v klidu žít mezi bílými lidmi!

09.03.2016 4 z 5


Spadané listí Spadané listí Adeline Yen Mah

Knihu jsem koupila ve slevě, ale přesto mě velmi příjemně překvapila. Určitě se k ní ještě někdy vrátím.

17.12.2015 4 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Knihu jsem si koupila kvůli kladným recenzím. A vůbec koupě nelituji. Začátek mi ani tak nudný nepřišel, ale je pravda že děj v druhé polovině knihy je mnohem více strhující. Za mě výborně napsané dílo! Po přečtení knihy jsem shlédla i film (americká verze), ale oproti knize slabej odvar!!!!

17.12.2015 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Nejdříve jsem viděla film a musím říct že se mi celkem líbil. Tak jsem si koupila knihu, která mě doslova uchvátila. Nemám moc ráda scifi příběhy, ale tento jako by byl úplně jiný. Nemohla jsem se od knihy vůbec odtrhnout. Za mě výborná kniha, kterou všem doporučuji!!!!

17.12.2015 5 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Velmi nádherná kniha. Strašně moc se mi líbil styl jakým je kniha psaná!!!Autorovi velkou poklonu. Moc u knih nebrečím, ale na konci tohoto příběhu mi slza ukápla.

17.12.2015 5 z 5


Krásné dny mého mládí Krásné dny mého mládí Ana Novac

Já nevím proč, ale takhle kniha mě vůbec nezaujala. Možná to bude tím, jak je kniha napsaná. Místy velmi nudné pasáže. Několikrát jsem chtěla knihu odložit, ale přesto jsem ji dočetla a popravdě už se k ní asi nikdy více nevrátím!!!!

17.12.2015 2 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Naprosto úžasná kniha. Čtivá a to tak že musíte stále číst. Člověk si uvědomí, jak je lidský život křehký a jak se může ze dne na den změnit. Máte vše ale to nejdůležitější Vám chybí a to ZDRAVÍ. Naprosto chápu Willovo rozhodnutí. Konec sice smutný, ale pro Willa vysvobození!!!

14.12.2015 5 z 5


Něžné intriky Něžné intriky Rexanne Becnel

Čekala jsem od této knihy trochu více, upřímně jsem z ní byla trochu zklamaná! Četla jsem od této autorky i prokletou nevěstu a ta se mi líbila mnohem více!

14.12.2015 3 z 5


Moje malá Sára Moje malá Sára Fabienne Brin

Příběh celkem pěkný, místy až nudný! Není to kniha ke které bych se znovu vrátila!!!!

14.12.2015 3 z 5


Mrazivé sny Mrazivé sny Kay Hooper

Kniha mě příliš nenadchla, nepatří mezi knihy, které se přečtou jedním dechem!

14.12.2015 3 z 5


Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Naprosto krásná sága určitě mnohem lepší než filmové zpracování!!!!!

14.12.2015 5 z 5