magdalenarJda magdalenarJda komentáře u knih

Obálka knihy Trinásť Trinásť Steve Cavanagh

Výborné, originálne. Dúfam, že budú preložené do slovenčiny aj prvé tri diely tejto série. Piaty diel Fifty fifty už mám a už sa naň tešim

12.01.2026

Obálka knihy Čierny anjel Čierny anjel Virginia Cleo Andrews

Túto sériu som už čítala pred viac ako dvadsiatimi rokmi, ale viem, že sa mi to páčilo rovnako, ako teraz, hoci som si len matne pamätala prvý diel a ostatné sú pre mňa ako nové

19.12.2025

Obálka knihy Skoro obyčajná rodina Skoro obyčajná rodina Mattias Edvardsson

Kniha sa mi páčila, dobre sa čítala, aj keď hlavné postavy mi neboli veľmi sympatické. Napínavé až do konca, záver ma prekvapil.

04.12.2025

Obálka knihy Žena za dverami Žena za dverami Cass Green (p)

Tak mne sa to páčilo veľmi, neviem prečo to nízke hodnotenie

22.11.2025

Obálka knihy Tiene minulosti Tiene minulosti Václav Neuer

Myslím, že pán Neuer sa knihu od knihy zlepšuje. Čítam sériu od prvého dielu a tento sa mi zatiaľ páčil najviac. Teším sa na ďalšie.

29.10.2025

Obálka knihy Posledné tajomstvo Posledné tajomstvo Dan Brown

Uff, konečne dočítané. Zbytočne rozťahané a dlhé. Až do konca som čakala, že príde nejaký zvrat, niečo prekvapujúce a ...nič. Asi najslabšia kniha od Browna.

19.10.2025

Obálka knihy Zvuk zla Zvuk zla Vincent Kliesch

Lepšie ako predchádzajúce diely

10.10.2025

Obálka knihy Zberateľ kostí Zberateľ kostí Thomas O'Callaghan

Začiatok bol celkom sľubný, ale s pribúdajúcimi stránkami ma to bavilo čoraz menej. Strohý štýl, divné vyšetrovanie, žiadny prekvapujúci zvrat, nechápem ako toto mohla kritika označiť ako jedno z najlepších diel o sériových vrahoch. Dočítala som to len s veľkým sebazaprením. Druhý diel určite čítať nebudem.

05.10.2025

Obálka knihy Anatómia lží Anatómia lží Freida McFadden

Zo začiatku tak trochu nuda a zrazu "bum" a všetko je úplne inak, ako ste si mysleli. Záver bol trochu prehnaný

26.09.2025

Obálka knihy Hrana Hrana Håkan Nesser

Takové nemastné-neslané. Už po tretine knihy som vedela, kto je vrah. Takže žiadne prekvapenie.

24.09.2025

Obálka knihy Posledná pani Parrishová Posledná pani Parrishová Liv Constantine

Prvá polovica bola dosť nuda, zato druhá z pohľadu Daphne to všetko prekvapujúco vylepšila

20.09.2025

Obálka knihy Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Brutálne, ale skvelé. Z prvých piatich dielov, ktoré som prečítala bol tento najlepší

20.09.2025

Obálka knihy To To Stephen King

Aj keď horory a fantasy veľmi nečítam, toto sa mi celkom páčilo, až na posledných asi 100 strán, ktoré mi pokazili celkový dojem

27.07.2025

Zavřít