m2056
Kniha je lepší průměr od autora trochu více nataženo ale příběh zajímavý jen je to jako v životě peníze na prvním místě i přes mrtvoly.
Kniha je o maličko slabší než předchozí díl ale čtivá je příběh dobrý jen co mě trochu štvalo bylo určování směru teď na sever teď na východ a pořád jen tyhle dva směry mockrát zbytečně vloženo.
Ostatní Knihy od autora jsou lepší číst se dá ale je to takové moc jednoduché.
Kniha je dobře napsaná a je podle skutečných událostí a to mě bavilo nejvíce že to skutečný.
Dobrý dalo se to dobře rychle číst. Kniha se může číst na přeskáčku ne jako seriál na pokračování.
Kniha je slabší průměr hodně napsáno zbytečných slov moc nataženo.
Naprosto nechápu skvěle hodnocení nevím jaký lék si kdo vzal před čtením ale tohle je naprosto totální propadák.
Už jsem četl od autora lepší knihy tohle je takový průměr.
Můj názor na knihu nejlepší co jsem od autora četl první polovina Jáchym to nemá chybu. Druhá polovina Veronika některé věci už jsou napsané v první části tak pak to maličko nudí.
Kniha kde čekáte až se bude něco dít na posledních 100 stran jinak je to pořád dokola rok 2055 a nemají mobilní telefon trochu mimo realitu pořád někoho hledat přes pevnou linku a nechávat vzkazy a tak dále kniha měla mít jen 300 stran a svižnější příběh tohle je strašné nuda více jak 400 stran špatný žádnou cenu bych za knihu nedal.
Kniha je trochu zdlouhavá ale popisujete jaká byla Francie dříve pohodová země ne jaká je dneska samý Černoch a Muslim.
Kniha se opět skvěle čte ale někdy je příběh trochu chaoticky.
Knihu jsem začal číst s obavou co to bude podle některých komentářů kniha je nic moc skutečnost je jiná kniha je prostě skvělá.
Kniha je výborná poutavý příběh i když prvních asi 20 procent je dost o fetování a alkoholu ale vážně to je borec vše překovat ať osud přivede do cesty všechny možné překážky.
Tak tohle číst je opravdu velký zážitek kniha je prostě řečeno skvělá i když knihy nečtu tak jak je psaná série tak se to čte dobře.
Skvělá kniha sice nečte se příliš rychle a o něčem se musíte i zamyslet ale to k dobré knize patří.
Slabší díl série vadí že příběh je jinde než v Česku a že hlavní hrdina vše řeší je vždy lepší než místní policie už zase.
Kniha pokračuje tam kde končí první kniha je dobrá příběh rychle ubíhá jen mě mrzela že je tam někdy hodně dětinské myšlení.
Kniha je velká reklama na Eutanazii když to nejde legálně jak to jde jinak a do toho trochu detektivní příběh.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: