Lucka385 Lucka385 komentáře u knih

☰ menu

Poslední výkřik Poslední výkřik Kevin O'Brien

Povedená a napínavá kniha. Velice dobrý námět a rozhodně nenudila.

06.03.2020 5 z 5


Mefisto Mefisto Tess Gerritsen

Tuhle knihu jsem sháněla skutečně velice dlouho a dočkala jsem se až díky novému vydání. Konečně! Příběh se mi líbil, bylo to zase něco jiného. Nechybělo napětí, trocha historie, zajímavý závěr. Přesto tato kniha, pro mě, patří k těm slabším v této sérii. Nic méně si ji ráda zase přečtu.

28.10.2016 4 z 5


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Kniha se mi velice líbila. Příběh v minulosti mě zaujal více, než prolínající se současnost, ale celek skvělý. Jen mě mrzí, že se nesetkali dříve.......

24.10.2016 5 z 5


Zloba Zloba Chris Carter

Ani další kniha Ch.C. mě nezklamala. I když byla napsaná jinak než všechny ostatní, měla styl, tempo, napětí a zvrat. Jako všechny ostatní. S každou další nově otevřenou knihou od tohoto Pana spisovatele se ptám sama sebe:,, Co pak si asi tentokrát přichystal? " Kdy dojde Ch. Carterovi fantazie? No, snad to nezjistíme. Těším se na jeho doposud snad ???poslední??? napsanou a u nás vydanou knihu - Já jsem smrt.

10.10.2016 5 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

No teda pááááni......další skvělý a děsivý thriller od Ch.C. do sbírky. Člověk by si myslel, že autor postupně svou fantazii ,,vyplácá", ale tu tohoto mi to přijde naopak. Jsem velice zvědavá na další díl, který už na mě čeká v knihovně, Zloba.

18.06.2016 5 z 5


Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Druhý díl byl pro mě o něco málo slabší než první. Ale nic to nemění na tom, že je to příjemné a oddechové čtení.

24.04.2016 4 z 5


Hry o život (trilógia) Hry o život (trilógia) Suzanne Collins

Já tu knihu miluju :-D . Celých 670 stran byl pro mě jeden velký zážitek. A obálka? Naprosto bezkonkurenční. Viděla jsem i filmy a zklamaná jsem nebyla, ale kniha je kniha. Jen bych rozhodně neřekla, že je to příběh pro mládež.

16.03.2016 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Po Písečném muži je Stalker mírně pozadu, ale napětí a děj rozhodně nechybí. Jediné co mě trochu mrzelo bylo, co spisovatelé udělali s postavou Joona Linny. Když v předchozím díle zmizel z nemocnice, rouhodně jsem nečekala, že ho najdou ve Stalkerovi během pár stránek a že to bude mít tak jednoduché vysvětlení. A jeho příběh poté. Téměř bezdomovec...... a jeho konec.....vážně????.....do vězení???? Příběh je vymyšlený dokonale. Jsem ráda, že se ,,vrátil" Erik. A pachatele bych rozhodně netipla. No....snad se brzy dočkáme dalšího dílu, protože ten konec se mi moc nezamlouvá :-).

19.02.2016 5 z 5


Obnažená Obnažená Sylvia Day

Velice povedená kniha s touto tématikou. Jen jsem zvědavá, kolik bude mít tato série ve skutečnosti dílů :-D.

05.02.2016 4 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Teda Wow! Písečný muž ve mě vyvolal velké emoce. Tento díl opravdu překonal mnou oblíbeného Hypnotizéra. Klobouk dolů před touto manželskou dvojicí. Doufám, že Stalker nezchladí moje nadšení.

30.01.2016 5 z 5


Povídej, co vidíš Povídej, co vidíš Joy Fielding

Na další knihu od Joy jsem se velice těšila a rozhodně nejsem zklamaná. Joy mám velice ráda, každá její kniha je unikát, žádná se ničím nepodobá, každá má svůj příběh. Bonus navíc je, že každý příběh je čtivý a nápaditý, má děj a rozhodně se u něj nenudíte. Samozřejmě u každého svého oblíbeného spisovatele najdete knihu, která se dá označit za slabší. Ale tato to rozhodně není. Naopak. Děj mě zaujal od první stránky. Hlavní hrdinka, která prožila trauma je celkem fajn. Za to její rodina, až na nejbližšího bratra :-), postrádá jakékoliv mé sympatie. Děj je dobře promyšlený a rozhodně si nemyslím, že je lehce ,, prokouknutelný ".

30.01.2016 5 z 5


Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Další naprosto dokonalá kniha. Nemám co vytknout, mohu jen vychvalovat.

30.12.2015 5 z 5


Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

Viděla jsem nejprve film, který mě zaujal takovým způsobem, že jsem si musela přečíst i knihu. Jak už to bývá, kniha je lepší, je v ní více detailů, postřehů, lépe se vcítíte do postav.
Kniha je psaná podle skutečné události a o to je tento příběh silnější a zarputilejší. A já obdivuji tuto ženu, že se dokázala vzepřít, že se dokázala zachránit. Zachránit sebe a svou dceru od toho, pro nás, nepochopitelného života.

14.12.2015


Do nejtemnějšího kouta Do nejtemnějšího kouta Elizabeth Haynes

Velice silný a emotivní příběh. Téma? Stalking, násilí, týrání .... Ta slova mluví asi za vše. Je hrozné, kam až je člověk ochoten zajít proto, aby někoho ovládal. I když je tento příběh smyšlený, je jich mnoho, které jsou skutečné. A to je teprve šílené...

01.11.2015 5 z 5


Skandál Skandál Sandra Brown

Naprosto skvělá kniha, která vás nutí číst dál a dál. Začátek je velice drsný, kniha je celkově čtivá a konec ,,sladký". Zatím nejlepší, jakou jsem od spisovatelky četla.

26.09.2015 5 z 5


Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

Kniha se mi líbila a velice mě bavilo jí číst. Příběh je napínavý, dobře napsaný, smysluplný a konec překvapivý. Škoda, že kniha nebyla byť jen o stránku delší. Chtěla bych vědět, jaké bylo probuzení.....takhle si to můžu jen domýšlet.

04.09.2015 5 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Tak další Keplerovka dočtena. Knihu jsem četla dlouho a na etapy. Ne proto, že by byla špatná, ale měla jsem velice málo času. Dalo by se říci, že jsem četla po stránkách. Proto možná ve mě kniha nevyvolala tak hluboký dojem, jako u předchozích čtenářů/komentářů. Přesto vím, že si zaslouží plné hodnocení. Je čtivá, napínavá a ze zajímavého prostředí. I tak pro mě zůstává Hypnotizér 1*.

31.08.2015 5 z 5


Krvavá lázeň Krvavá lázeň Tess Gerritsen

Nejslabší kniha od Tess. Její knihy miluju, čtu je velice ráda, ale tahle mě moc nebavila. Některé kapitoly byly dobré a některé kapitoly a odstavce jsem ke konci už přeskakovala. Chtěla jsem jen vědět, co to způsobuje a pak knihu zaklapnout.

04.08.2015 3 z 5


Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Tak mám dočtený i tento druhý díl a musím říct, že se mi Hypnotizér (první díl) líbil rozhodně víc. Chvilku mi trvalo, než jsem se pořádně začetla. I když chápu, že se na úvod musí v některých knihách ledacos vysvětlit, aby čtenář pak pochopil význam a děj nastalých situací. Pro mě byl ale přesto začátek knihy poněkud táhlý. Příběh se naplno rozjel po čtvrtce knihy a pak to jen letělo. Posledních cca 200 stran jsem přečetla jako celek, od toho se už opravdu nedalo odejít. Joona je sympaťák, oblíbila jsem si ho, ale je fakt, že je občas až moc geniální. Každopádně se těším na další díl a opravdu velice doufám, že bude ještě lepší než ten první.

30.07.2015 4 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Skvělé, skvělé, skvělé!!! Pokud je skutečně Hypnotizér nejslabší Keplerovkou, tak jsem opravdu velice zvědavá na další díly. Napínavý detektivní thriller, který má děj a spád, je napínavý od začátku až do úplného konce. Nepřišlo mi to ani utahané, ani zmatené a styl psaní naprosto normální, žádné zbytečné přeskakování od osoby a děje někam úplně jinam. Samozřejmě spisovatel musí nechat čtenáře v napětí, nemůže vše vypsat na jeden zátah, ale kapitoly jsou dlouhé tak akorát. Co se týče cca 100 stránkového přeskoku do minulosti Erika, já jsem naprosto spokojená. Konečně se vysvětlila Erikova minulost a spoustu otázek s ní. Podle mě je Hypnotizér skvělá kniha a osobně docela nechápu její nízké hodnocení.

26.07.2015 5 z 5