lucka12 lucka12 komentáře u knih

☰ menu

Kečupová mračna Kečupová mračna Annabel Pitcher

Krásná knížka. Brečela jsem. Konec mě dost překvapil... Čekala jsem něco jiného. Bylo to od autorky dost kruté :). Ale doporučuji všem. Styl autorčina psaní mi velmi seděl... Bylo to úžasné.... Doporučuju

08.02.2017 4 z 5


Moje srdce a jiné černé díry Moje srdce a jiné černé díry Jasmine Warga

Ahoj. nevím co dodat. kniha je naprosto úžasná a naprosto vystihuje to, jak jsou maličké věci důležité. Sama trpím depresemi. V nějaké recenzi jsem četla, že v knize se o tom píše, jako kdyby to byla volba. já takový pocit vůbec neměla. je to něco, s čím nechcete žít, co nenávidíte, ale taky už nemáte chuť s tím něco udělat, protože vše se zdá beznadějné. Doporučuji všem. Kniha skvěle vystihuje to, co dennodenně prožívám, ale nedokážu to pojmenovat. A taky velké plus knihy je, že nemá tak smutný konec jako třeba Všechny malé zázraky - osobně jsem ho teda čekala podobný. Doporučuju!!!

05.01.2017 5 z 5


No a já No a já Delphine de Vigan

Jedna z nejlepších knih které jsem kdy četla! Je sice hodně smutná a těžká na čtení ale úžasná :)

31.12.2016 5 z 5


E-den E-den Mikäel Ollivier

Úžasná kniha. Doporučuji :)

31.12.2016 5 z 5


Pekelný spasitel Pekelný spasitel Hana Kavurová

Kniha byla krásná a velmi dobře se četla. Velice se mi líbil autorčin styl psaní. Dokázala skvěle popsat emoce, dobře se to četlo a byly tam nádherné myšlenky které mi po přečtení nepřestávaly vrtat hlavou.
Příběh byl dost smutný. Ale myslím si že právě takový život je.
Upíři mi nevadili. Myslím že to bylo příjemné odlehčení oproti smutným pasážím hlavní hrdinky.
Jediné co jsem moc nemohla zkousnout bylo to že hlavní hrdinka byla lesba. Nic proti tomu nemám ale nemohla jsem se do ni vcítit.
Všem vřele doporučuju :)

31.12.2016 5 z 5