Lucienka
Citlivě napsaná prvotina našeho bývalého starosty, kamaráda šachisty, oblíbeného moderátora a člověka s velkou duší, kterou si asi dofukuje v přírodě, u řeky. Jsem moc ráda, že si ke kulatinám nadělil tento počin.
Jak na pohodu v komunikaci s dětmi i partnerem?! Asi všechno nefunguje vždy na všechny, ale každopádně dobré vědět i zkoušet a nejlepší, když do toho jdou obě strany.
Na kázání a zamýšlení Tomáše Halíka si chce vyhradit ten správný čas a prostor a tak mi tentokrát trvalo opravdu dlouho a o větší následně radost ze čtení. Stávejme se darem pro druhé, tak to je pro mě asi nejvíc momentálně.
Lehké, sranda čtení pro všechny rodiče malých dětí, každodenním zážitkem. První díl neznám a asi časem vyhledám.
Další napínavá detektivka s HH, i když mi to čtení trvalo, protože mi do života vlezly jiné věci než knížky. Moc se těším na avizované pokračování.
Mezi kačery patřím už dávno, ale i přesto je toto moje první kniha o Geocachingu. Pěkná detektivní zápletka a dobře se čte. Kdo by rád nevzpomínal na Šumavu?!
Kniha pro všechny lidi dobré vůle. Krásně pohladí po duši, čtěte srdcem.
Dcerka má ráda pejsky a Tlapkovou patrolu nejvíc, i když je na tyto pohádky ještě malá, tak se jí čtení a ilustrace moc líbily.
Nejsem obvykle čtenář románů pro ženy, ale u Radky mi imponuje její syrová upřímnost a zrcadlo, které vrhá ke společnosti. Kolik z vás si tam ze svých vztahů něco podobného našlo?
Hackerské pojetí výpadku proudu. Čtivé a napínavé, ale podle mě je realističtější pojetí blackoutu dle knihy Tma od Ondřeje Neffa. To se nečte tak snadno jako tato kniha a je mnohem temnější..
Pana Kmentu obdivuji za jeho statečnost, preciznost a schopnost pátrat po takových informacích a ještě je zveřejňovat. S každou další knihou je můj obdiv k autorovi větší, i když se to nečte vůbec lehce. Jsem ráda že s novým prezidentem se snad přetrhly nitky a ohnutá záda Miloše Zemana, po kterých lezla Ruská mafie od devadesátek, už odešla do důchodu.
Tomáš Halík i papež František zvou k otevřenému a proměněnému křesťanství, víře, která bude pro všechny a vším. Já jim v tom držím palce a kéž by nám to všem vyšlo.
Kniha asi pro děti a nešachisty. Ve skutečnosti to takhle černobílé nebylo a Bobby až tak extrémní byl snad jen v závěru, když už byl nemocný.
Ideální letní kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Každý si v ní něco najde.
Náročnější tema není vhodné pro úplně malé děti, ale i tak se líbilo.
100 super tipů na home-made zábavu. Už tvoříme i pro batole od 1,5 roku. Těším se na další díl Mámou hravě venku.
Je skvělé, že se Havlovy zápisky našly a nezůstaly ukryty. Za sebe jsem moc ráda, že jsem se o Chartě a chartistech dozvěděla zase něco víc. Nad úvahami Havla z vězení a jeho sebezpytem jen žasnu. Doporučuji všem, čtěte Havla.
Díky těmto sebraným rozhovorům s odborníky jsem si udělala přehled, jak to s Ukrajinou a Ruskem v dějinných i jiných souvislostech je. Petr Horký mě dříve zaujal jako cestovatel a nyní mě přesvědčil i o dalších svých kvalitách.
Takhle by měly vypadat učebnice moderních dějin. Čtivé s pěknými ilustracemi, historie srozumitelná a Havlovy myšlenky tak lidsky srozumitelné, prostě paráda!
Dobré nápady pro děti 3.-5. rok. Naše batole si na většinu aktivit ještě počká, ale už se těšíme, jak budeme stříhat, lepit, malovat a hlavně vymýšlet příběhy ke hrám.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: