Tahle kniha se četla sama. Neustále jsem byla napnutá, jak to vlastně celé skončí a hlavně, jak to bylo doopravdy. Rozuzlení ale nakonec nebylo až tak překvapivé, neboť jsem již nějakou chvíli tušila jak to bylo.
Zajímavý thriller o ženě, která díky chybě jedné recepční vstoupí do již obsaženého pokoje a objeví něco, nebo spíš někoho, koho neměla a o dívce, jíž se celý příběh týká.
Takhle série nebyla špatná ale úplně můj šálek kávy to nebyl. Na mě tam bylo moc jmen a pak jsem se trochu ztrácela v tom, kdo proti komu vlastně bojuje.
Také jsem se těšila na vlky. Podle názvu knih by si člověk myslel, že tam budou hrát nějakou důležitou roli, ale nakonec jich tam bylo asi jako šafránu.
Název „Válka vlků" je trošku zavádějící. Jelikož vlky miluju, těšila jsem se na ně už od prvního dílu. Bohužel jsem se jich moc nedočkala ani v dalším díle.
Příběh sám o sobě není špatný, líbil se mi. Ale člověk se docela rychle ztratí v tom kdo je kdo a kdo proti komu vlastně bojuje. Těch jmen a názvů, je tam docela dost.
Na konci knihy ukápla i slzička.
Nicméně na závěrečný díl se těším i tak. Jsem zvědavá, jak celá série dopadne.
Tak tohle byla moc milá Vánoční kniha. A vůbec nevadilo, že byla předvídatelná a již od začátku je jasné, jak celý příběh dopadne.
Určitě doporučuji. Hlavně v období Vánoc.
Trochu temnější fantasy než na jaké jsem zvyklá, ale určitě stojí za přečtení.
Nejvíc jsem se těšila na vlčici Imalu, která v knize byla pomálu. Snad se jí trochu více dočkám v druhém díle.
Tahle kniha se mi moc líbila.
Akci nebo nějaké větší napětí zde nečekejte. Spíš bych knihu doporučila na relax.
Je to taková milá fantasy pohádka.
Nejvíce k srdci mi asi přirostla mluvící rostlinka Kaz a kaktusek Ňufíci
Tato kniha asi není úplně můj šálek kávy. Nějak mě nezaujala ale pokusím se jí dát ještě šanci příští rok. Dám si jí do výzvy Kniha, kterou jste nedočetli.
Proto zatím ani nehodnotím hvězdičkami
Takový průměrný thriller. V polovině knihy už víte co ale nevíte jak.
Číst se to ale dá, jen to není jeden z těch fakt dobrých thrillerů u kterých si řeknete WOW.
Prequely většinou nečtu. Zde jsem udělala výjimku již s Baladou a teď i s Úsvitem sklizně. Jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Byla skvělá. A vlastně díky tomuto prequelu člověk o dost víc pochopí Haymitche i to jeho věčné nasávání.
Díky této knize jsem si ho vlastně i oblíbila.