Luca94 Luca94 komentáře u knih

☰ menu

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Colleen promiň, ale tohle pro mě bylo trochu zklamání. Čekala jsem nějakou bombu stejně jako "Možná jednou" ... Ne že by se mi kniha nelíbila, ale čekala jsem něco trochu jiného .. i tak se četla jedním dechem. Je mi líto Milese. Po tomhle zážitku bych se nejspíš taky bránila jakémukoli citu. Bohužel jsem se nějak nevžila do děje a jen tak děj pozorovala z dálky.

23.03.2018 3 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Po přečtení "Bez naděje" jsem Colleen dala ještě šanci a děkuji za to! Tahle kniha ... Tenhle příběh - nedokážu ani slovy popsat jak moc se mi líbil děj ... Odpírat si city i když oba cítí totéž, ale chci být věrný .. i já se při těch textech co tvořili zamilovala do Ridge :)
P.S. doporučuji si poslechnout skládané písně - jsou úžasné a s Ridgem jsem se zamilovala i do Griffina Petersona, který zrealizoval písně

23.03.2018 5 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Snad moje první přečtená knížka, která rozjela čtecí šílenství :) hodně čtivá a romantická ... Cam a jeho vytrvalost, jeho pochopení ... Prostě "Počkám na tebe"

23.03.2018 4 z 5


Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Opět další skvělý příběh o tom jak dokáže být láska hluboká. Všechny knihy od Mii jsou úžasné a přesto tak jiné. Škoda že takových Kylandů není na světě v reálném životě víc.

23.03.2018 4 z 5


Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Tahle knížka umí chytit za srdce. Začala jsem jí číst na základě ohlasů a tudíž od ní čekala jak bude skvělá. A přesně tak to bylo! Jsem naprosto uchvácená příběhem. Zamilovala jsem se ... Opět a opravdu. Dočetla jsem a odložila s ní i kus svého srdce. Vrátím se k tobě brzy Archere!

13.03.2018 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Skvělá knížka !! Kniha se četla jedním dechem a nenechala mě spát - "co bude dáál?"
Sice jsem moc nechápala ty Hardinovy výbuchy vzteku nebo proč se choval jak se choval, občas bych mu dala pár facek, sbalila se a skončila to s ním ... ale o čem by ta knižní serie potom byla že :)

06.03.2018 4 z 5


Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

Tak jdeme "Hrát" ... kniha se mi líbila, naplánujem jak toho kluka dostat do kolen, ať ví jaký to je, jen se nezamilovat :)
Četla se jedním dechem, je to spíše na zpříjemnění dlouhých chvil ... žádné extra drama a přesto vás dostane

06.03.2018 4 z 5


On On Carey Heywood

Pěkná oddechovka, jen nevím proč, ale nějak mě nevzala za srdce .... určitě mám v plánu si jí někdy zase přečíst, ale nedostala mě natolik, abych se k tomu vracení nějak extra hrnula ... Tak moc mi na tobě záleží a tak moc tě miluju, že uteču jak malá holka a nic si nenechám vysvětlit, protože mi to vlastně hrozně zajímá?

06.03.2018 2 z 5


Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Na tuto knihu jsem se dost těšila, hodně mě zaujal popis a o to víc jsem byla zklamaná. Čekala jsem od toho podstatně víc a na konci jsem byla i docela ráda, že už jsem dočetla.

06.03.2018 2 z 5


Leo Leo Mia Sheridan

Krásná kniha, krásný příběh dvou mladých lidí - dětí, co si slíbí svoji věčnou lásku a pak přijde ta chvíle, kdy se všechno pokazí a každý má svůj vlastní život. Čte se jedním dechem, opravdu skvěle provedené

06.03.2018 4 z 5


Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Pro tuhle knížku absolutně nemám slov!! Ze všech přečtených (a že jich bylo dost) se tahle dostala na vrchol. Úžasný ze všech stran ... Nebyla jediná chvíle kdy by mi knížka přišla nudná. Za mě 1***

28.01.2018 5 z 5


Losing it Losing it Cora Carmack

Moc pěkná oddechovka :) nečekejte sice moc velké drama, ale i tak se mi knížka moc líbila.
Jediné co můžu vytknout - ne autorce, ale překladateli či vydavateli .... Ty tiskové chyby ... Občas jsem musela číst víckrát, abych pochopila

14.01.2018 4 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Kdybych nebyla natolik přesvědčená z recenzí, jak je knížka krásná, přestala bych číst už na 50. straně. Začátek se mi zdál příliš zdlouhavý a nezáživný. Ale asi bylo nutné ukázat ten "nudný" život a předvést, jak rychle se může zhroutit celý svět. Věřit celý život jedné verzi a během několika hodin mít život vzhůru nohama a ani nevědět, kdo jsem.
Nakonec jsem byla ráda, že jsem knihu dočetla a přiměla mě i k pár slzám - opravdu jsem brečela.

10.01.2018 3 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Hodně vtipná knížka :) už jen začátek, jak jí soused každou noc buší do zdi stačí, abych si udělala představu, jak moc srandy si užiju. Jediné co bych vytkla je, jak se Caroline stále zajímá o svoje Óčko ... Občas mi přišlo, že se chová hrozně dětinsky na svůj věk

10.01.2018 5 z 5


Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Abych řekla pravdu, tenhle díl se mi líbil podstatně víc než ten první. Taková krásná romantická oddechovka. :)

10.01.2018 5 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Kniha se mi líbila, líbilo se mi, jak se prokládají pohledy obou hrdinů. Jediné co bych vytkla je, že se stalo až moc událostí a podivností a přesto si oni dva užívali. Chápu, že neměli moc na výběr co dělat, ale že bych v době kdy se stane tolik událostí měla chuť na sex? No ... Každopádně oddychovka pěkná a ráda se k ní zase vrátím

15.12.2017 3 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Úžasná knížka plná sexu a touhy. Hodně se mi líbilo prokládání pohledů, jak to prožívá každý zvlášť ... Štvalo mě na tom jen jedině to, že po pár desítkách stránek jsem byla natolik nadržená, že jsem musela knížku odložit a vychladnout :D

12.11.2017 5 z 5


Easy? Easy? Tammara Webber

Úžasná knížka, úžasný děj! Přečtená jedním dechem, zamilovaná do Lucase ... Zklamaná, že už je konec knížky .... Rozhodně stojí za přečtení a rozhodně je jedna z knížek, ke kterým se moc ráda vrátím! :)

12.11.2017 5 z 5