Lvhrss366 Lvhrss366 komentáře u knih

Obálka knihy [Moje hvězda] 9 [Moje hvězda] 9 Aka Akasaka

HAAAA JÁ TAK NEMÁM RÁDA AKANEEE!
Sns Capybarko :P
Ne, ale vážně. Vám nepřijde že se chová neskutečně otravně?? To ona může za to, že chudinka Kana má takové depky...
I když asi za to všechno prostě může Aqua. Reálně ať už si ten chlap vybere. On je posedlý Ai (čemuž se nedivím, ona byla božská), kvůli jedné pacientce kterou měl v minulém životě, mimochodem byla asi třeba o třináct let mladší, něco cítí ke Kaně (JSEM SI TÍM STOPROCENTNĚ JISTÁ!! Nebo taky nee.), ale chodí s náhodnou holkou, se kterou vlastně ani nemá důvod chodit (můj názor lidi). No, a potom je tady samozřejmě Ruby. Jeho sestra/pacientka a taky...ne, nebudu ještě zvrácenější než jsem a nebudu prohlašovat svoje teorie o těch dvou. Heheheheee...

Mega se těším na další DIILL!!
(SRDICKAA)

14.06.2026

Obálka knihy Zvrácená láska Zvrácená láska Stacey Marie Brown

Po tom co mě extrémně zklamal druhý díl (jakože ten vývoj postav byl příšerný T - T), trojka se zase vrací ke kvalitě jedničky.
Stevie vždycky byla moje láska. Sice její záliby jsou... velmi zajímavé, ale tak to přesně asi dělá Stevie - Stevie.
Vždycky jsem věděla že s Chrisem prostě skončí, ale to DRAMA MEZITÍM??!!
To jsem fakt nečekala :D
Konec byl teda předvídatelný až hanba, ale nijak zvlášť mi to nevadilo.

Jedni z mínusů bylo, že ze začátku jsem se vůbec neorientovala v postavách. Stevie jsem si ofc pamatovala, Huntera taky, ale vzpomenout si, že Whisky je Jaymerson? A to jsem nezapomněla kdo je Kristy. Prostě moje paměť mentality. K čemu jsou mi hlavní postavy, že :)
Nebo jsem absolutně nechápala kdo je sakra Em (jestli se tak ta mimino nejmenuje, moc se omlouvám, víte jak jsem na tom s jmény).
Ale za všechno v tomhle odstavci si víceméně můžu sama, takže si to přeberte jak chcete.

Naprosto miluju všechny ty jejich traumatické minulosti! Asi jsem ujetá, ale prostě záporáci/psychopati/divní lidé s MiNuLoStÍ jsou best.

No, bylo to fajn, ale nic na co bych měla chuť víckrát :P
85/100
(Jestli to nesedí s hvězdičkama, je mi to jedno. Moc to připomíná procenta a procenta jsou matika - fuj.)
xx

14.06.2026

Obálka knihy Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

(SPOILER) *MEGA spoileřík, který beztak už máte dávno vyspoilerovaný, trůní až na konci :*

Jakože HALOOO!!
(Btw, jsem přežraná třešní a čokolády, takže to prosím berte v potaz, až vás budou ubíjet všechny ty pravopisné chyby a překlepy. Jakobyže jsem strávila ČTYŘI HODINY v kuse na stromě, takže moje ruce jsou teď asi stejně dřevěné, jako větve té třešně.)
HUNGER GAMES...DOKONALOST!!
Ano, trochu se stydím že jsem se ke trojce dokopala až tak pozdě, ale pořád lepší než nikdy. Možná. To citové trauma bych si asi mohla odpustit.
Autorka má tak strašně moc čtivý způsob čtení!! (jo, myslela jsem PSANÍ - varovala jsem vás)
Prvních pár slov, příběh vás vtáhne do děje a pěkně dlouho vás potom nepustí :D
Je jedno jestli zrovna Katniss hoří vzteky, umírá smutkem nebo (jeden z těch méně častějších) překypuje štěstím a radostí - všechno budete prožívat s ní. Ba ne, budete to prožívat JÍ samotnou.
Což je asi fajn, pokud to váš mozek nezačne brát tak moc vážně jako ten můj a v noci ve snech budete zdrhat a odstřelovat rakety. Nikdo nic, když se tohle stane víc jak třikrát za sebou, ten spánkový deficit už nedospíte :P

Na zakončení: Moje zlatá Prim, přeju ti aby ses tam nahoře měla lépe než tady :<

Miluju Hunger games a...je film stejně dobrý jako knihy??

10.06.2026

Obálka knihy Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

ANO ANO ANO!!
Hunger. Games. Je. TOPKA!!
Nechápu proč jsem tak prodlévala s přečtením druhého dílu, když jsem z jedničky byla tak moc nadšená. Prostě my weird mind.
Nebudu vám lhát, jestli jste jeden z těch divných lidí (jako třeba moje maličkost, že ano), co četli jedničku JENOM jako ilustrované vydání, jelikož se vám z nějakého velmi zvláštního důvodu nechtělo číst to klasické, řeknu vám, nezoufejte si že ilustrovaná dvojka nevyšla v češtině.
Jakože ty obrázky mají taky své kouzlo, ALE!
JÁ JSEM TOHLE JEN OTEVŘELA A UŽ JSEM NEHOHLA NAPĚTÍM DÝCHAT!!
Nějaká magie, tak na 110%.
Prostě a jednoduše, byla jsem OPĚT plně pohlcena.

Jedna z věcí, za které se extrémně stydím, ale musím vám je sdělit...NEVYDRŽELA JSEM TO, A TROCHU JSEM POKECALA S CHATGPTem s kým Katniss skončí. Takže jsem nějakým zázrakem tým Peeta :P
Jo, vim. Udělala jsem hovadinu a pokazila jsem si překvapení, ale já za to nemůžu. Vážně. Možná...

Přečtené během chvilky, a- PŘIDÁVÁM DO TOP 5 ZA ROK 2026!!

P.S.: Trojka už je objednanaaa!!
(hodne moc srdiceekk!!)

02.06.2026

Obálka knihy Kakegurui: Blázni do hazardu 3 Kakegurui: Blázni do hazardu 3 Homura Kawamoto

Pořád stejně šílený jako geniální.
TAM JE TOLIK PSYCHOPATICKÝCH LIDÍ!
A já to miluju.
Možná jsem jedním z nich :P

02.06.2026

Obálka knihy Given 5 Given 5 Nacuki Kizu

ANOOOO!
Konečně!!
Já to těm dvěma tak moc přála!
*malá chvilka na zbavení se slziček v očích
Ale zároveň mi bylo nějak tak trochu těžko u srdce, když se Akihiko loučil s tím černovlasým ubrečeným chlapem. Oni dva spolu vlastně byli taky strašně cute...NE! Akihiko patří k Harukimu. Tečka.
Těším se na další díl :P

Obálka knihy Vraždy v Dekagonu 4 Vraždy v Dekagonu 4 Jukito Ajacudži

JAK. To. Že. POŘÁD. !!NEVÍME!!. Kdo. Je. VRAH!!??
Mě to tak mučiii!!!
A JAK TO že jsou už všichni MRTVÍ?!
Já fakt nevim co si mám myslet.
Btw, mám tajnou teorii o tom, že Van a Ellery ve skutečnosti pořád žijou...ALE!
Nebo Šimada. Kdo je tento velmi zajímavě děsivý člověk, co se najednou z ničeho nic objevil na scéně, hmm??
Aaarrgghhh!!!
DaLšÍ dilll!!!

21.05.2026

Obálka knihy Kakegurui: Blázni do hazardu 1 Kakegurui: Blázni do hazardu 1 Homura Kawamoto

Nejvíc divná, nejvíc potřeštěná a nejvíc psychopatická manga.
Jakož kdo toto vymyslel!!??
Nevim, ale génius to je každopádně.
Přesně kvůli těmto ujetým kouskům miluju MANGY!!

Obálka knihy Učedník Učedník Taran Matharu

Můj ty Mráčku, tohle je fakt k uzoufání DOKONALÝ!
Já věděla, že tvoje tipy nikdy nezklamou :D
(Učedník je dokonce ještě lepší než Skandar!!)

Jen jsem otevřela knihu na první stránce, přečetla prvních pár slov, a hned jsem věděla že se objevilo něco přesně pro mě.

Fletcher byl vcelku normální kluk, sirotek jehož se ujal kovář, kterému následovně Fletcher pomáhá. Ale jednoho dne, se v jejich vesnici/městečku (vůbec nevím) objeví voják. Voják s předměty z války proti ogrům. Mezi ty věcičky také patří jeden deník, který kdysi patřil jednomu...člověku. Ten deník má ale mnohem větší cenu, a skrývá mnohem větší tajemství než vypadá.
...
Nebo třeba to, že je vyroben z elfí kůže??

Jak už jsem říkala, jsem naprosto unešená. Musím rozhodně někde koupit, rovnou se všemi dalšími díly :D

Mojí nejoblíbenější postavou je asi (budu nudná) Fletcher (nebo taky ne, kdo říká že mít za oblíbenou postavu hlavní postavu je nudné). A Ignatie ofc :P

Dávám conejvictojde/10.

Milujuuu

21.05.2026

Obálka knihy Město ztracených duší Město ztracených duší Cassandra Clare (p)

Jakože lidičky co to toto!?
Další názorná ukázka toho, že Cass ROZHODNĚ psát umí.
MILUJU TO NAPROSTO STRAŠNĚ MOCINKYYY!
AAAAAA!!!
Všechny ty dramatické zvraty, šílené stránky osobností jinak zvenku zcela normálních (reálně v životě jsem nenapsala nic krkolomnějšího) ty VZTAHY!!
Rozeberme to trochu zblízka.
Jako první, tu máme hlavní dvojičku - Clary a Jace. NAPROSTO TŘESKLÝ!! Nejdřív si x dílů myslíte že jsou sourozenci (samozřejmě až po první polovině první knihy, kde je vidíte jen jako dva teenagery co v sobě nalezli zalíbení, kurnik co je s mojí slovní zásobou špatně!!?) potom KONEČNĚ přijde chvíle kdy se utvrdí ta velmi pečlivě skrytá teorie ve vašem srdci o tom, že vlastně sourozenci nejsou, ale jakmile jsou jen chvíli šťastní a spolu, jedno (haha, kdyby jen jedno) velký BOOOMMM a Jace vlastně není Jace, Sebastian vstal z mrtvých, ale vlastně nevíme jestli byl mrtvej, nebo jestli se stal živým... KRUCINÁL TOHLE JE TAK ZAMOTANÝ!!
*absolutely in love
Potom tu je (muj milaseekk) Simon a Izzy. Já tak strašně moc závidím všem jim že mají někoho jako Simona T - T
Ale tak zároveň si ho všichni zaslouží, že ano. Já narozdíl od nich, bojuju s knihou v jedné, a čokoládou v druhé ruce, rozvalená v posteli.
No, asi to těm dvěma docela přeju. Však to, že spolu budou chodit, nevylučuje moje bestfriendování se Simonem ne??

A potom (předposlední co budu řešit, to největší drama tohoto dílu si nechám na konec) Jordan a Mai. Jsem strašně ráda že se ti dva dali dohromady, jen...no nicc :D
Ať si dělají co chtějí :*

A ano, už jsme u poslední dvojičky. Tramtadadá, Alek & Magnus. JAKOŽE PROSÍM VÁS, CO SAKRA MĚL ZNAMENAT TEN KONEC!!??
AAAAAA!
Jakože Alek je občas trochu drama Queen, ALEEEE!

Mizim pro další díl!!

P.S.: Absolutně to MILUJU!

20.05.2026

Obálka knihy Čarodějova nevěsta 4 Čarodějova nevěsta 4 Kore Yamazaki

Ano, radši si nepředstavuju o kolik bych přišla, kdybych s tím sekla u jedničky.
Tohle je tak dobrý!!
Sice Čise jsem si zatím nijak zvlášť neoblíbila, ale vedlejší postavy jsou geniální.
Třeba ten pes - absolutně miluju. Zatím asi moje nejoblíbenější části jsou vždycky s ním.
(srdickoo)
No nicc, jdu plnit košík knihami, které si nikdy nekoupím, so...
BAIII!!

xx

Obálka knihy Léto, kdy umřel Hikaru 2 Léto, kdy umřel Hikaru 2 Mokumokuren

Fajn. O těch "vlasech" se mi reálně zdálo. Nekecám.
O mnoho děsivější jak jednička. Pomalu ale jistě přicházíme na to, co se Hikaruovi v tom lese stalo. (Extrémně jsem se tlemila když tam byl ten důvod proč se rozsekal :D

Hned jak jsem dočetla toto, zvedla jsem svoje líné já (guys, nedokážete si představit tu rychlost. Blesk McQueen, nebo jak se ten červenej jmenuje) a letěla si objednat trojku. Jsem první v pořadí :P
(což znamená cca týden čekaniiii!!!)

Jsem strašně zvědavá jak to bude pokračovat (ano, nejzvědavější jsem na ty dva :), ale zároveň se celkem bojiimmm.
Mueheheheee, jdu pracovat na tom stroji času.

Obálka knihy Jednoho dne princeznou 6 Jednoho dne princeznou 6 Plutus

(SPOILER) *mega spojlers*

AŤ UŽ JE ČERVEN!!
Nutně. Potřebuju. Další. DIIILLL!!

Jakože jakooo, jak můžou protahovat Claudovo UMÍRÁNÍ na tak DLOUHO!! Moje psychika již příliš nepsychikuje. A důvod?? TAHLE SAKRA DOKONALÁ KNIHA!!!

Ten mini kiss Lucas x Athy -> vrchol roztomilosti. "Awwwovala" jsem asi ještě 24 hodin po tom, co jsem tu scénku dočetla.
Miluju strašně moc.
Nebo to soupeření mezi Snížkovým synem a Lucasem.
*pohled "toho co ví"

Strašně moc se těším až se KoNeČnĚ Claudovi vrátí paměť!! Já to úplně vidím - budu brečet. Stopro.
Aaaaaa...
*hluboké deprese nad tím, že furt nikdo nevymyslel posunovač času
Umřuuu.

(hodne mega moc srdicek a polovina z nich pro jednoho...erhmm...člověka, který, jak někdo prohlásil, "asi nemá na pořádný oblečení" (mě to nevadiii :P )

Obálka knihy Pětka na ostrově pokladů Pětka na ostrově pokladů Enid Blyton

Můj knižní život v kostce.
Nebo spíš v knize.

Miluju. Správnou. Pětku.
Tahle série mě přivedla ke čtení, obrala o spoustu prašulků (nikdy nepochopím jak jsem mohla koupit takhle malinkatou a TAK DRAHOU knížečku... i když...láska je láska) a nikdy nezačala nudit.
Doma mám asi jen dvanáct dílů, ale celou sérii jsem i tak četla bambilionkrát.
Většinou se k ní vracím, když mám nějakou krizi, nebo si jednoduše potřebuju odpočinout.
VŽDYCKY TO ZABERE!
Sice čím jsem starší, tím víc vidím ty "nereálné" věci, ale nostalgie...ta vždycky pohltí všechno ostatní :)
Úplně si pamatuji ten pocit, když jsem poprvé otevřela jeden z dílů SP.
Byla jsem úplně v jiném světě.
(srdickoo)
Vždycky jsem nejvíc obdivovala George, ale Dick byl moje srdíčko. Nevim proč, asi byl "ten prostřední" a mně nejbližší.
(O Timovi nemluvím - jednoznačně best postava z jedničky :D V ostatních dílech jsem si pak našla další oblíbence)

Naprostá srdcovka prostě. Nikdy nezapomenu, navždycky čestné místo ve mně v mé knihovně!!

P.S.: Teď už jen sehnat zbytek dílů!
P.P.S.: Nevím jestli jsem jediná, ale extrémně mě štvou ta nová vydání. Já vlastním první vydání 1992 i guess, TEN POZLACENÝ NÁZEV!! Ta ilustrace.
Perfektní.
To co z toho udelali...to není SP.

Sooo, naposledy, MiLuJuuuu!!

13.05.2026

Obálka knihy Cesta králů Cesta králů Brandon Sanderson

Tohle snad ani není možné!!!
Pane Sandersone, dlužím vám jednu hlubokou poklonu. Cesta králů je mistrovské dílo.
MILUJU!!

Děkuji "jedna.známá.vám.neznámá" za doporučení. Myslím že můj život právě získal další smysl.
(První je koltc :)
*this is fallin', fallin' in loveeee
Tohle prostě byla láska na první pohled, nekecám. Jednou jsme byli u kamarádů na večeři, a paní domácí si všimla že tlachání o politice mě jaksi nebere, tak mi vrazila všechny díly Archivu Bouřné záře. Sice v angličtině, takže já rozuměla tak dvě procenta všeho, ale stejně jsem zbytek času tam strávila listováním v těchto bichličkách a "ácháním" nad ilustracemi. Od té doby jsem si NEUSTÁLE připomínala, že si to rozhodně musím přečíst.
A dostala jsem se k tomu až teď :D
Ale známe dostupnost téhle knihy, že ano. Koupě nepřipadala v úvahu, jelikož fakt nejsem dostatečně prachatá na to, dát tisícovku (kéž by "jen" tisícovku) za jednu knihu.
No, tak jsem se rozhodla pro knihovnu. Ale jaké překvápko, tam to pro jistotu neměli. Takže jsem si dala tu práci a napsala jsem jim, jestli by ji nešlo dokoupit.
Ano, dokoupili ji. ALE! (kolikrát tady to "ale" je!!??) Mezitím než jsem zjistila že už ji mají, si ji stihlo zarezervovat kvamta jiných lidí, takže jsem čekala další asi dva měsíce.
ALE (už zaseee) STÁLO TO ZA TO!!!

Nejvíce jsem si oblíbila Kaladina. Jeho pohledy jsem vždycky hltala, jak kdybych rok nic nečetla.
(Btw, Syl a Kaladin jsou best postavy)
Potom se mi líbily části se Šalán. Ty byly trochu klidnější, skoro takové odpočinkové. Minimálně se teda nikdo *významný pohled vržen na jednu nejmenovanou osobu* nevrhal do Roklí.
(nebo skoro :)

Jedna z nejlepších fantasy co jsem kdy četla. Těch devět set stran uběhlo jako nic, takže šupky dupky, běžte shánět tuhletu krásku do sbírky!!

Další díl?? Ano ano ANO!!

P.S.: Pan autor je stoprocentní nadčlověk!!

06.05.2026

Obálka knihy Skandar a zloděj jednorožců Skandar a zloděj jednorožců Annabel Steadman

Amerinko děkuji stotisíckrát za další naprosto úžasné doporučení.

Miluju. Jednorožce!!! (Jakobyže křídlorožci mají pořád navrch, ale kdo by se zvládal poměřovat se Silveny, že ano.) Ale nemyslím takové ty muffinky puffinky v pastelově růžové barvě s hřívou z cukrové vaty. Praví jednorožci jsou kruťáci, co milují krvavé maso, zabíjejí a...jsou děsiví.
Prostě pojetí jednorožců v téhle knize je naprosto dokonalá věc!!!
(Budu se do budoucna snažit aby tady každé moje druhé slovo nebylo "jednorožec", ale bude to fakt složité.)

Skandara jsem už hooodně dlouho měla v "chystám se číst", ale z nějakého důvodu jsem se k tomu dostala až potom, co můj Mráček pronesl něco ve smyslu: ,,Hej, toto je kniha presne pre teba!!"
Ily so :*
Hehe.

Jedna z věcí co ale nechápu, proč to všichni přirovnávají k HP, ale...vlastně mi to může být docela jedno. Pro ty co se rozhodují jestli si přečíst nebo ne, ať už kvůli tomu že se bojíte "HP jako přes kopírák" nebo kvůli úplně něčemu jinému, přikloňte se k té straně, co vám říká že nemáte váhat a ČÍST!!
Stojí to za to.

Jdu na další díl?? Samozřejmě!

29.04.2026

Obálka knihy Medailistka 1 Medailistka 1 Curumaikada

Muhahahahaaaa...
Další naprosto skvělá manga.
Inori je malinká holčička s obrovským snem. Stát se krasobrusařkou. Cukasa je velký...člověk, krasobruslař, s "roztříštěnými sny". Co se stane když tihle dva utvoří tým?

No, tak zatím tady mám OBROVSKOU slabost pro jednu postavu. Byla tam asi jen jednu dvojstránku, ale...
*naprosto zvláštní pohled
Ten chlápek co tam kouřil, jak vylekal Inori a fláknul tím mobilem. Yaya, to je moje :P
Mám teorii že je to trenér té černovlasé holčiny...
Uvidíme :*
Snad by v dalším díle mohli dostat víc prostoru!!!

29.04.2026

Obálka knihy Láska jako ve filmu Láska jako ve filmu Lynn Painter

(SPOILER) Ooppsie doopsieee, dvojku jsem si nemohla nechat ujít. Takže další neskutečně otravný rozhovor :D

R (reportér): ,,Erhhm, erhhmm, gentlies and ladymans, slyšíme se?"
*poklepává na mikrofon
O (obecenstvo): ,,ANOOO!!"
R: *potěšeně se zazubí (ano. vím jak někteří z vás toto slovo nesnášejí, naschvál!! :)
,,Tak prosím Riio, předávám slovo."
A (Riia, neboli já): ,,Všechny vás moc zdravím-"
*s úsměvem přečkává nadšený "jekot"
,,-na pokračování!!"
*nadšený jekot č. 2, hlasitost o deset tisíc decibelů nahoru
,,Dneska to bude asi malinko kratší-"
*znovu přerušena, tentokrát hromadným povzdechem
,,- takže být vámi si to nezkracuji těmi reakcemi :D"
*dav mlčí, ale s úsměvem na rtech
,,Jdeme na to. Postavy už vám popisovat nebudu. Snad jen zmíním to, že Wes je pořád stejně úžasný jako v jedničce.

Celý tenhle díl, je jedno velké nedorozumění. Proč se Wes rozešel s Liz?? Říkáte si: ,,Určitě ne kvůli tomu že by ji nemiloval"
A máte pravdu? To vám neřeknu.
*zlomyslný výraz
Naše hlavní dvojička, je zase o dva roky starší, takže čekejte...něco hlubšího. Protože ten s jedním rodičem, už není jen jeden. Fake dating - ze scény nezmizelo :D
Liz je už velká Liz, ale Lizinka pořád někde zakopaná je.
Wes - nadšený sportovec...má problémy s hozením míče?
Muhahahahaaa, doufám že jsem vás dostatečně navnadila, jelikož vidím že náš rozhovor je opět v cílové rovince.
Těšte se na naprosto úžasnou horskou dráhu, plnou zvratů, Wese a...Wese :D
Láska jako ve filmu (akorát že vůbec)= za Riiu jednoznačných deset tisíc hvezdiček.
I luv u guys so hardd!!"
O: *vytahují kapesníky
R: *opět se nechává unést okamžikem a vtahuje Riiu do svého smrdlavého obětí
A: *opatrně se vymaní z obětí, vyloudí úsměv, pošle vzdušnou pusu obecenstvu a pádí ke Karlíkovi pro čokoládu

Na konec, milujeme Linn Painter!!!

Obálka knihy Lepší než ve filmu Lepší než ve filmu Lynn Painter

(SPOILER) RATATATATATATATAAAA TATA!!!
Reportér (dále R): ,,Páni a dámové, přivítejte chvalně (ne)známou Riiu u komentování této...knihy?"
*potlesk
Riiaa (nějak jsem to nevymyslela, takže dále pouze - A): ,,Děkuji, děkuji, pane reportére. Mohu začít?"
R: *vrhá zamyšlený pohled na obecenstvo
,,Slyšel jsem něco, lidi?"
Obecenstvo: ,,Yasssss!!!"
R: ,,Říkali jste něco?"
O (všici chápeme snad): ,,ANOOOO!!!"
R: ,,Tak tři, Dva, JEdna, TEEDEEĎ!!!"
A: *smích
,,Tak fajn. Lepší než ve filmu - celkem známá kniha mezi náctiletými holkami. Kdykoliv jsem se ptala pana "Četdžípíta" co si mám přečíst, doporučil mi toto. Kdo ví proč, z nějakého důvodu jsem se k tomu stejně dostala až teď. Možná tomu trochu napomohla moje mladší sestra. Musela jsem to zkontrolovat, chápeme se. No, a tak jsem tady.
Začneme příběhem. Celkem klasika, hlavní hrdince umřel jeden z rodičů, je zamilovaná do kluka který o ní ale nejeví zájem (minimálně určitě ne romantického druhu), takže se rozhodne využít svého souseda/kamaráda z dětství/neskutečně otravného člověka/ nepřítele??
Všichni víme (minimálně my knihožrouti láskového typu) už na začátku kdo s kým skončí, ale i tak je to dokonalé.
Wes (pan zlotřilý soused) je naprosto k sežrání člověk. Snad není možné si ho nezamilovat.
Přesným jeho opakem je za mě Michael - naprosto nepochopitelný objekt Lizina (idk skloňování again) zájmu. To prostě...nepochopíte no.
Liz, to je velmi zajímavý člověk. Nic proti ní nemám, naopak, ale je klidně možné že někteří z vás s ním ze začátku budou mít problém. Nebo na konci, až jí budete závidět Wesíčka :D
O ostatních mluvit nebudu, jelikož na vás všech už úplně vidím že nutně potřebujete alespoň desetisekundovou přestávku. Na čokoládku :P
Přeji vám krásný zbytek dne, omlouvám se z celého srdce za ty všechny spoilery, a běžte si ČÍST!!"
R: *smrká dojetím
,,Tímto ukončuji naše přenádherné setkání s Riiou a velice převelice doufám, že se někdy ještě uvidíme!! Nashledanou!!"
A: *podléhá kouzlu okamžiku a po tváři jí tečou slzy
O: *brečí taky

Tak nějak nakonec, mimo rozhovor, dík že jste to dočetli.
xoxo

Obálka knihy Solo Leveling 7 Solo Leveling 7 Chugong

Vůbec se mi to nechce psát, trhá mi to srdíčko na bambilion kousíčků, ale nebudu lhát.
Solo Leveling silně ztrácí na kvalitě.
Už u minulého dílu jsem měla mini problém, ale doufala jsem že je to jen nešťastný násobek prokleté trojky.
Pravda je opakem. Asi. DOUFÁM ŽE NEE!!

Vlastně ani nevím co mi vadí. Asi to že cokoliv Jinwoo dělá, dopadá naprosto perfektně.
Jak to popsala tady Ms. Capybarka: "Už to není - Stávám se z nejslabšího na nejsilnějšího,
ale - Stávám se z nejsilnějšího na někoho ještě silnějšího…"
Prostě mi chybí ten pocit, že i Jinwoo je ČLOVĚK. Teda nevim no...

ALE! Pořád MÁM chuť pokračovat, takže to prostě nevzdám. Třeba to osmička zase vytáhne. Giga sochy totiž umí změnit atmosféru :P

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi