Lostty Lostty komentáře u knih

☰ menu

Poslední Dračí oko Poslední Dračí oko Alison Goodman

Na téhle knize se mi líbilo, že se tam stále něco dělo. Především jsem byla naprosto nadšená ze závěru, který byl samý zvrat, takže člověka dokonale vtáhl do děje a vy jste zkrátka nemohli knihu odložit, dokud jste se nedostali až na konec.
Jediné, co mi tak trochu vadilo, byl "vztah" mezi Eonou a Idem. Nevím proč ale i když mu údajně mělo být jen 24, tak jsem si ho představovala jako starýho slizáka a vůbec jsem nějak nechápala Eoninu náhlou změnu postoje k němu. :D

02.03.2016 4 z 5


Znovuzrození dračího oka Znovuzrození dračího oka Alison Goodman

Knihu jsem si koupila už před lety, ale tehdy jsem se do příběhu pořád ne a ne začíst... Ale v poslední době jsem jí konečně přišla na chuť a četla se mi skoro sama.
Začátek je sice trochu protáhlý a často až trochu zbytečně, ale pak to konečně nabralo spád na událostech a knihu jsem skoro nedokázala dát z ruky. Jsem zvědavá na druhý díl.

21.02.2016 4 z 5


Královna Tearlingu Královna Tearlingu Erika Johansen

Nádherná knížka, skvělý příběh a postavy, které jsem si témě po seznámení hned zamilovala. Původně jsem docela váhala, zdali si knížku přečíst či ne. Ale když jsem se nakonec rozhodla se do ní pustit musím říct, že v nejmenším nelituju.
Nejvíce mě asi bavili pasáže, kde se objevoval Kostěj, i když těch tam bylo opravdu po skromnu. Tak doufám, že se v dalších dílech bude objevovat častěji.
A dále také rozepře mezi Lazarem a Kelseou, ten styl jakým se občas hádali byl zkrátka k nezaplacení.

06.02.2016 5 z 5


Vražedná léčba Vražedná léčba James Dashner

Na to, že první dva díly mě naprosto nadchly, tak tenhle jsem se několikrát musela nutit abych ho vůbec dočetla. Dalo by se říct, že jen díky tomu, jak se v této knize (stejně jako v předchozích) stále něco děje, jsem se nakonec dokousala až ke konci.
Počáteční myšlenka celého příběhu mě nesmírně nadchla, ale jak jsem se postupně dopracovala ke třetímu dílu, tak jsem úplně ztratila zájem a počáteční nadšení bylo ten tam..

27.01.2016 3 z 5