logaritmus logaritmus komentáře u knih

☰ menu

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Není co vytknout, jen ten trošku překvapivě sladký konec, přesto kniha velmi potěšila :)

21.06.2016 4 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Kniha je velmi čtivá, příjemná, ale to je tak vše. Je to taková ta četba pro hezkou náladu u které si odpočinete, ale hlubší význam nehledejte. Taková kniha na jeden večer.

02.05.2015 3 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

přestože oficiálně je to pohádka myslím si, že i pro dospělému čtenáři dá svůj zážitek.

02.05.2015 5 z 5


Všecky krásy světa Všecky krásy světa Jaroslav Seifert

Úžasná kniha vzpomínek, četla jsem ve čtvrtým ročníku na střední škole a strašně mě na ní lákalo i to jak popisoval své kolegy spisovatele i jiné umělce jeho doby. Všechny příhody jsou také psány s krásným básnickým citem a proto si mě velmi získaly.

02.05.2015 5 z 5


Prázdné místo Prázdné místo J. K. Rowling (p)

Od začátku jsem se začetla a knihu přečetla doslova "jedním dechem". Jako většina mé generace jsem vyrostla na knihách o Harry Potterovi a proto jsem byla velice zvědavá. Autorka píše velmi čtivě.
Lehce se vžijete do většiny postav a přestože má kniha velké množství dějových linií, s postupem času se více či méně prolínajících, jsem se neztrácela.

02.05.2015 5 z 5


Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Kniha mě příliš neoslovila, dočetla jsem ji, ale děj mi přišel příliš vláčný bez jakýchkoli velkých zvratů, hlavní postava detektiva zoufale nudná a stále si stěžující na život. Nepřináší nic nového.

02.05.2015 2 z 5


Opatství Northanger Opatství Northanger Jane Austen

Pokud to porovnám s ostatními knihami této autorky přijde mi nějak slabá, co do příběhu zase tolik ne, ale její hlavní hrdinka je zoufale naivní.

02.05.2015 3 z 5