liletka_a Online liletka_a komentáře u knih

☰ menu

Ďábel v přestrojení Ďábel v přestrojení Lisa Kleypas

První polovina knihy, božská. Chemie mezi Merritt a Keirem fungovala, jiskření, vtípky, sbližování. Hltala jsem jednu stránku za druhou. Bohužel, jakmile se kniha blížila ke konci, děj se táhnul, přistihla jsem se, že přeskakuji odstavce, kvůli tomu jedna hvězda dolu.. Velké plus za mě dialogy Sebastian & Markus & Evie & Lillian - moje srdcovky

04.03.2024 4 z 5


V bouři V bouři Sabrina Jeffries

Vcelku pěkný příběh plný nedůvěry, vášně, odloučení Úplně jsem si říkala kdyby Rhys povolil a konečně uznal, co je do očí bijící ale vydržel to chlapec hodně dlouho, skoro až do konce..;) Já být Juliannou, nemám tak pevné nervy ani na našeho tvrdohlavého hrdinu ani na zlotřilé bratry..(:

27.06.2023 4 z 5


Ďábelský vévoda Ďábelský vévoda Suzanne Enoch

Pro mě takový průměr. Začátek byl skvělý dost rychle mi ubíhal, ale druhá polovina knihy se mi hrozně táhla. I postelové scény byly takové nemastné neslané. Na konci vlastně žádné velké rozuzlení, čekali jsme jen na to až to Adamovi dojde a Sophie unikne svému "osudu".

17.11.2022 3 z 5


Bez závazků Bez závazků Vi Keeland

Není to jen další z bezbřehých řad erotických románů..Tady se musí hlavní hrdina pořádně snažit, než svoji dámu do té postele uloví! ;) Mě se povahově Hunter hrozně líbil, takový pravý pořádný chlap, kdo by tušil, co má za sebou...S Natálií jsem měla občas trošku problém, ale její vztah s nevlastní dcerou to vyvažoval. Na konci jsem byla napnutá jak struna a myslím, že u Vi se více začítám do vážnějších stran než těch "muchlovacích" ;)

16.05.2022 4 z 5


Graysonův slib Graysonův slib Mia Sheridan

Zas jednou krásně napsaný příběh...Bohužel mi tam pár věcí vadilo, takže na všech 5 hvězdiček to ode mě není.. Grayson&Shane&Vanessa opravdu se jednalo o tak malichernou zápletku, která byla během pár okamžiků vyřešena? Kira byla od začátku skvělá i přes vše, co jí potkalo, za to Grayson, jak se k ní potom choval, když nešlo vše podle plánu, jasně ta záležitost s jejím otcem, ale bylo to lehce přes čáru, určitě bych ho vydusila mnohem více, nejlépe pořádnou bouřkou.. ;))

06.07.2021 4 z 5


Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Tak musím říct, že mě kniha docela překvapila. Očekávala jsem takový lehce uvolněný příběh o ''sexy'' profesorovi a jeho studentce. Ale děj zabředl do opravdu vážných témat, ale celkově to dávalo v knize smysl. A musím přiznat, že jsem se více začetla do flashbacků z minulosti a celkového rozuzlování než do lechtivých scén, které jsem přelétla. ;)

22.06.2021 4 z 5


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Přišlo mi to trošku jak ''Gossip Girl'' s temnějším nádechem. Mladí a bohatí, každý spí s každým, za rozuzlený konec by se ani kdejaká telenovela nestyděla...Myslím, že kdo se opravdu do knihy začte, slza ho nemine...Dávám hvězdu dolu za ten epilog! ;) Kdo četl, tak ví... takový napínání se nedělá. :))

29.03.2021 4 z 5


Miluj mě kdekoli Miluj mě kdekoli Jennifer Probst

V této sérii jdu od konce, ale to vůbec nevadí.. Líbí se mi, že každý příběh je jiný, ale v něčem stejný... Mužný, urostlý, nádherný chlap, který chce vyhrát srdce ženy, která o něj jako jediná ''nemá zájem'' ;) Samozřejmě, že je to smyšlené, jelikož normální ženská by po něm hmátla při prvním ''ahoj''. Příběh se mi líbil, o milostných scénách nemá smysl ani psát 3..2..1..orgasmus. Do toho zakomponovaný příběh jejich matky, která utekla s milencem...Pěkné počteníčko..

10.02.2021 4 z 5


Božská mrcha Božská mrcha Christina Lauren

Takové zakončení příběhu Bennetta a Chloe... Jasně oba dva mají pořád šťávu, sexuální napětí, škádlivá výměna názorů stále funguje, ale prostě čtenáři nepotřebují číst celou knihu, aby se utvrdili v tom, že hlavní pár žije ''happily ever after'' ;) Myslím, že by stačilo prodloužit bastarda a byly by obě strany spokojené, ale přečteno za chvíli, tak třešnička no.. :))

18.11.2020 3 z 5


My My Elle Kennedy

Krásné pokračování prvního dílu. Zase dávám plný počet hvězdiček. Bylo zajímavé sledovat jejich nové společné dobrodružství. Wes je na vrcholu kariéry, kdežto Jamie na tom moc růžově není. Nevím, zda je to tou karanténou, nebo jsem už doma moc dlouho, ale chvílemi mě kluci až dojali. ;)

28.10.2020 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

Taky trošku zklamání... Jasně, že odstíny asi jen tak nic nepředčí, ale stejně jsem byla v očekávání...Maxim byl opravdu skvělý, hodný, milý chlap, tak moc nechápu, proč si nenašel nějakou slečnu už dříve, nepůsobil moc jako lev salónů. Že čekal na unesenou Albánskou krásku. ;) Milostné scény působily fádně a nezajímavě, spalující chtíč viděly možná tak z dálky. Přesto mi svižně utíkala, měla jsem ji za chvíli přečtenou.

21.10.2020 2 z 5


Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Opravdu velmi krásná a poutavá kniha..Moc se mi líbilo prostředí Edinburghu..Na nějaké pořádné vzrůšo mezi Aidanem a Norou jsem si sice musela nějakou tu stránku počkat, ale za to čekání to stálo! Miluju, když mě kniha a její příběh pohltí, že přestávám vnímat okolí.

30.09.2020 5 z 5


Nečekaně vévodkyní Nečekaně vévodkyní Valerie Bowman

Kniha má opravdu pěkný příběh s humoristickým nádechem..;) Zápletka docela zajímavá, i když musím přiznat, že z Cassandry udělala autorka opravdu bezduchou husičku, která se bez své přítelkyně ani nenadechne... Místy to působilo až směšně. Lucy s Derekem skvělý náboj, Derek to opravdu s Lucy neměl lehké. “Zatančíte si se mnou?” “Tančit s Vámi? Ne děkuji”. Dvacet odpovědí na otázku smím prosit vyhrál na plné čáře..;) Lucy ho dohnala se svými deseti skoro až v závěru. :)

14.08.2020 4 z 5


Mě nedostaneš Mě nedostaneš Julie James

Sice jsem tuto sérii začala nějakým 5.dílem, ale vůbec mi to nevadí! Tuto knihu jsem přečetla během pár letních dnů u bazénu, myslím si, že je na to přímo dělaná. Zábavná, romantická, lehce proložená erotikou...;) Dva bratři se zamilují do dvou sester.."klasika" ;D

27.07.2020 4 z 5


On On Elle Kennedy

Opravdu skvělá, romantická kniha o dvou přátelích, kteří objevují kouzlo zamilovanosti..:)) Musím přiznat, že jsem jim od začátku držela palce. Oba dva, jak Wes tak Jamie působili dojmem, že si je prostě nejde nezamilovat. Roztomilý divoši, kteří si v posteli teda umí užít! ;) I když tam vlastně ani nebyla bůh ví jaká zápletka, kniha mi svižně utíkala.
Nemůžu se dočkat, jaký bude mít jejich příběh pokračovaní....

14.06.2020 5 z 5


Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Tentokrát opravdu velmi slabá kniha, kterou jsem se celou dobu musela prokousávat. Vůbec netuším, proč kniha má název Miluji tě, nenávidím tě..Nezaznamenala jsem ani lásku ani nenávist. Nemělo to lesk ani šťávu, prostě tomu chyběl ten nafoukaný, sebevědomý, drzý sexy fešák, který nás posadí na zadek!

16.05.2020 2 z 5


Lov Lov Elle Kennedy

Elle to prostě umí! První díl nové série naprostá dokonalost. Mužská postava Colin, jako vždy až skoro nereálný (svalnatý, potetovaný hokejista/nerd ;)) ale koho to zajímá, kniha se čte jedna báseň! Summer byla teda pořádný kvítko, s Fitzym se k sobě typově moc nehodili, ale jejich slovní přestřelky a šarvátky dávaly knize šťávu. Těším se na další díl!

26.03.2020 5 z 5


Plamen a květ Plamen a květ Kathleen E. Woodiwiss

Knihu jsem si vybrala převážně kvůli skvělému hodnocení a nevím no...Začátek se mi docela líbil, i když setkání Brandona a Heather bylo trošku divoké, možná až moc. Chápu, nevinná panna a chlípný kapitán, ta počáteční nenávist by se dala pochopit. Jenže Heather se celou dobu chovala jak naivní husička, kterou šokuje každý náznak zájmu opačného pohlaví. Naopak Brandon na začátku bral všechno i když se mu nic nenabízelo a potom čekal 200 stránek na další krok...Po přečtení se k ní vracet nebudu.

08.02.2020 2 z 5


Nástrahy vášně Nástrahy vášně Hannah Howell

Čekala jsem od toho více vtipu, poutavosti, nápadu....přislo mi to takové nemastné neslané.. Hlavní hrdinové si prostě řekli, že se mají rádi a konec...Žádné nadbíhání, špičkování, vášeň jsem skoro nepostřehla.. slabý průměr

19.01.2020 3 z 5


Setkání s cizincem Setkání s cizincem Lisa Kleypas

Zatím nejlepší kniha z celé série! Úplně jsem ztrácela pojem o čase, při jejich počátečním sbližování. Už dlouho jsem se tak krásně nezačetla.. Vtip, akce, bojové scény, erotické scény, boj o život - doslova, prolínajícími lékařskými případy. Musím přiznat, že mám chuť si jít do nějakého temného kouta zapískat na píšťalku! ;)

25.11.2019 5 z 5