libikkk libikkk komentáře u knih

☰ menu

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

(SPOILER) Přiznám se, že jsem se na novou knížku od Massové moc těšila. Pak jsem jí začala číst a vůbec mě to nebavilo, protože jsem se v tom nějak neorientovala. To skončilo jak Danika umřela a Bryce se složila. Od toho okamžiku mě knížka vtáhla a pustila až na konci. Klasicky jako u všech knížek od Mass jsem se smála i brečela.

11.12.2020 5 z 5


Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Kniha se mi velice líbila, líbí se mi pouto člověka a psa popřípadě pumy. Stejně jako autorčiny předchozí knihy se tato četla skoro sama. Vtáhla do děje a nepustila. Už teď se těším na pokračování, doufám, že bude co nejdříve.

09.02.2018 5 z 5


Indiánský běh Indiánský běh Tereza Boučková

Nepobírala jsem to nelíbilo se mi to.

08.07.2014 2 z 5


Dracula Dracula Bram Stoker

Tuto knížku jsem si koupila na doporučení od své skoro sestry. Protože ona ví že já mám ráda knížky o upírech a i jiné fantasy. Koupila jsem ji jí v LK., začala jsem jí číst ale doposud jsem jí nedočetla. Nedočetla jsem jí hned z několika důvodů za1. je to hrozně zdlouhavý, 2. jsem se u toho bála že mě v noci navštíví Dracula:D za 3. jsem do knížky nemohla vůbec začíst a za 4. jsem se ani po těch mnoha stránek nevyznala v postavách. Nakonec jsem jsem si koupila jinou knížku a tuto knížku jsem dala do poličky, že jí třeba jednou dočtu. Ohla jsem růžek abych věděla kde jsem skončila. Už je to skoro půl roku a vůbec se mi do ní nechce. Sice mě štve, že je nějaká knížka kterou jsem nedočetla teda kromě povinný četby tu jsem nečetla už od 5. třídy protože ne nebavila :D Třeba se někdy odhodlám a dočtu jí. No uvidíme:)

26.09.2011 3 z 5


Nebe plné hvězd Nebe plné hvězd Lenka Lanczová

Moje první knížka od Lenky Lanczové:)

31.08.2011 5 z 5