Laryssa Laryssa komentáře u knih

☰ menu

Kruh nenávisti Kruh nenávisti Keith R. A. DeCandido

Určitě souhlasím s názorem, že kniha by si zasloužila o takových 100 až 200 stránek navíc. Možná bych trošku propracovala celkově závěr i s bitvou. Jinak se mi kniha velmi dobře četla, příběh pěkně odsýpal. Za mě super, určitě doporučuji :-)

21.07.2020 5 z 5


Vládce klanů Vládce klanů Christie Golden

Za mě zatím nejlepší Warcraft kniha, kterou jsem četla. Hodně emotivní. Velmi dobře napsaná. A taky jsem ráda, že jsou tu orkové popsáni zase z jiného úhlu pohledu, nejen jako běsnící krvelačné bestie, ale jako rasa, která zná význam pokory, hrdosti, cti a i soucitu.

14.02.2020 5 z 5


Poslední strážce Poslední strážce Jeff Grubb

Kniha se mi velmi dobře četla a jsem moc ráda, že jsem se rozhodla rozšířit si četbou svět Warcraftu o příběhy různých událostí a postav. Příběh byl poutavý, nikde nevázl a výlety do minulosti za Aegwynn a jejím bojem proti Sargerasovi parádní. Jako dlouholetá hráčka Wow jsem o postavách základní informace věděla, ale tento příběh mi "rozšířil obzory" o nové informace.. Vřele doporučuji všem, co mají rádi fantasy, ale hlavně hráčům Wowka. Poslední Strážce je velmi zajímavý malý střípek z jednoho velkého komplexu.

13.01.2020 5 z 5


Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Nádherná kniha, do které jsem se začetla a už mě nepustila. Od klasické pohadky Kráska a Zvíře se dost liší a vůbec mi to nevadilo. V příběhu jsem našla kousek sama sebe a při čtení mě má fantazie chvílemi naprosto pohltila. Navíc málo u které knihy můžu napsat, že jsem se nenudila na jediné stránce, u této knihy však ano :) Doporučuji !!!

11.06.2018 5 z 5


Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

Přečteno za dva dny. Nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, potřebovala jsem se dočíst k tomu, kdy Barbařino trápení konečně skončí. A naštěstí "skončilo". Věřím, že svěřit se někomu s touto skutečností je nesmírně těžké a někteří to nakonec ani nedokážou. Chování zbytku rodiny a především bratrů bylo hrozné, nedivím se, že se chtěla od nich i od všech těch vzpomínek odstěhovat hodně daleko. Rozhodně doporučuji.

10.02.2017 5 z 5


Upíří žezlo Upíří žezlo Monika Šnaiberková

Kniha celkově nebyla úplně špatná. Přečetla jsem ji celou a klidně si ji po čase přečtu znovu. Na začátku jsem si sice říkala, že to bude asi pěkná blbost,ale přiznám se,že ta část s Jorikem mě docela vzala. :-) Jediné, co mi vadilo poměrně hodně, byl ten konec. Mohlo to být víc propracované.

23.10.2014 3 z 5