Laguna2006 Laguna2006 komentáře u knih

☰ menu

Červená stuha Červená stuha Annika Tetzner

Moc mě zaujala forma napsaných povídek..

14.08.2013 5 z 5


Krysáci Krysáci Jiří Žáček

Čteme to s dcerou před sponím a moc se nám to líbí. Snažím se měnit hlasy, ale nemám na večerníček, který je, jak píše kolega, třešničkou na dortu :)

14.08.2013 5 z 5


Spokojené soužití v nové rodině Spokojené soužití v nové rodině Jean-Paul Sauzede

Myslím si, že je to dobrá kniha, čtivě napsaná. Našla jsem v ní spoustu zajímavých frází, díky kterým jsem zjistila, že si nemusím dělat hlavu z nového soužití s partnerem a našimi dětmi z našich minulých manželství. Má-li někdo nějaké pochybnosti, jak by to mohlo fungovat, přečtěte si tuto knihu. Je v ní spoustu řešených situací.

14.08.2013 4 z 5


Cesta z mlčení Cesta z mlčení Viktorie Bartoníčková

Tato kniha je velmi zajímavá co se týká obsahu. Já jí ale četla, byť je uzounká, docela dlouho. Nemohla jsem se překousat přes půlku. Zajímalo mě ale jak dopadne a konec už se četl sám :)

14.08.2013 3 z 5


Sebranka Sebranka Torey L. Hayden (p)

Tak jsem nakonec neodolala a začala tuto knihu včera číst. Nezklamala měc:) Torey to prostě umí podat! Stejně jako Dračice a mazánek, Spratek, Zvíře či Tygřice se tato knížka čte jedním dechem! Velice doporučuji!! Příběhy jsou to opravdu beroucí za srdce.

14.08.2013 5 z 5


Respektovat a být respektován Respektovat a být respektován Pavel Kopřiva

Slyšela jsem o této knize samou chválu, chystám se na ní, ale není čas :( Musím si ho najít..

13.08.2013


Týraná Týraná Dianne Schwartz

Přečetla jsem to celé, jen abych zjistila jak to dopadne, né proto, že by mě to extra bavilo.. Chápu, že když je to podle skutečné události, tak to nemusí být tak čtivé. Na tohle téma musí být člověk nejspíš naladěn. Já bych ho vyhodila hned po druhé facce. Obdivuji autorku, že o tom dokázala posléze napsat, tolik ponížení a hnusu muselo být opravdu těžké popsat.

13.08.2013 3 z 5


Matka z cukru a oceli aneb Degenerace, kterou na mě spáchalo mateřství Matka z cukru a oceli aneb Degenerace, kterou na mě spáchalo mateřství Tereza Boehmová

Velice jsem se pobavila u čtení tétpo knihy. Budu jí věnovat kamarádce, která se právě stala maminkou :) Také doporučuji.

13.08.2013 5 z 5


Vánoční skříňka Vánoční skříňka Richard Paul Evans

Krásný příběh, který se čte jedním dechem. Konec je smutný, ale i krásný.

13.08.2013 5 z 5


Oskar a Růžová paní / Noemovo dítě / Pan Ibrahim a květy koránu Oskar a Růžová paní / Noemovo dítě / Pan Ibrahim a květy koránu Éric-Emmanuel Schmitt

Krásně napsaný! Noemovo dítě jsem četla jedním dechem, Oskar a Růžová paní taky super, dokonce jsem si poplakala ... Doporučuji.

13.08.2013 5 z 5


Nešťastníci Nešťastníci B. S. Johnson

Začínám tuto knihu číst a jsem nadšená z její vazby. Nevím jestli budu schopna číst to na přeskáčku jak píšou v úvodu, ale těším se jak to dopadne.

13.08.2013 4 z 5