Lacrimosa Lacrimosa komentáře u knih

☰ menu

Špecialistka Špecialistka Stephenie Meyer

Tak jsem z této knihy trochu zklamaná, čekala jsem víc. Přišlo mi to celé trochu plytké a povrchní, na to jaká je to bichle, se tam toho moc nedělo. Autorka se snažila dle mého napsat strhující špionážní thriller, ale zápletka na to neměla...

28.12.2017 2 z 5


Cizinec Cizinec Nora Roberts

Nora Roberts v této knize opustila své oblíbené duchařské a nadpřirozené zápletky a musím říct, že udělala dobře. MIlostná zápletka není v příběhu to hlavní (ač hraje důležitou roli), zaměřuje se hlavně na ústřední postavu, jak se dokáže postavit zpět na nohy a dát si život do pořádku. Konec jsem tak trochu očekávala, ale příběhu to vůbec neubralo. Knížku rozhodně doporučuju, příjemné oddechové čtení.

04.09.2016 5 z 5


Královský dar Královský dar Julie Garwood

Tato kniha byla moje první setkání s červenou knihovou, vlastně omylem, dědovi ji vnutila knihovnice, že se mu to bude líbit, že je tam námořnická tematika :D knížka je čtivá, čte se skoro sama, hlavní hrdinka Sara je neskonale naivní, ale přesto sympatická a vůbec se nedivím Nathanovi, že je z ní místy dost zoufalý, ale zamiluje si ji :) I ostatní postavy jsou zábavné, příběh zajímavý a hezky plyne, na konci tajíte dech, jak to dopadne! Prostě příjemná oddechovka s dobrou zápletkou.
P.S: Dědovi se teda knížka vůbec nelíbila ;)

13.07.2016 5 z 5


Vražedná nevinnost Vražedná nevinnost Nora Roberts

Tuhle knihu jsem od N. Roberts četla jako první a i když jsem potom přečetla skoro všechny její knížky, tahle je myslím nejlepší. Napínavý kriminální příběh, milostná zápletka, to vše odehrávající se v malém jižanském městečku, co víc bych si mohla přát :)

21.01.2016 5 z 5


Zlatá země Zlatá země Barbara Wood

Kniha se četla krásně, za odpoledne jsem ji přelouskala, líbila se mi, možná proto, že mi připomínala mé dvě oblíbené knihy od této autorky - Duhový had a Lékařku Samanthu, byl to takový mix :)

02.09.2015 4 z 5


Vikingova čarodějka Vikingova čarodějka Kelli A. Wilkins

Knížku jsem si koupila jako oddechovku na víkend, jen podle anotace, a docela toho lituju... Nechápu, jak se dostala do sekce Young adult, když je to normální červená knihovna a nutno dodat, že nijak kvalitní, příběh je nezajímavý a autorka ho zbytečně natahuje a opakuje, postavy jsem si nijak neoblíbila, Viking mi přišel jako pěkný slaboch a čarodějka toho taky moc nenačarovala... Musím přiznat, že snad nikdy jsem nebyla knihou tak zklamaná...

07.04.2015 1 z 5