Koudynka Koudynka komentáře u knih

☰ menu

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Už dlouho se mi nestalo abych půl knížky probrečela. Pro mě jako pro matku to byl srdcervoucí a zároveň úžasný příběh. Jsem moc nadšená a vřele doporučuji.

09.06.2023 5 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Moc jsem se na tuhle knihu těšila a právem. Slibovala jsem si že se jí pokusím číst co nejdýl, ale neklaplo to. Zhltala jsem ji jak malinu. Nádherný emotivní příběh. U knih od Colleen se mi líbí, že je nemá jako přes kopírák, že každý příběh je jiný a má co do sebe.

04.01.2022 5 z 5


Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Já miluji romantické pohádky pro dospělé, ale nevím proč, nezhltala jsem tuhle knihu najednou jakou jiné...asi tam bylo málo drama a moc cukru. Ale jinak příběh moc hezký.

16.11.2021 4 z 5


Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Parádní zakončení této knižní série . Moc se mi líbily i skryté příběhy mimo hlavní hrdiny. Docela bych si dokázala představit další díly do série o životech přátel Sage a Lucy.
Příběh byl docela dost realistický a né plný medu jako v některých románech bývá. Už se těším na další příběhy této autorky :-)

14.11.2021 5 z 5


Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Moc krásný, silný a emotivní příběh. Nebyla to klasická pohádka a to se mi moc líbilo. Konec mě úplně odrovnal, ale naštěstí mě uklidnilo že už na mě čeká druhý díl :-)
A ten se opravdu moc těším...

14.11.2021 5 z 5


Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Myslela jsem že si čtení této knihy nechám aspoň na 2 dny...neklapalo to. Po prvním dílu jsem hned navázala a nepřestala dokud jsem nedošla až na konec. Hodně emotivní a moc krásný příběh, doporučuji. :)

04.11.2021 5 z 5


Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Jsem neskutečně ráda že jsem tuhle knihu četla až když je na světě i pokračování, jelikož bych se snad zbláznila kdybych nemohla pokračovat ve čtení, jelikož nemám ráda otevřené konce. Moc krásný příběh, plný překvapení. Vřele doporučuji :)

03.11.2021 5 z 5


Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Někde jsem četla že je to hodně podobný příběh jako v ,, Šéf" a neřekla bych. Je jasné že knihy od jedné autorky si budou v mnoha věcech podobné, ale příběhy měla zatím u všech co jsem doposud četla různé. A tento příběh měl podle mě všechno :-)

01.11.2021 5 z 5


Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Já tyhle romantický pohádky miluji. Proto je čtu. S životem toho mají málo společného a člověk si u takových příběhů odpočine, pobaví a občas i utře nějakou tu slzu :-)

31.10.2021 4 z 5


Šéf Šéf Vi Keeland

Moje doufání se naplnilo. Oproti minulé knize mě mnohem víc zaujal příběh a užila jsem si čtení. A vím jistě že během pár dnů přečtu všechny dostupné knihy této autorky (autorek). :)

30.10.2021 5 z 5


Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Zatím ze všech málo knih co jsem od autorek četla, je tahle slabší. Asi málo drama nebo nevím. Takže doufám že v další knize to bude napínavější. Ale každopádně je to příjemné čtení když chce člověk vypnout.

30.10.2021 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Moje první kniha od Colleen a díky ní jsem si udělala závislost. V příběhu je úplně všechno co si čtenář může přát.

30.10.2021 5 z 5


Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Druhá kniha od těchto autorek. Když jsem musela v půlce přestat číst, s tím že budu pokračovat o pár hodin později, byla jsem na trní jak to bude pokračovat. Kniha se četla úplně sama a opravdu hodně jsem se nasmála. Ted už vím že se těším na další příběhy...

26.10.2021 4 z 5


Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Moje první kniha od těchto autorek a jsem nadšená. Hodně jsem se smála, byly tu i slzy jak smutku tak štěstí. Už se těším až zítra otevřu další knihu.

26.10.2021 5 z 5