knihomolkakacka knihomolkakacka komentáře u knih

☰ menu

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

včera jedním dechem přečteno za jeden den .. knížka mě totálně vtáhla a všechno okolo přestalo existovat .. palec nahoru :)

09.09.2017


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

právě teď jsem dočetla .. nechci být příliš tvrdá, ale jako pardon epilog a svadba .. to jako fakt? .. to mě opravdu zklamalo .. jinak teda pasáže, ve kterých není Joycelyn a Braden jsou nudné, takže člověk mžourá a čeká až se zase objeví nějaký spád a kniha poběží ..
na relaxaci dobrý, některé pasáže pobavily, ale měla jsem už v ruce lepší knihy podobné tématiky ..

20.11.2015 3 z 5


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

na to jak to všichni v mém okolí chválí, jsem nakonec byla zklamaná, že mě to nechytlo .. je mi líto, ale tahle kniha je nad mé možnosti ..

19.11.2015


Snídaně v posteli Snídaně v posteli Sandra Brown

ze začátku jsem nemohla knížku pochopit, ale pak se něco zlobilo a slyšela jsem doslova skřípat dřevěná schody, když se hlavní hrdina vracel do svého pokoje, nemluvě o vlnách nedaleko plážového domu .. takže nakonec palec nahoru :)

19.11.2015 3 z 5


Druhý hrob nalevo Druhý hrob nalevo Darynda Jones

nějak nejsem schopná se do děje vcítit, aby mě kniha pohltila, tak jak se mi to normálně stává .. prostě a jednoduše tohle není můj šálek čaje ..

19.11.2015


První hrob napravo První hrob napravo Darynda Jones

celkem vtipná kniha, občas jsem se ztrácela v přechodech mezi tím, co se opravdu skutečně děje a tou paranormální rovinou .. ve své podstatě na to, jak je ta kniha "tenká" jsem chroustala nepřiměřeně dlouho ..

19.11.2015


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

krásně humorně napsaná knížka .. některé věty hlavní hrdinky jakoby mě vypadly z pusy .. kniha mě pobavila a krásně se u ní relaxovalo, velké díky autorce, že napsala tak úžasnou knížku ..
mimochodem v mém pronájmu mi nikdy nebuší na zeď .. mě tam jenom bouchaj ukrajinci s dveřma :-D

19.11.2015 5 z 5