knihomolka555 knihomolka555 komentáře u knih

☰ menu

Měděný jezdec Měděný jezdec Paullina Simons

Abych to shrnula - je to okouzlující,emotivní,nádherná,nezapomenutelná,prostě boží kniha! :) Knížku jsem přečetla...tak zas na jeden dech,protože nejsem rychlý čtenář,ale tak na dva nebo na tři dechy určitě.
Knížka pro mě byla taková válečná romantika a potom už začalo jít do tuhýho - kanibalismus,hladomor,ukrývání.... to se mi líbilo nejvíce. Mohla jsem se u té knihy usmát i zesmutnět. Byly tam i momenty překvapení.
Je to moje srdcovka :-)

29.03.2016


Havran (14 básní) Havran (14 básní) Edgar Allan Poe

Dokonalost sama! ❤

22.03.2016 5 z 5


Hamlet Hamlet William Shakespeare

Musí se přiznat,že dobrovolně by mě vlastně ani nenapadlo si Hamleta přečíst,ale bylo to na seznamu povinné četby.... Takže jsem musela. Já nejsem na literaturu 17. století. Moje hranice se pohybuje tak mezi koncem 18. a začátkem 19.století. Přesto si myslím,ze. Je to mistrně napsané a jeho díla jsou velmi nadčasová. Čtení této knihy nelituji a dokonce jde si ji oblíbila i ve filmovém a divadelním podání. :)

22.03.2016 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Skvělá kniha! Dokonalost sama.... Je to čtivy,vtipný,romantický,pocítěný a tak lehce napsaný. Ale jednu věc musím vytknout NEROZODNOST!!!! Víc nejnerozhodnější hrdinku jsem nepoznala! Občas jsem chtěla do toho příběhu skočit a zařvat na ni nebo ji něčím přetáhnout. To její rozhodování vydalo i na tři stránky. Ale uznávám,lehké to neměla :)

18.03.2016 5 z 5


Drakie Drakie Sophie Jordan

Je to lákavé,hlavně ta obálka. Kamarádka mi ji doporučila a hrozně mc si ji vychvalovala. Tak jsem si řekla: proč ne?. Očekávala jsem od toho hodně - chyba. Upřímně mě ta kniha dost zklamala. Děj byl vlastně jako u každé jiné knihy z teen fikce. Předvídatelný konec,sladký milostný trojúhelník,hlavni hrdinka je něčím výjimečná - jiná,silná a lepší a " hrozně ji to vadí ". Tyhle znaky jsou v každé takové teen fikci pro dívky.... :| Můj názor

18.03.2016 1 z 5