KnihomolAnn KnihomolAnn komentáře u knih

☰ menu

Krtek a sněhulák Krtek a sněhulák Hana Doskočilová

Krteček je moje srdcovka! :) Jako malá jsem hltala ,,seriál" a jako větší jsem zase milovala knihy.. :) Tenhle Krtkův příběh je parádní, miluju tu část jak sněhuláčka veze na hory aby neroztál..:)

19.05.2016 5 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Super doplnění série! :)

14.05.2016 5 z 5


Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Já nevím, kniha mi moc nesedla. Asi to bude věkem, protože mi to přišlo opravdu zmatené.. :)
Jednou ji přečtu znovu a ohodnotím ještě jednou.. :)

13.05.2016 3 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Tak tohle byla TA kniha kterou jsem dlouho hledala na odpočinek! :) Příběh krásný, originální jen mi nesedla Lary sestra Margot. Moc se těším na další díl! 5/5 :)

09.05.2016 5 z 5


Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Já nevím do první poloviny knihy jsem se nemohla začít, vadila mi tam Sophie.. Ovšem celková myšlenka s tím jak vznikaly pohádkové bytosti? Perfektní! :)

08.05.2016 4 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Za bestseller bych ji rozhodně nepovažovala, četla jsem i třeba 20 krát lepší knihy. :) Místy ale byla natolik napínavá že nešla odložit! :) 3/5

08.05.2016


Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Úžasná kniha u konce jsem si pobrečela.. :)

07.05.2016 5 z 5


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Kdyby to šlo tak dám 4,5 hvězdiček, kvůli tomu že Gwen pořád brečela. Kniha jako taková stejně skvělá jako ty přechozí. :)

07.05.2016 5 z 5


Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Tak tohle bylo naprosto úúúžasnýýýýýýýýý! Celou triologii jsem zhltla během jednoho víkendu a jsem naprosto nadšená! V této knize mi ale Charlotte lezla ještě víc na nervy, už několikrát jsem měla chuť skočit do toho příběhu protože byla tak neskutečně namyšlená a prostě fuj, stejně jako její matka! :D A samozřejmě jako všichni jsem se ,,zamilovala" do Xemeriuse protože je to prostě borec! :D

07.05.2016 5 z 5


Kečupová mračna Kečupová mračna Annabel Pitcher

Na knize se mi opravdu líbí styl jakým je napsaná, tedy ve formě dopisů. Opět milostný trojúhelník, který mi lezl na nervy, fandila jsem Maxovi a hrozně mě mrzelo jak to s ním dopadlo, Aaron mi přišel spíš jako zbabělec.. Sečteno podrtženo, -1 hvězda za konec knihy a -1 hvězda za to, že autorka do knihy nepřipsala ke konci knihy Stuartův nikdy neodeslaný dopis. :)
Musím, ale podotknout že když jsem knihu hledala v knihkupectví a došla jsem si za prodavačkou zda nemají tuto knihu tak se začala smát, no neříkejte že nikoho jiného nedonutilo to jméno té knihy k úsměvu! :D

29.04.2016 3 z 5


Objetí Objetí Jessica Shirvington

Tuhle knihu jsem náhodou našla v levných knihách v totální slevě před Vánoci, někde za 30 korun? :D Kniha je čtivá, během jednoho studeného zimního dne jsem ji přečetla a nezklamala mě. :) Má sice nějaké ty své mouchy, ale přiznejme si to. Ne každá kniha je dokonalá.. :D Rozhodně jedna z nejlepších na téma Andělé. :)

29.04.2016 4 z 5


První První Kiera Cass

Stejně jako Selekce a Elita nezklamala. :) Opět mi vadí hlavní hrdinka a její poletování mezi Aspenem a Maxonem. U konce mi ukápla nejedna slza! :D

29.04.2016 4 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Knihu jsem objednávala společně s Hunger Games a Hobitem. Hunger games jsem během dvou dnů zhltla (objednávala jsem všechny díly v jedné knize) a Hobit to stejné - během pár hodin. Jen u téhle knihy mi to trvalo déle, první část čtivá docela i zajímavá, ale zbytek? Moc mě nenadchl stejně jako další knihy triologie s výjimkou dodatku ČTYŘKA, to byl perfektní šálek kávy! Zkoukla jsem i filmy, ale i u těch jsem si říkala takovéto - E-e to není nic pro mě - nicméně musím pochválit úžasnou obálku a celkový nápad. :)

17.04.2016 3 z 5


Vzhůru k nebesům Vzhůru k nebesům Rebecca Hohlbein

Kdysi jsem si ji koupila a rozečetla, skončila jsem někde v půlce. Děj nudný, kniha mi nepříjde nijak moc humorná

17.04.2016 2 z 5


Hobit (alebo Cesta tam a späť) Hobit (alebo Cesta tam a späť) J. R. R. Tolkien

Krásná kniha. :) Na odpočinek jako dělaná, nelituji toho že jsem si ji koupila :)

17.04.2016 5 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Krásná romantická kniha, přesně na odpočinek! Filmy nejsou špatný, ale jak to tak bývá, kniha je vždy lepší! :D

09.04.2016 5 z 5


GOGO - Kluk z internetu GOGO - Kluk z internetu Daniel Štrauch

Knihu jsem si koupila nedávno a musím říct, že jsem kvůli ní odložila Velkého Gatsbyho. :D Kniha je krásně graficky zpracovaná a o autorovi se hodně dozvíte. :) Tahle kniha je ale vyloženě pro fanoušky. :)

05.04.2016 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha se mi velmi líbila, přečetla jsem ji několikrát společně s dalšími díly, ale neskutečně mě tam vytáčí Aspen. Proto dávám pouze 4*.
Jinak je to opravdu dívčí čtení, takže pokud chci vypnout a nechci číst fantasy a sci-fi tak sahám právě po této knize. :)

26.03.2016 4 z 5


Čtrnáct – Čtvrtý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Čtrnáct – Čtvrtý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Odpočinková prázdninová kniha. :) Líbí se mi ale víc jak předchozí díly.

26.03.2016 5 z 5


Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Dvanáct – Druhý díl neobyčejného deníku obyčejné holky Lauren Myracle

Tato kniha je velmi čtivá, zábavná a hlavně vtipná! Líbí se mi jak je hlavní hrdinka Viki svá. :)
První puberťácké trable mě opravdu pobavily, protože je to docela dost výstižné. Ovšem mám docela problém s tím, že už nejspíš nebude pokračování. Doporučuji!

26.03.2016 4 z 5