Klarsik3 Klarsik3 komentáře u knih

☰ menu

Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene K. A. Tucker

Tahle kniha má šíleně pomalý rozjezd. Ale rozumím tomu ono vysvětlit čtenáři scela nový svět prostě pár stran zabere. Nakonec sem se od knihy nemohla odtrhnout a moc jsem si ji užila. Těším se na další díl.

29.02.2024 5 z 5


Pýthie Pýthie Veronika Černá

Přiřadit tuto knihu k fantasy je stejné jako by ste o někom kdo má jedinou malou modrou tečku v jinak hnědém oku řekli že má modré oči... Tohle je prostě erotický román a nazdar.. Naštěstí se čas od času přikloním i k takovým to knihám takže přečíst se to dalo ovšem zklamání je obrovské ...

08.06.2022 2 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Z tohoto díla mám neskutečně rozpolcené pocity. Kniha se mi četla v rámci možností dobře. Nesmím počítat to kolikrát jsem knihu zavřela a zase otevřela jen pro to, že jsem si potřebovala vydechnou a popřemýšlet jestli jsem jen zaujatá a nebo jestli mi to vážně přijde, jako přes kopírák mých oblíbených sérií. A když zvládnu nemyslet na ty podobnosti tak mě Prázdné sliby baví. I přesto že mi to přišlo předvídatelné tak jsem byla zvědavá jak to dopadne. Četlo se to samo nemohla jsem se odtrhnout přečetla sem jí za den. Takže mě opravdu nepřijde špatná.

05.11.2021 3 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Potřebuji víc!
V poslední době jsem chodila od knihy ke knize a nic mě nebavilo. Když jsem viděla tuhle knihu rozhodla jsem se, že si jí pořídím věřila jsem, že to bude něco pro mě a taky tomu tak opravdu bylo, je a dlouho bude, protože věřím že se k ní opět vrátím. Už aby tu byl druhý díl.

30.10.2021 5 z 5


Nasterea Nasterea Petra Stehlíková

Celá série Naslouchač mě neskutečně baví.. tento díl byl o proti těm předchozím už teda slabší. Pomalejší rozjezd byl ale pro mě asi to nejhorší. I přes neskutečný příval nových informací jsme nedostali snad žádné odpovědi. Také musím uznat že mi neskutečně chyběli kapitánovi oříškové oči.. U všech amarijských věží co to bylo s tou prasečí řití?
Ale víte co? Mě to absolutně nevadilo protože sem byla neskutečně šťastná že jsem se mohla vrátit do Duvalského pohoří .. Hrozně mě v předchozích dílech bavila zmínka o zániku Ďatlovovy výpravy a zde se nám také naskytne jedno takové děsivé propojení což je za mě vážně super!! Je to pak mnohem víc děsivé.
Odkrývání tajemství pětadvacítky se mi taky moc líbilo i když to první mě vůbec nepřekvapilo a byla jsem z toho krapet skleslá.. Říkala sem si jakože cože to je všechno?... No ale pak? Prostě super

28.05.2021 4 z 5


Síla stínů Síla stínů Cinda Williams Chima

Z počátku jsem byla krapet zmatená protože už je to dlouhá doba co jsem četla první díl a nevěděla jsem jestli mi už má něco dávat smysl. Naštěstí jsem tomu přišla na kloub. Tahle série mě baví a druhý díl o něco víc než ten první

24.07.2020 4 z 5


Meta Meta Pavel Bareš

Super schopnosti jsou tu jen taková třešnička .. Nebýt kachniček tak o téhle knize nemůžu říct že byla super. Jako ona super je o tom žádná. Jenže je to tak reálně děsivý téma že vás to prostě rozloží.. Donutí vás to přemýšlet.. Určitě stojí za přečtení a to ne jen jednou.. Kachničky sou pecka :-D

24.07.2020 5 z 5


Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Perfektní :) Nevím co jiného napsat. První dvě části mě úplně pohltili. Výcvik mě hrozně bavil, pak jsme se chvíli bála že už to nebude ono ale kniha nabrala takové obrátky, že jsem se od čtení jen těžko odtrhávala. Doporučuji

13.02.2020


Zmije Zmije Bex Hogan

Je to opravdu neuvěřitelné čtivé, když se mi kniha dostala do rukou nevěřila jsem, že mě tak pohltí. Čtu, čtu a nejednou magie no a už je z toho jedna z mých oblíbených knih.

03.09.2019 5 z 5


Zloději dýmu Zloději dýmu Sally Green

Chvilku mi to trvalo ale nakonec jsem si oblíbila asi všechny hlavní postavy. Příběh je psaný z pohledu pěti různých postav. Což byl pro mě ze začátku problém protože mě některá postava bavila a jiná naopak. Postupně se k sobě ale postavy přibližovali a začali si i mě získávat. Rozhodně se těším na další díl protože v tomto jsme se s postavami seznámili a v příštím díle se to může konečně pořádně rozjet.

25.03.2019 4 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

První jsem viděla film a musím přiznat že dle mého názoru se opravdu povedl :) .. Kniha se čte hezky a rychle. Příběh je to oddychoví a úsměvný. Mě to bavilo a pokud máte rádi sladkou romantiku tak si knihu určitě přečtěte ♥

16.03.2019 4 z 5


Tři temné koruny Tři temné koruny Kendare Blake

Tento díl je vlastně jeden dlouhý úvod a příprava na v anotaci zmíněné intriky... Každopádně se to čte dobře. Teď když už se to teda může pořádně rozjet jsem zvědavá na další díl..

01.03.2019 4 z 5


Zrezivělý anděl Zrezivělý anděl Jukito Kiširo

Byla to moje první manga tak si netroufám hodnotit... Potřebuju si na tenhle druh literatury nejdřív zvyknout.. Z počátku mě hrozně rozčilovalo to skákání odnikud někam..přišlo mi že tam toho spousta chybí jenže si člověk musí uvědomit že je to komiks... Každopádně mě to bavilo.. Bylo to pro mě něco nového a jsem zvědavá na další díly

20.02.2019


Deset tisíc nebí nad tebou Deset tisíc nebí nad tebou Claudia Gray (p)

Druhý díl sem nakonec dočetla jen proto abych už to měla za sebou.. Marguerite mi lezla neskutečně krkem.. Když nad tím člověk ale moc nepřemýšlí tak to jde.. Je to taková dost oddychová kniha..Vím že podruhé si jí ale nepřečtu..

13.02.2019 2 z 5


Síla ohně Síla ohně Cinda Williams Chima

Nejvíc mě zaujala obálka. Hodně mi připomíná sérii Skleněný trůn. Nicméně obsah knihy mě už tolik nezaujal. V příběhu se objevuje spousta akce, magie a nakonec i nadpřirozené bytosti (jedna).. Bylo to pro mě spíš takové odpočinkové čtení. Na zadní straně knihy je psáno "Dívka stižená kletbou" - v celé knize se o tom v podstatě stejně jako ona sama dívka nic nedozvíte, to si musíme počkat asi až na druhý díl.. Od toho už teď očekávám mnohem víc a vcelku se na něj těším tak doufám, že mě nezklame stejně jako tento díl.

31.01.2019 3 z 5


Pasažérka Pasažérka Alexandra Bracken

Cestování časem asi není nic pro mě.. Protože dokud se nezačalo pořádně cestovat tak mě to vážně bavilo (nepočítám první cestu). Pak i přes to že jsem byla zvědavá co bude dál odbíhala jsem od knihy co to šlo.. Přišla jsem si jako dítě co neudrží pozornost.. Romantická linka mě bavila taky asi jen polovinu knihy... Druhý díl si přečtu páč když už jsem si ho koupila tak přeci nebude ležet v koutě..

17.01.2019 3 z 5


Labyrint osudu Labyrint osudu Lenka Dostálová

Nebyla jsem nadšená z prvního dílu a nejsem nadšená ani z toho druhého.

07.01.2019 2 z 5


Faja Faja Petra Stehlíková

Jako vážně? Takle to utnout? Nešla jsem spát nedočkavostí a když chci otočit na další stránku zjistím že už je vlastně prázdná.. Tohle je perfektní čtení.. Jsem zvědavá co na nás čeká v dalším díle protože tento byl opět prostě fascinující..

27.12.2018 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Skvělá kniha.. Původně jsem se bála, když jsem zjistila že hlavní hrdina je vlastně 13.letá dívka.. Bála jsem se že to bude přehnané a k věku hrdinky to nebude odpovídat.. ale vůbec ne.. kniha mě velice překvapila a měla jsem problém ji vůbec odložit..

13.12.2018 5 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

I kdyz jsem si kazdou chvili rikala: "ha to bylo jasny" kniha me opravdu bavila.. Valerian mi do toho trosku nezapadal prislo mi to zbytecne nicemu to vsak nevadilo.. Jude mi prisla hodne zvlastni asi jsem se do teto postavy moc nezvladla vcitit nemuzu se rozhodnou jaka vlastne je.. Cardan byl jasnej uz od zacatku takze me nic neprekvapilo jeho postava me bavi a libila se mi.. I kdyz sem Locka z vetsiny odhalila stejne me prekvapil a jsem zvedava zda bude vymyslet pribeh i v dalsim dile.. Me se kniha libila a doufam ze brzy bude pokracovani..

03.12.2018 4 z 5