kkesskka kkesskka komentáře u knih

☰ menu

Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Abych pravdu řekla, nejsem moc velkým fanouškem Krásky s Zvířete. Ale tahle knížka mě vtáhla do děje a nepustila, dokud jsem ji nedočetla. Suprově napsané.

03.05.2019


Ztracené insignie Ztracené insignie Sandra Regnier

Bude se mi po této sérii stýskat, velice jsem si oblíbila hlavní postavy, i když se občas Fay chovala, tak jak se chovala. Až na konec, kdy umřelo spousta lidí, které měla ráda, to byla skvělá knížka. A určitě si tuto sérii ještě přečtu. Už teď se na to těším.

17.06.2018


Dračí proroctví Dračí proroctví Sandra Regnier

Nemůžu říct, jestli se mi tento díl líbil víc než první ale bylo tu více akce. Jako první díl, i tento byl velice skvělý a už se těším na pokračování.

17.06.2018


Mezi elfy proti své vůli Mezi elfy proti své vůli Sandra Regnier

Ze začátku mě kniha moc nebavila, což tak bývá i spousty prvních knížek, ale pak se to otočilo o 180° a úplně jsem se do knihy začetla a nešlo přestat.
Kniha byla skvělá.

17.06.2018


Křišťálové království Křišťálové království Amanda Hocking

Mám z toho takové smíšené pocity, připadá mi, jako by to nemělo konec. Ale jinak se kniha četla skoro sama.

17.06.2018


Políbená ledem Políbená ledem Amanda Hocking

Kniha se mi velice lehce četla, ostatně jako první díl. Děj byl velice napínavý. Už se těším, až dočtu poslední díl. Nemůžu se dočkat, až budu vědět, jak to dopadne.

04.06.2018 5 z 5


Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Tuto sérii jsem si koupila proto, že se mi velice líbila série Příběhy o Tryllech (Dědička, Rozpolcení, Boj o trůn). První díl jsem přečetla jedním dechem, měla jsem ho za 2 dny přečtený a hned začala číst druhý díl, kde jsem už v půlce... je to moc hezká kniha.

31.05.2018 4 z 5


Nádherné vykoupení Nádherné vykoupení Kami Garcia

Už od začátku jsem věděla, že je Ethan schopný udělat pro Lenu úplně všechno... ale překvapilo mě, jak by klidně i po "druhé umřel". Bylo to od něj moc hezké. Sice série nebude patřit mezi mé nejoblíbenější, ale určitě bych si knihy zase jednou chtěla přečíst. Dalo mi zabrat, abych je sehnal.

31.05.2018 3 z 5


Nádherný zmatek Nádherný zmatek Kami Garcia

V tom to díle se toho opravdu stalo úplně nejvíc. Bavil mě hned, jak jsem to začala číst... . Ve chvíli, kdy Ethan pochopil, že se má obětovat on mi každou chvíli až tekly slzy, třeba jak se loučil se všemi.

31.05.2018 4 z 5


Nádherná temnota Nádherná temnota Kami Garcia

Abych pravdu řekla, dlouho mě trvalo, než jsem do knihy začetla, štvalo mě, jak se Lena chová k Ethanovi a bylo mi ho dost líto, každopádně bylo v knize krásně vidět, co je člověk ochotný udělat pro ty, co miluje.

31.05.2018 3 z 5


Nádherné bytosti Nádherné bytosti Kami Garcia

Čekala jsem, že to bude spíš podle filmu. Ale docela jsem byla překvapená, že to tak není. Bylo tam spousta věcí, co se ve filmu nevyskytla. Osobně mě kniha bavila víc, jako je to skoro pokaždé.

31.05.2018 2 z 5