Kikuli Kikuli komentáře u knih

☰ menu

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Kniha která mě zasáhla a nikdy na ni nezapomenu , čtu hodně knih ale někdy si nemůžu vzpomenou o čem byla když se mě na ni někdo zeptá , ale vím že když de řekne tato knihy vždy se mi úplně přesně vybaví . Nemůžu jinak než plný počet hvězdiček . Doporučuji všem ...

15.10.2019 5 z 5


Milenec z věčnosti Milenec z věčnosti J. R. Ward (p)

Musím říct , ze to byla po dlouhé době knížka , kvůli které jsem šla spat až o půl 5 ráno protože jsem se neuměla odtrhnout ???????? nemůžu se dočkat a další díl ????

13.02.2019


Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Tato kniha byla první kterou jsem od autora četla a určitě ne poslední . Příběh byl pro mě poutavý od začátku až do konce a konec jsem opravdu nečekala . Už se těším na další knihu ????

26.09.2018 4 z 5


Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Moc jsem od knihy nečekala a byla jsem mile překvapena

06.09.2018 4 z 5


Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Knihy od J.Lynn naprosto miluju. Na začátku jsem se do knihy začetla ale po tom jak se blážila ke konci jsem se do toho nějak zase nemohla dostat. Tuhle sérii zbožňuji ale bohužel tohle nesplnilo moje očekávání :(

28.08.2016 3 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Další díl úžasné série ! Na to , že kniha je druhý díl líbil se mi stejně jako první . Po dočtení prvního jsem si okamžitě stáhla druhý a opět přečtené za jeden den :) To jak Hardin soupeřil sám se sebou a snažil se být ten pravý pro Tess. Některé scény mi přišli tak hrozně emotivní , že jsem zatlačovala slzy , knihu jsem četla v práci protože jsem se od toho prostě nemohla odtrhnout :D A upřímně ?? Naprosto Tess chápu i když jí Hardin je strášný ignorant panovačný a není zvyklý na lásku asi bych mu taky odpustila všechno :D :D Nemůžu se dočkat na to jak to celé skončí :)

28.08.2016


Polibek Polibek Anna Todd

Naprosto parádní knížka ! Holky která měla v životě to co chtěla kromě otce - matku , která jí dá všechno co může , "úžasného přítele " . Jde na vysokou školu kde potká kluka o kterého by si neopřela oni kolo podle prvního pohledu . Číst jak se do sebe zamilovávají jak Hardin chce bojovat proti sobě samému ale nejde nejde mu to . Jasně někdy by si zasloužil takovou facku. Konec jsem sice vůbec nečekala ale bylo to dobře udělané na další díl , který jsem si musela hned stáhnout na telefon a pokračovat ve čtení. Nicméně na to kolik má kniha stránek jsem jí přečetla za jeden den. Opravdu mě pohltila :)

28.08.2016 5 z 5


Opatruj mě Opatruj mě Maya Banks

Nemůžu říct , že by to byla jedna z nejlepších knížek co jsem kdy četla. Je to nadpřirozená romance kde se dalo od první kapitoly předpokládat jak skončí. Ale stejně jsem si jí ráda přečetla a bavila mě :) Taková večerní oddechovka :)

28.08.2016 3 z 5


Elegantní hřích Elegantní hřích Kendall Ryan

Kniha se četla sama :) Bylo to jako bych četla trochu upravenou verzi Ďábel nosí pradu :) Chvíli mi kniha ležela doma , než jsem se k tomu vůbec dostala .. Ale určitě nelitují , že jsem se do ní nakonec pustila a už se těším na další díl .

28.08.2016 4 z 5


Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Kniha měla úžasný děj do kterého se člověk začte a nepustí ho . Není to pořád jedno a to samé dokola . Opravdu se mi to velice líbilo.

28.08.2016 4 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Tato kniha byla pro mě úplně první od Johna Greena. Ze začátku jsem se do děje nemohla dostat do děje , postupem času jsem se do toho začetla a kniha mě neuměla pustit. Skvělý dej i myšlenka :) určitě si přečtu další knihy od tohoto spisovatele

21.08.2016 4 z 5


Losing it Losing it Cora Carmack

Byla to taková oddychovka na volné odpoledne . Kniha se dobře četla , sice byla předvídatelná ale přesto jí můžu zařadit do knih o kterých řeknu ANO LÍBILA SE MI :)

10.08.2016 4 z 5


Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Dávám pouze 3 hvězdičky , protože se to s předchozími díly nedá srovnat . Neříkám , že se mi kniha nečetla dobře , uronila jsem u některých kapitol slzu ale kniha byla předvidatelná a prostě a jednoduše poslední díl . Celková série se mi velice líbila a nelituji že jsem si jí přečetla .

10.08.2016 3 z 5


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Zbožňuji tuhle autorku , a tuhle sérii. Navíc Zůstaň se mnou jsem měla přečtenou za jeden den . Nemohla jsem se od toho odtrhnout. Jasně že konec byl předvídatelný a i když jsem tušila jak to dopadne pořád jsem to musela číst dál a dál . Už se těším na další díl :)

04.08.2016 5 z 5


Rychle a vášnivě Rychle a vášnivě Kristy Bromberg

Do téhle série jsem se zamilovala :) , hodně čtu , že je to obyčejné ... Je to příjemné čtení , do kterého jsem schopná se začíst a nepustit se než dočtu. Samozřejmě kniha ope skončila uzavřeným koncem , po kterém si si na internetu musela hledat pokračování :D Sice pohých 25 stran ale i to pomohlo . Nemůžu se dočkat na další díl.

24.07.2016 4 z 5


Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Po přečtení tady těch komentářů jsem od knihy moc neočekávala .. a byla jsem mile překvapená . Taková příjemná oddechovka :) Přečtená za jeden den :) Těším se co si zase přečtu u dalších dílů :)

24.07.2016


Stalker Stalker Lars Kepler

Kniha byla neuvěřitelně napínavě a poutavě napsaná :) Někdy jsem se vážně bála vyjít z pokoje :D :)

22.07.2016


Rychle a smyslně Rychle a smyslně Kristy Bromberg

Tato kniha mě zaujala od první stránky . Baví mě styl jakým spisovatelka píše . Jakmile jsem dočetla poslední stránku knížky hned jsem zalitovala , že u sebe nemám druhý díl i když mám z toho celkem obavy .. přece jenom známe druhé díly a Colton ? Bože musí být neuvěřitelně sexy !

13.07.2016 5 z 5


London Road London Road Samantha Young

Miluji styl psaní téhle autorky . Její díla mě dokážou tak poutavě vztáhnout do děje , že si neuvědomuji ani čas. Další hezký , poutavý a v některých chvílích i úsměvný díl :) Těším se na další :)

04.07.2016 5 z 5