Kikimora Kikimora komentáře u knih

☰ menu

Amanda Amanda Kristýna Sněgoňová

Opět další díl, který se mi lehce četl a opět v metru cestou do práce. 2x už jsem vystoupil málem na konečné stanici - na to pozor!

27.02.2023 5 z 5


Operace Thümmel Operace Thümmel František Kotleta (p)

Po dlouhé době - přestávky od čtení jsem si nemohl vybrat lepší knihu. Jelikož mám všechny Kotletoknihy nad pracovním stolem, láká mě to čtení skoro každý den. Se změnou práce a větším časem stráveným na cestách jsem místo hraní nebo spaní přešel na čtení a prostě... děkuji Franto, tohle čtení mi tu cestu do práce zpříjemňuje o 100% navíc :) samozřejmě i dobré kafe :D Jdu na další díl!
PS: Nerad píšu o knize, abych nedával moc spoiler, ale prostě, kdo si knihu nepřečetl, tak je "Kraksna". :)

28.11.2022 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Jezdit denně metrem tam a zase zpátky, do práce a z práce...je trochu otrava, ale když si u toho ve čtečce čtete o sklenáři(sklenářce) a jejím mladém životě, je to o mnoho příjemnější. Děkuji autorce, kniha je úžasná, napínavý příběh, už teď chci číst druhý díl. Díky ještě jednou!

PS: Pokaždé jsem si říkal, jestli píše o sobě jako holce nebo chlapci. Klobouk dolů autorce, že si na to dala pozor a nikde neudělal chybu :D

06.08.2019 5 z 5


23 zabijáků prokrastinace 23 zabijáků prokrastinace S. J. Scott

Je to taková kniha, která vás zvedne z postele, aby jste opravdu nelenil a zamyslel se nad tím, že musíte něco se svojí leností dělat.

Ale není to kniha, která vás naučí něco, co použijete.

To první mi dala, za to díky...

14.11.2018 1 z 5


Devět dní Devět dní Zuzana Strachotová

Super kniha, která vtáhne dějem, ale....
Občas jsem se ztratil v tom, co se děje a snažil jsem se zas chytit tu správnou "nit", abych se do čtení zase zakousl...
Někdy to v knize vypadalo, jako bych si zavřel oči a ocitl se přímo v ději knihy, až na to, že se v knize člověk občas ztratil tak super, doporučuji! :)

09.05.2018 4 z 5


Daemon Daemon Daniel Suarez

Ehm, takhle kniha se prodává (nebo už byla vyprodána) v antikvariátech?? Pro samotnou knihu bych udělal knihkupectví !

Právě když jsem odcházel z antikvariátu, tak jsem si stihl všimnout strhujícího názvu. Říkám si "Jo, název dobrý, ale aby to za těch pár peněz stálo". Ještě, že jsem si jí koupil, byla nejspíš "ošahaná" ostatními, protože na ní byla cedulka a pokladní mi říkala, že tam mezi dalšími knihami jsou ještě 2 další. Po 20 minutách jsem se na to vykašlal, nechtěli mi tam pomoci s hledáním, tak jsem strhl cedulku s cenou a šel jí zaplatit. Ještě, že jsem to udělal :)

Příběh je od začátku takový podlouhlý, táhne se, částmi jsem se ve vlaku přistihl, že usínám. Ale najednou se rozjela, přesně jak píše Kraah, v půlce se to rozjelo a jelo to až do konce..BOMBA !!! Musím si sehnat originál druhého dílu, protože chci vědět, jak to všechno nakonec dopadlo. Nechci nic psát ohledně příběhu, ale až budete jako já stát v antikvariátu a rozhodovat se, jestli tuhle "malou" knihu koupit, tak do toho jděte, opravdu napínavé !!

15.03.2018 5 z 5


Děti paranoie Děti paranoie Trevor Shane

Zas jsem, jako každý měsíc, zavítal do nedalekého obchodu levných knih. Byl to normální, všední den, tak jsem neočekával nic závratného. Najednou..."19 Kč ???!!" I kdyby kniha stála 50, 100, dal bych za ní i 250 Kč....
Kniha se četla sama, příběh byl ze začátku trochu pomalý a než jsem se dostal do fáze "začtení", tak jsem asi 3x musel číst prvních pár stránek znova, pak už to šlo samo a knihu jsem během pár dní přečetl vysedáváním v metru, vlaku i doma u televize. U knihy se dalo pár věcí během čtení předpovídat, ale zážitek to byl super a jestli takových budu mít víc za knihy z Levných knih, tak jsem začnu chodit častěji. Za mě plný počet!

04.09.2017 5 z 5


Hon na ovci Hon na ovci Haruki Murakami

Za mě super. Příběh se od začátku jenom vleče, ale jinak jsem se bavil.

06.04.2017 5 z 5


Konec stříbrného věku Konec stříbrného věku Jasutaka Cucui

Když jsem stál v obchodě a koukal na zlevněné knihy, tak mě "bouchla" do hlavy tahle kniha a její neuvěřitelný obal. Byla taková začarovaná, až by se dalo říct tajemná. Tak jsem neodolal a vzal jí do ruky a začal číst obsah knihy: ...Z rozkazu Ministerstva zdravotnictví má být učiněno následující: všichni japonští občané starší 70 let se zúčastní programu vzájemného vyvražďování,... "Hej, tak to je dobrý námět na knihu, za těch pár drobných, by to stálo za to"...Četl jsem jí každý den v autobuse a konec jsem musel dočíst doma v křesle. Ze začátku malinko nudné, ale pak se to rozjede a člověk ani se jmény nemá problém. První kniha od japonského spisovatele a také první kniha, která rozbila obavy z jejich psaní a pojmutí příběhů.

Super začátek, doporučuji si přečíst tento strhující příběh!

ありがとう

05.10.2015 5 z 5


Zelené smoothie - Revoluce ve výživě Zelené smoothie - Revoluce ve výživě Victoria Boutenko

Výborné koktejly :) Opravdu doporučuji nějaký z této knihy udělat :) !

13.02.2015


Ztracen v čase Ztracen v čase Anton Schulz

Kniha se mi zdá dobrá, mám rád cestování v čase, tak jsem zvědavý, jaká bude tahle...:D

19.03.2012