Kayla Kayla komentáře u knih

☰ menu

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Knihu jsem musela odložit. Vůbec se to nedalo číst. Nelogické věci, spoustu postav. Nechápu ten humbuk kolem této knihy, za mě hrozně zklamání.

05.07.2023 odpad!


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Musím říct, že je to z jedna knih, která je nudná a nezáživná co se týká ze žánru fantasy adult knih. Absolutně nechápu povyk, který je kolem této knihy. Hrdinka me od začátku irituje a celkově jsem si ani jednu postavu nedokázala oblíbit. V knize je na mě moc postav a mají dle mého názoru praštěná jména, ve kterých jsem měla slušný guláš. Hlavně tam byly i zbytečně složité popisy země, situace a další věci, které nedávali smysl. Za mě hodně slabý, další díly číst rozhodně nebudu.

15.04.2022 2 z 5


Dívka, had, trn Dívka, had, trn Melissa Bashardoust

Přemýšlím jak mam knihu hodnotit. Nebyla špatná, ale nebyla to zase taková pecka jak jsem čekala. Hodně mě nalákala obálka a anotace. Miluji fantasy příběh s romantikou a u této knihy jsem předpokládala, ze v ni toto přesně najdu. No v tomhle směru jsem lehce zklamaná. Za mě je to jedna z těch knih, které stačí přečíst jednou a už se k ni nevracet. V žánru Young adult je to podprůměrná kniha. Najdou se v tomhle žánru daleko větší pecky.

03.11.2021 2 z 5


Poskvrněná svatozář Poskvrněná svatozář Julie Johnson

Wau. Páni. Konečně kniha, která mě dostala z hluboké čtecí krize. Musím si hned koupit druhý díl.

04.09.2021 5 z 5


Pravda o lásce Pravda o lásce Laura Lee Guhrke

Hezká oddechovka

07.05.2021 4 z 5


Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

To je snad první kniha, která mě pořádně rozesmála. Děj je zvláštní, ale tak zajímavě napsaný, že jsem jí přečetla během tří dnů. V knize logiku člověk nenajde, ale je velmi dobrá jako k odreagování od reality. Hlavně jsem se u toho upřímně zasmála, což se mi zatím u knih moc často nestává.

16.01.2021 4 z 5


Statečné a zlomené srdce Statečné a zlomené srdce Brigid Kemmerer

Úžasná kniha. Zpočátku jsem myslela, ze druhý díl bude horší jak to u sérií bývá, ale spletla jsem se. Začátek byl teda trošku zdlouhavý, ale pak se to rozjelo. Zamilovala jsem si Greye a Liu Maru. Vůbec mi nevadilo, že tam téměř není Rhen a ani Harper.

11.01.2021 5 z 5


Splnit si své sny Splnit si své sny Hendrik Winter (p)

Z této knihy mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu bylo to čtivé, ale zároveň mi něco v příběhu chybělo. Netuším co. Co se týče konce, tak ten mě upřímně dostal. Každopádně bohužel knihu musím zařadit mezi knihy, které mi bohatě stačí přečíst pouze jednou.

22.11.2020 2 z 5


Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Bohužel se přidávám k lidem, kterým se kniha nelíbila. Zpočátku se mi příběh líbil, ale postupem času se mi hlavní hrdinka totálně zprotivila svým chováním. Především jak se snažila Noaha uhnat za každou cenu. A Noah byl taky na pár facek, všechno hrdince odkýval a téměř byl bez svého názoru. Noah se dle mě nechoval jako pořádný chlap, ale jako podpantoflák.
Příběh byl dost nereálný, stereotypní a řekla bych i negativně tak praštěný, že se to pomalu ani nedalo dočíst. Naštěstí jsem to zvládla, ale téměř po dvou měsících, kdy jsem knihu pořád odkládala. Za mě rozhodně zklamání. Autorku mám velmi ráda, ale tohle se jí totálně nepovedlo. Škoda. Jen ta obálka je hezká, ale to je tak všechno.

13.09.2020 1 z 5


Princezna Princezna Nichole Chase

Hezká romantická kniha ideální k vodě.

28.06.2020 4 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Autorku mám hodně ráda, ale musím přiznat, že je to od ní dle mého názoru asi nejslabší kniha, kterou jsem od ní četla, což mě trochu i mrzí. Hlavní postava Quinn mě docela štvala, zatímco Grahema mi bylo líto. Ale úplná tragédie to taky ovšem nebyla. Takový průměr, ale Collen má navíc.

28.04.2020 3 z 5


Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Zpočátku jsem měla ke knize určité výhrady, byly tam občas menší nelogické věci a hlavně nedotažene akce. Každopádně poslední část to slušně vynahradila, takže knihu hodnotím jako slušnou fantasy knihu. Už se těším na další díly

23.04.2020 4 z 5


Princezna popela Princezna popela Laura Sebastian

Kniha se četla velmi dobře. Jen mám tendenci ji přirovnávat ke Skleněnýmu trůnu, který byl daleko lepší. Celeana je lepší postavou než Thora. Přijde mi, že se neustále jen lituje a mám z ní pocit, že si hraje na něco co není a je pěkně zbabělá. Nelíbilo se mi jak se zachovala vůči Sorenovi. Každopádně jinak knihu hodnotím velmi kladně, děj byl vcelku fajn až teda na začátek. Ten mi přišel hodně chaotický. Je to příjemná oddechová, ale vracet se k ní nejspíš nebudu.

22.03.2020 4 z 5


Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Původně jsem si myslela, že na knihu už jsem stará. Po prvních stránkách jsem chtěla knihu odložit, ale jsem ráda že jsem to neudělala. Sice tam není žádná akce, ale to nevadí. Jako oddechová kniha splnila mé očekávání.

18.11.2019 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Páni. Je to čím dál lepší a lepší. Zpočátku jsem se bála, že kniha bude nudná a hlavně na mě má moc stran. Ale vůbec to nevadilo. Kniha se četla téměř sama. A potřebuji akutně další díl.

03.11.2019 5 z 5


Něco si přej Něco si přej Karen Rivers

Knihu jsem bohužel nedočetla. Fakt to nešlo. Jediné plus knihy je, že je vcelku čtivá, ale příběh je fakt špatný. Buď je to špatným překladem nebo fakt autorkou.Škoda, anotace slibovala daleko lepší příběh. Hlavní hrdinka je dle mého názoru pěkně hloupá husa. Za mě katastrofa.

18.10.2019 odpad!


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Hezká jednorázová oddechovka.

06.10.2019 4 z 5


Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

Nemohu si pomoct, ale hlavní hrdinka mi přišla jako blbka. A to si myslím, že knize dost uškodilo. Škoda. Samotný děj jinak byl fajn a četl se skvěle. Dvě hvězdy z hodnocení jsem strhla kvůli chování hlavní hrdinky a taky hlavně kvůli konci. To fakt nebylo moc reálné.

17.09.2019 3 z 5


Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Kniha se četla velmi dobře. Za mě velmi dobrá oddechovka, ale i přesto mám ke knize mírné výhrady. Upřímně jsem čekala víc prostoru mezi Kráskou a zvířetem. Chyběl mi zde podrobný rozvoj jejich vztahů mezi nimi. Dále co nebylo dle mého názoru moc vysvětleno, byla situace s jejím otcem. To bylo dle mého názoru trošku odflaklé. A ten závěr mě zklamal. Autorka to velmi rychle zakončila, což je škoda. Za mě průměr. Kniha byla vcelku tedy fajn, ale už se k ní určitě nevrátím.

07.05.2019 3 z 5


Láska v ohrožení Láska v ohrožení Barbara Cartland

Tak tohle je teda pěkná blbost...

20.03.2019 1 z 5