KatkaZ KatkaZ komentáře u knih

☰ menu

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Tento díl mě bohužel dost zklamal, přišel mi hodně přehnaný. Vůbec jsem si nedokázala představit, že toto je ta skvělá Louisa z prvního dílu.

19.07.2019 3 z 5


Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Mám radost, že je zpět ta Louisa z prvního dílu! Druhý díl byl pro mě dost velkým zklamáním a přišel mi velmi přehnaný. Tuto knihu jsem brala do ruky trochu s obavami, jak se bude příběh vyvíjet dál. Musím ale říct, že mi kniha sedla a velmi dobře se mi četla.

19.07.2019 5 z 5


Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Velmi dobrá detektivka z oblíbené série s detektivem Bergmanem. Do poslední chvíle jsem neodhalila vraha. Na konci není dořešeno několik dějových linek, je tedy prostor pro fantazii.

01.04.2019 5 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Moc hezky napsaná kniha. Příběh je jednoduchý, čtivý, ale zároveň skvěle popisuje úzkosti hlavní hrdinky Azy.

26.09.2018 5 z 5


Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Ke knize jsem se dostala náhodou v knihovně, jelikož byla dostupná na pobočce. Běžně bývají dobré knihy zarezervované a je třeba na ně čekat, neměla jsem tedy od knihy velká očekávání. A byla jsem velmi mile překvapená. Zajímavá tématika slonů, napínavý děj a překvapivý konec.

05.06.2018 5 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Tak toto je po delší době kniha, která mě velice příjemně překvapila. Zaujala mě od úplného začátku a dobře se četla. Moc se mi líbilo prolínání přítomnosti s minulostí.

22.03.2018 5 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Na tuhle knihu jsem se moc těšila, jelikož Dívka ve vlaku se mi moc líbila. Bohužel jsem se opět pŕesvědčila o tom, že kniha od stejného autora nemusí být zárukou toho, že se mi také bude líbit. Tím určitě nechci autorce nic vytknout, kniha si určitě najde spoustu nadšených čtenářů. Mě ale bohužel tolik nenadchla. V postavách jsem se ze začátku ztrácela a to mi prolínání příběhů jindy nedělá problém. Tady těch postav bylo opravdu hodně. Ale nápad zajímavý.

20.03.2018 3 z 5


Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Čtivá a oddechová kniha. Přemýšlela jsem, kterým příběhem začít a zda to bude mít na čtení nějaký vliv. Začala jsem příběhem Jáchyma a mám pocit, že to tak bylo "správně". Příběh mi dával smysl a později hezky zapadal k Veronice. Bohužel jsem si asi uměla příběh dobře představit a pospojovat a tak mě Veroničina část trochu nudila a ničím nepřekvapila.

16.01.2018 4 z 5


Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

Na začátku knihy jsem měla rozporuplné pocity a přemýšlela jsem, zda jsem si knihu vybrala správně. Hlavní postava je takovou zvláštní supermankou. Pak jsem se ale do příběhu začetla a musím říct, že nakonec kniha nebyla vůbec špatná.

28.12.2017 4 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Obsahově velmi zajímavá kniha, krásně napsána. Po přečtení 2 knih se Jojo Moyes stala jednou z mých nejoblíbenějších autorek.

28.12.2017 5 z 5


Humorné příhody očima odvážného otce Humorné příhody očima odvážného otce M. M. Cabicar (p)

Velmi vtipně napsaná kniha, která mě pobavila. Teď jako matka roční dcery jen doufám, že spousta příhod byla přikreslena a psána s nadsázkou

28.12.2017 4 z 5


Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Dan Brown je prostě moje srdcovka. Pro mě jeho nejlepší kniha.

13.11.2017 5 z 5


Da Vinciho kód Da Vinciho kód Dan Brown

Dan Brown je prostě moje srdcovka.

13.11.2017 5 z 5


Co když je to nebe? Jak jsem se zbavila omezujících přesvědčení a začala opravdu žít Co když je to nebe? Jak jsem se zbavila omezujících přesvědčení a začala opravdu žít Anita Moorjani

U této knihy jsem bohužel tématicky šáhla vedle. Myslím, že pokud se člověk o dané téma nezajímá a nevyhledává literaturu s ním spojenou, kniha ho příliš neosloví. Tuto knihu jsem bohužel ( jako první po několika letech) nedočetla.

13.11.2017 1 z 5