katka-kacav3318 katka-kacav3318 komentáře u knih

☰ menu

Má první láska Má první láska Tanja Voosen

Ale jako proč ne. Pro mladé slečny dostačující:)

20.12.2021 5 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Přemýšlíte jestli si tuto knihu přečíst??? Nedám vám tady žádný důvod proč byste měli, ale sakra byste si měli jít objednat celou sérii, zavřít se někde o samotě a přečíst to, protože to je opravdu něco. Poděkovat mi můžete později, až budete kreslit fanarty, psát fanfikce a bůhví co dalšího:)))
P.s. pokud sbíráte knižní boyfriendy tady se vám sbírka rozhodně rozroste.

20.12.2021 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Jediná věc, co potřebujete vědět je: JEŘÁB

20.12.2021 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

MUSITE SI TO PRECIST. JE TO NUTNOST.

20.12.2021 5 z 5


Hořící království Hořící království Sally Green

Pro Edyona a Marcha bych přečetla všechno, takže i třetí díl této série. Bylo to miloučké. Nijak náročné. PLUS TA OŘÍZKA TO MUSITE MÍT.

20.12.2021 5 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

No tak to byl jiný mazec. Ne jenom, že si připadám strašně cool, protože jsem přečetla knihu co má skoro 1000 stran, ale ještě jsem přečetla jednu z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Super úžasný. Pokud vás odrazuje tloušťka, tak vás ujišťuji, že se nemáte čeho bát a ještě si budete přát, ať to pokračuje.

20.12.2021 5 z 5


Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Moc mě to nenadchlo, ale přečíst se to dá. Rozhodně existují lepší knihy, nad kterými můžete strávit večer:)

20.12.2021 4 z 5


Krvavé ostří Krvavé ostří Sarah J. Maas

Ehm, že já jsem to nečetla ve správném pořadí. No samozřejmě že ano :)) takže nějaké to napětí jsem tam postrádala, ale mně osobně to nevadilo. Pokud se vam líbí série určitě povinné přečtení a žádné výmluvy;)

20.12.2021 5 z 5


Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Takže přiznávám Chaola jsem před přečtením této knihy nesnášela :)) Četla jsem jí jako úplně poslední, protože moje nenávist k němu byla, až tak velká.(Což byla chyba jelikož jsem pak mnoho věcí v posledním díle měla naservívané na talíři, ale nevěděla jsem, jak se to uvařilo.) Při čtení knihy jsem si ho však oblíbila. Rozhodně nepatří mezi mé oblíbené postavy, ale toleruji ho. Naopak se potkáváme s mnoha novými postavami, které si určitě zamilujete. Takže tuhle knihu určitě nevynechávejte jako já :)) Ale jde to i bez ní.

20.12.2021 5 z 5


Aurora povstává Aurora povstává Amie Kaufman

MILUJU. Jay Kristoff opět nezklamal. Je tam romantika, napětí všechno, co potřebuju k dočtení:)

20.12.2021 5 z 5


Malý život Malý život Hanya Yanagihara

No co k tomu napsat. Zničilo mě to. Prokousávala jsem se tím opravdu hodně dlouho a rozhodně to nebylo délkou knihy. Na čtenářova ramena je ze začátku nakládáno lehké závaží a potom na vás spadne náklaďák plný emocionalních kolotočů. Od určité pasáže jsem nemohla přečíst ani stranu bez toho, aniž bych uronila slzu, nebolely mě nohy, či jsem se jen musela dívat do stropu a totálně vypnout mozek, jen abych neumřela zármutek. Jako někdo, kdo je vážně hodně citlivý a empatický, jsem to zvládala opravdu hodně těžce. Ale z mého výčtu emocí, které jste si mohli přečíst, jde vidět, že je to opravdu vynikající kniha, jelikož to by měla dobrá kniha dělat, budit emoce. Hodně mě toho naučila, co se týče problémů, které se v knize objevují. Naoplátku si vzala litry mých slz :)

20.12.2021 5 z 5


Devátý spolek Devátý spolek Leigh Bardugo

Ojojoj. Netušila jsem, že mě to chytne tak, jak mě to chytlo a opravdu to doporučuji.Takže jestli váháte, myslím, že byste tomu měli dát určitě šanci.

PROSTĚ SI TO MUSÍTE PŘEČÍST

20.12.2021 5 z 5


Krev a med Krev a med Shelby Mahurin

Na začátku druhého dílu jsem si vůbec nepamatovala, kdo je kdo a jelikož jsem byla moc líná si to zjistit, tak jsem se v tom plácala, až do půlky knihy. Hlavní hrdinka mě nesmírně vytáčela a díky bohu, že tam byl Reid a jeho zrzavé vlasy. Určitě slabší díl než jednička a to o dost, ale těším se na třetí díl.

20.12.2021 5 z 5


Všechny stránky Amelie Všechny stránky Amelie Ashley Schumacher

Tuto knihu jsem si vybrala kvůli tomu, že jsem si myslela, že zažene mou čtecí krizi a úkol splnila. Není to tak depresivní a smutné, jak jsem si myslela, že to bude. Přeci jen nic horšího, než Malý život být nemůže ;) určitě doporučuji.

20.12.2021 5 z 5


Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy Holly Black

Ten okamžik, co mi kniha přišla poštou potom, co jsem na ni musela čekat delší dobu, než bych chtěla,díky problémům v tiskárně či co, jsem se do ní zamilovala. ANO PŘIZNÁM SE, moc si z děje nepamatuju, ale ilustrace mě teda dostaly. Cardan a jeho portréty mě do smrti budou pronásledovat a dodávat mi sílu do života.

20.12.2021 5 z 5


První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

Skvělá oddechovka. Z toho plyne, nečekejte od toho nic světoborného. ALEEE na zahnání čtecí krize suprovka :)

20.12.2021 4 z 5


Dědictví krve Dědictví krve Amélie Wen Zhao

Většinou dávám knihám pět hvězdiček, ale tady jsem opravdu nemohla, ale i tak si myslím, že kvůli hlavnímu hrdinovi byste si to měli přečíst ;)

20.12.2021 4 z 5


Zvon Zvon Neal Shusterman

Halooo??? Co jsem to právě přečetla za fantastickou knihu?? Myslím, že dostačující závěr jedné z nejvic originálních sérií, co jsem kdy četla.

20.12.2021 5 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Nemůžu slovy popsat, jak moc jsem si tuhle knihu užila. Všechno bylo perfektní. I když je to bichle, čte se rychle a děj plyne. Miluju svět, postavy, příběh, romantickou linku. Prostě miluju všechno.
Plus jsem si skoro celý příběh lámala hlavu nad tím, jak vypadají trička pro anděla, takže jestli vás to zajímá puste se do ní. Protože jsem OPRAVDU nečekala, že i takovou věc má autorka vymyšlenou :)))

20.12.2021 5 z 5


Zjizvený král Zjizvený král Leigh Bardugo

Nikolaj je můj nejoblíbenější charakter ze světa Griši. Takže jsme nadšená, že dostal svoji knihu. Postavy, které naskytnou svůj pohled v pribehu si ziskaji vaši přízeň. A pokud jste četli Šest vran tak si jistě pobrecite u kapitol, které jsou z pohledu rudovlase hrdinky.

01.08.2020 5 z 5