Katherine5 Katherine5 komentáře u knih

☰ menu

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Úžasná kniha, asi ji budu číst pořád dokola. Přečetla jsem ji za den, do Charlieho jsem se naprosto zamilovala a ten kdo ji nečetl rozhodně by měl.

12.07.2014 5 z 5


Velký Gatsby Velký Gatsby Francis Scott Fitzgerald

Naprosto úžasná klasika. Nejdříve jsem viděla film a rozhodla jsem se přečíst i knihu. Jelikož jsem věděla jak to končí hrozně dlouho jsem oddalovala konec, protože jsem prostě nechtěla aby umřel, Gatsbyho jsem si naprosto zamilovala a někdy jsem chtěla Daisy opravdu nakopat do zadku. Tahle kniha rozhodně stojí za přečtení. :)

12.07.2014 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Nevím, co každému na této knize přijde tak srdce beroucí a emociálně zdrcující. Kniha má příliš jednoduchý děj místy jsem se vážně nudila. Jediná zajímavá čast byla v Amsterdamu. Jistě překvapilo mě jak to skončilo, ale že by to bylo něco extra, to si tedy nemyslím. Mám ráda knihy, které mají složitý děj a u kterých do poslední chvíle nevím jak to skončí. U této knihy akorát čekáte na to, až někdo umře. Od Greena jsem četla i jiné knihy a tahle se mi líbila mnohem méně než třeba Hledání Aljašky. Ta je vtipná a pak přijde totální zlom v půlce knihy, je to mnohem zajímavější. Tohle je kniha na oddych nic jiného.

31.05.2014 2 z 5