katerina9560 katerina9560 komentáře u knih

☰ menu

Do pohádky se zvířátky Do pohádky se zvířátky Eva Horáková

Knihu čteme před spaním (moje děti jsou ještě moc malé, aby zvládli sami číst), ale text je psaný jednoduše, tak mu krásně rozumí. Asi 2 měsíce vkuse jsem dětem četla "V zoo není žádná nuda", no už jsem zatoužila po změně, tak jsem zašla do knihkupectví...už 3 měsíce večer co večer chodím se zvířátky do pohádky :-D

18.08.2022 5 z 5


Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

"Jdi co nejdál to půjde. Až támhle do dálky, kde zpívají raci." .... To je tak nádherná kniha. Úplně mě ten příběh pohltil a knihu jsem vdechla.

12.04.2021 5 z 5


Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Krásné... Člověk dostává výbuchy smíchu a za minutu se mu chce brečet. Je to taková emoční horská dráha, ale moc pěkná. Autora moc obdivuju za to, co dělá a přitom neztrácí smysl pro humor.

24.06.2020 5 z 5


Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Za mě - zatím nejlepší kniha od Mornštajnové. Děj byl zajímavý, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Bohdanu jsem měla chuť vyhledat a obejmout... Velmi výjimečná kniha, která mi bude v mysli ležet ještě dlouho.

30.01.2020 5 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Mám autorku celkem ráda, moc pěkně píše, Hotýlek byl pro mě třetí knihou. Musím se tedy přiznat, že tady mě spíš bavily jednotlivé pasáže než kniha jako celek. Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst a občas jsem se ztrácela ve jménech, kterých je zde poměrně dost. Kniha neurazi, ale asi ani nenadchne.

22.01.2020 3 z 5


Doufejme v to nejlepší Doufejme v to nejlepší Carolina Setterwall

Právě jsem knihu dočetla. Hrozně jsem se na ni těšila, protože jsem četla recenze, které byly většinou pozitivní a to mě lakalo. No, na můj vkus jsem ji četla trochu déle... V první třetině jsem knihu odložila a přemýšlela, jestli ji chci opravdu dočíst...nakonec jsem se k ní vrátila a dokonce mě začala docela i "bavit".
Největší problém u mě byl asi ten, že mi strašně vadila povaha hlavní hrdinky.
Knihu bych už znovu nečetla.

22.10.2019 2 z 5