Kakatja Kakatja komentáře u knih

☰ menu

Šéf Šéf Vi Keeland

Znovu krásný příběh. Bavilo mě Chaseovo ukecávání a vymyšlené příběhy...

10.08.2020 5 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Trent a Edie mi k sobě sedí. Věk je jen číslo. Člověk musí obdivovat jak ti čtyři HotHoles drží při sobě a kryjí si záda. Těším se na Banea a Jamieho.

04.08.2020 5 z 5


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Zase super. Líbilo se mi to prolínání minulosti, jak to bylo z pohledu Ruckuse a Rosie. Opět potvrzení toho, že každý má svého démona. Avšak příběh Viciouse byl lepší ...

26.07.2020 5 z 5


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Autorka opět nezklamala. Miluju tyhle zlý hochy, co později zkrotnou. Líbila se mi ta jeho vášeň pro oheň.

17.07.2020 5 z 5


Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Krásný, sladký a něžný. Romantika.

28.06.2020 5 z 5


Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Žíši, tohle byla milá jednohubka. Vtipné, svižné, čtivé. A hokejisti no.

21.06.2020 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

No. Nudný, povrchní bez děje jen spousta opakujícího se sexu. Zklamání. Tyhle autorky mi nesedí, je to nuda, člověk si nějak k hrdinům knihy nevytvoří vztah. Každopádně pokračování oželím, stejně tak jako další knihy tohoto dua.

20.06.2020 2 z 5


Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Nejlepší ze série. Nata jsem si oblíbila od začátku. Doufám, že to nebude konec a autorka se ke Králům vrátí. Zbývá několik tajemství ... A sakra jaké tetování má Tillie?

16.06.2020 5 z 5


Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Nate mě baví. Je divokej, temnej a jak ukazuje závěr knihy tak i vážně zlej? No jsem zvědavá jak z toho autorka vybruslí. Závěr je smutnej. Klidně bych vynechala scény s kokainem atd. autorka nemá zapotřebí tímhle děj kořenit.

14.06.2020 5 z 5


Šepot mrtvých Šepot mrtvých Amo Jones

Jako pořád dobrý, ale nějak vyměkli pánové. Opět odhaleno několik odpovědí, ale i nové skutečnosti a další otázky.

spoiler

To co se stalo na tom ostrově mi přišlo zmatečně napsaný, jeden postřelený do hrudi a druhý je pobodaný do břicha a skoro umírají, třetí mezitím umře, všichni řeší toho třetího včetně těch dvou zraněných. A pak ani zmínka - no nevím po průstřelu hrudníku jsem za 10 minut fit a nastupuju do letadla???
A ten pornografický konec ??? To mi přišlo moc.

13.06.2020 5 z 5


Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Co jsou zač? To je jediný co mě napadá ... kdo, proč, jak, co, cože? Místo odpovědí, jen další otázky. První půlku knihy jsem přemýšlela Nate nebo Bishop, Bishop nebo Nate ? Na konci vím, že Bishop, ale další 3 díly přede mnou a pořád netuším jak to skončí ... nejspíš smrtí.

11.06.2020 5 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Drsný a tajemný. Bože, nenechá vás to jít spát ... Pořád jsem si říkala, jo jsou to bohatí spratci co si jen drsně hrajou, ale narozdíl od Brigády života a smrti, si králové nehrajou ... No jsem zvědavá na pokračování.

09.06.2020 5 z 5


Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Takový milý, jednoduchý příběh, bohužel ničím zvláštní. Dobrá oddechovka. Lukova změna mi přišla dost rychlá a London mě rozčilovala s tím svým chci ho, ale nemůžu ho mít, je to ex kámošky, kterou vlastně ani nezná moc dlouho ... Ostatní knihy ze série vynechám nějak mě nenadchly hlavní postavy.

07.06.2020 3 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

(SPOILER) Tucker je zlatej možná až moc sladkej, Sabrina mě moc nebavila, budila ve mě protichůdné názory. Dojalo mě těch pár stránek a zmínek o Beauovi, ukáplo pár slz, jsem měkota. Kniha je milá, čtivá, ale tak nějak jí chybí to něco, náboj, energie. Každopádně krásný konec série.

05.06.2020 4 z 5


Omyl Omyl Elle Kennedy

Tak tohle nebyl omyl. Skvělé, vtipné!!! Vůbec v ničem nepokulhává za Návrhem. Ten seznam úkolů haha a to gesto co přidal Logan ❤️. Ovšem Lorriss mě rozsekal. Odpočinkové čtení. Jo a Logan je sexouš...

01.06.2020 5 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Jéé to bylo fajn. No jo hokejisti ... ❤️Svižný, čtivý, sexy a vtipný. Akce ruce pryč, jsem se chechtala.
Příběh mě donutil popřemýšlel o tom, jak si každý neseme nějaké trauma či křivdu a o pravdě, že nikdo si neplánuje se zamilovat.

31.05.2020 5 z 5


Chci tě Chci tě Jen Frederick

Neurazí, nenadchne. Autorka mě nepřesvědčila.
Spoiler!!
Dvanáctiletý zlodějíček zastřelí z ničeho nic poldu (i když je to prase)? Čtrnáctiletý se vydává za devatenáctiletého? Drsný a krásný gangster, který se pohybuje za hranou zákona a panic? Kluk co se stará o dítě, cítí k ní bratrskou lásku a pak tu holku oje*e. Bits? Blbá a nesympatická.
Bohužel, zklamání, čekala jsem mnohem víc, za mě ne.

28.05.2020 1 z 5


Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Charlotte je bláznivá, báječná, neřízená střela srovnatelná s živelnou pohromou. Reed je velký sympaťák, který se snaží vyhnout uragánu ve formě Charlotte. Jejich debaty, seznamy s přáním wau. Jeho poslední přání (tedy předposlední) mě dojalo. A epilog byl fantastický. A Iris je skvělá!!!

Od knihy jsem čekala něco jiného, (standard v tomto žánru) neodolatelného pána tvorstva s nabubřelým egem a neustále nažhavenou slečnu, která mu nemůže odolat. Kniha předčila očekávání.

A moc ráda bych viděla Reeda dělat dřepy ...

24.05.2020 5 z 5


Barva půlnoci Barva půlnoci L. J. Shen

Alex je živel, přesně tak si představuji rockového boha. Čtivé, sexy, děj měl spád, více mě bavila část z turné než závěr. Ale jo, bylo to super.

23.05.2020 5 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Tak jo, Dean byl sexy. Čtivé, vtipné a pustím se i do zbytku série. Na závěr mi i ukápla slza , to kvůli B.

21.05.2020 5 z 5