Kaci.B Kaci.B komentáře u knih

☰ menu

Klíč Klíč Mats Strandberg

Byla to dlouhá a strastiplná cesta, ale jsem ráda, že jsem došla na konec. Pro mě rozhodně po delší době skvělá série. Od začatku až do konce jsem byla vyřízená (samozřejmě v dobrém). Být citlivější člověk, tak bych asi probrečela celé tři díly.

11.05.2017 5 z 5


Zapletený Zapletený Emma Chase

Uuuuuaaaaaa!! Sakra! To byla zese jízda! Tahle kniha je veliké oživení všech těch milostných příběhů. Je to z pohledu chlapa, je to vtipné a trocha té romantiky se tam taky najde. Jasně, že je to to klasické klišé. Drew je prostě děvkař a najde tu pravou. Všichni to známe, ale jen z pohledu žen. Jak to vypadá z pohledu muže? To nám nabízí na stříbrném podnose takhle kniha.

15.04.2017 5 z 5


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Na tuhle knihu jsem se tak moc těšila a bohužel mě velice zklamala. Kniha mi vůbec neubývala a velice brzo jsem se při čtení začala nudit. Rádoby erotické scény jsem přeskakovala. Za mě kniha nic moc.

27.02.2017 2 z 5


Hřebec Hřebec Alice Clayton

Tuhle knihu jsem četla už po druhé. Z celé série mě nadchla nejvíce. Do Clarka jsem se zamilovala na první pohled a Vivian byla naprosto skvělá. Dívka plná protikladů. Potetovaná s piersingem a v kanadách, ale zato romantička srdcem i duší. Ovšem Hank. Ten byl tak jednoduchý až mi z toho bylo špatně. Jako vážně? Paul a Paula? Naštěstí si to Vivian uvědomila, řekněme, ve správnou dobu.

27.02.2017 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Tak tenhle díl jsem přečetla jedním dechem. Všechna ta láska, napětí, akce.

POZOR SPOILER
Nejvíce mě zasáhla Pattiina smrt. Pořád jsem doufala, že se jim jí podaří nějak zachránit, ale nestalo se tak. Další byla smrt Marny. Ale u konce jsem se málem rozbrečela. Epilog byl skvělý. Kopemu a Zanii jsem fandila už od druhého dílu. Skvělá boží série. Čistá pravda :)

04.10.2015 5 z 5


Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Páni!!!! Opět další skvělý díl. Tahle série mě prostě dostala. Vše jsem prožívala spolu s Annou. Nejvíc nervózní jsem byla, když jí otec řekl, že poletí do Kalifornie. Je pravda, že tento díl byl hlavně o romantice, ale i tak mě to dostalo. Asi jsem vážně nevyléčitelná romantička, protože všechno bylo úžasný :)

04.10.2015 5 z 5