JustWomen JustWomen komentáře u knih

☰ menu

Letovisko Letovisko Sarah Pearse

Tak toto byla kniha za trest, slátanina, přečetla jsem to jen proto, že jsem ve vlaku nic jiného nemohla dělat. Zápletky, postavy, temná historie - vše nevěrohodné, plytké a ten konec popisující detailně Elinino dopadení pachatele jsem už fakt musela přeskakovat.

27.03.2024 1 z 5


Vůle žít Vůle žít Rachel Amphlett

Jednoduchý styl, čtivé, vyšetřovaný případ mě ale zaujal méně, než osobní zápletka Kay. Těším se na další díl.

24.03.2024 4 z 5


Největší hříšník Největší hříšník Lisa Jackson

Nekonalo se žádné wow, ale četlo se to dobře. Jen mi vadilo neustálé vyjmenovávání stále stejných potencionálních pachatelů a jejich minulosti a spekulace důvodů, proč vraždit. To tam bylo zbytečně asi 10 krát a zabralo to kus knihy.

21.03.2024 4 z 5


Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Čtivé, napínavé, žádné zbytečné vedlejší popisy a postavy. Konec mě překvapil, ale jsem ráda, že to tak dopadlo, protože už jsem měla strach, že ...

16.03.2024 5 z 5


Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Dobré čtení jako vždy, ale trochu polopatické vysvětlování v deníku a sloní můstek se současným vyšetřováním a těsnopisná zkratka, kterou Josie vyluštila, mi přišlo úsměvné, A ten konec... byla jsem to já... tomu nasadil korunu.

10.03.2024 3 z 5


Smrt pod kůží Smrt pod kůží James Patterson

Zpočátku to nevypadalo zle, trocha fantasy mi přišla vhod, ale postupně se to změnilo v neskutečnou slátaninu, kterou bylo fakt těžké dočíst. Nic tak nesmyslného jsem nečekala. Ztráta času, nic víc.
Kniha s podobným námětem - V jejím srdci svět se tříští - se mi přitom líbila moc, ale to mělo hlavu a patu a logiku a emoce a grády.

04.03.2024 odpad!


MemoRandom MemoRandom Anders de la Motte

Tak to byla přehršle konspirací, korupce, zrady, zdrojů, koordinátorů a infiltrátorů. Zbytečně moc, hodně popisné, bez emocí. Nic pro mě.

29.02.2024 2 z 5


Už teď jsi mrtvá Už teď jsi mrtvá Sharon J. Bolton

Začátek mi přišel kostrbatý, ale postupně se to vylepšilo a přes zdlouhavou a zamotanou minulost a postupné odhalování, kdo je vlastně kdo, se mi konec líbil. Ale bylo to překombinované a nereálné, viz schopnosti jeptišek.

25.02.2024 4 z 5


S naším požehnáním S naším požehnáním Jo Spain

Čtivé a originální vyšetřování zamotané s minulostí, srdcervoucí a dojemné příběhy z Magdalénských prádelen, jeptišky, sirotci, oplzlý kněz, sympatičtí vyšetřovatelé. Za mě super čtení.

19.02.2024 5 z 5


Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

Sekty nesnáším a tato byla nějaká neuvěřitelná. A konec byl sice překvapivý, ale za mě byl zbytečně moc popisující a vysvětlující a nudný.

13.02.2024 4 z 5


Na houpačce Na houpačce A. M. Ollikainen

Podivné čtení, postavy, zápletky, nesmyslné vraždy... celou dobu jsem čekala, že to bude mít nějaký smysl, ale nemělo. Konec úplně na nic. Ztráta času a žádná přidaná hodnota,

08.02.2024 odpad!


Rozpolcený Rozpolcený Rob Ashman

Překvapivě dobré čtení, postupně vše nepochopitelné do sebe zapadalo a postavy byly taky super, Billiho jsem si oblíbila nejvíc a tak doufám, že se ještě někdy objeví. Doporučuji.

04.02.2024 4 z 5


Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Spletité čtení, bavilo mě to, i když ty drsné vraždy byly šílené. Líbila se mi i ta druhá dějová linie s Frostovou a pobavily mě její dialogy s Kim. Ale nevěřím, že by byl někdo schopen pro osvobození se udělat to, co udělala.

01.02.2024 5 z 5


V zajetí divočiny V zajetí divočiny Ulf Kvensler

Bavilo mě to a bylo to čtivé a napínavé, nádherné popisy krajiny a znalost putování v v horské divočině, ale čím dál tím to bylo horší. A úplný konec tomu chybí, jak to vlastně bylo, kdo říká pravdu?

25.01.2024 3 z 5


Purpurová sieť Purpurová sieť Carmen Mola

Tak toto bylo silné kafe, bylo to drsné, brutální, šílené psycho: únosy dětí, znásilňování, zneužívání, mučení, zabíjení, ale mělo to hlavu a patu a Eleny mi na konci bylo docela líto, to by žádná matka nechtěla zažít.

22.01.2024 4 z 5


Poslední na řadě Poslední na řadě Helen Fields

Dokonalé to nebylo, ale bylo by to celkem v pohodě, kdyby se neobjevily čarodějnice a kdyby to nepokazil ten konec, ten byl za mě nejhorší a ty posmrtné řeči úplně nejvíce,

19.01.2024 3 z 5


V jejím srdci svět se tříští V jejím srdci svět se tříští Jonathan Dylan Barker

Tak toto se fakt povedlo! Úžasná, zajímavá, originální, řekla bych dokonalá kniha, a to nemám ráda fantasy. Už ten název je skvělý, postavy, styl psaní a popisy úžasné. Na konci vše nepochopitelné do sebe dokonale zapadne a konec, ten jsem si užila. Doporučuji!!!

David Pickford je krásný muž, David Pickford je krásný muž, David Pickford je krásný muž, David ....

15.01.2024 5 z 5


Rozlučka na ostrově Rozlučka na ostrově Lucy Clarke

Thriller ani náhodou, byl to román pro ženy střihnutý červenou knihovnou, ale dobře se to četlo. Krásné popisy moře, ale jinak průměr.

09.01.2024 3 z 5


Oko Oko Bernard Minier

Celé mi to nesedlo, styl psaní, hororové zápletky, odporné postavy...

06.01.2024 odpad!


Přeživší Přeživší Jane Harper

Krásná a divoká příroda, pláže, moře, nádherné popisy krajiny, ale thriller to nebyl. Taková slabší detektivka s celkem prima postavami, čekala jsem na konec, ale i ten byl taky takový umírněný.

04.01.2024 3 z 5