jitka7326
Zajímavý příběh, přesto mi přišel takový překombinovaný. Scéna s kotětem mě dost vzala.
Útlá ale náročná knížka o dospívání na vesnici. Rodiče hlavních hrdinů na zabití, nepřítomní,řešící jen sami sebe.Konec knížky takový neuchopitelný.
Pohodové, pohladí po duši, s prředvídatelným dějem, přesto mě to bavilo.Čekala jsem víc chobotnice
Bavilo od začátku až do konce.Myslim že v knížce najde každý nějakou situacin kterou zažil.
Příběh o sousedských a mezilidských vztazích a komunitní zahradě mě moc nezaujal.Pomalé tempo, nijak zvlášť sympatické postavy.
Zajímavě napsaná kniha o mtDNa, přestože je dnes již překonaná
Smutný příběh mapující život na malém řeckém ostrůvku a okolí. Konec trochu překvapil.libil se mi popis rozvoje turistického ruchu...
První kniha od autora.trochu me odrazovala obálka..příběhbyl smutný a čekala jsem jiný konec ...
Neměla jsem žádná očekávání a knihu jsem dočetla se sebezapřením. Oceňuji že ve výběru se ocitla Praha ale příběh mě prostě nebavil.
Začátek trochu pomalejší ale pak se to rozjelo.Těšim se na další díl.
Neměla jsem žádná očekávání a bylonto milé překvapení i když v závěru už to. Bylo takove mrazivé.Líbily se mi popsané pocity matky a dcery.Když ptáčka lapají...
Knížku jsem zhltla za 2 dny.celkem náročná témata ale zpracována s lehkostí
Parádní knížka o léčitelích a napravovačích z mého kraje. Téma má dost velký potenciál a věřím tomu že bude nějaké další pokračování.
Nebylo to špatné ale příběh se vlekl a očekávala bych i více propracování osoby pachatele.
Zajímavý pohled na svůj život.vzdycky jsem jí brala jako hloupu blondýnu ale mile překvapila
Ke knížce jsem se dostal díky Maximovi Velčovskému, který ji chválil. Moc se líbila i když fotografie mě nikdy moc nezajímala. Líbila se mi kuráž, odhodlanost, polo francouzský původ a schopnost to vše nějak popsat.
Začátek s pozvolným nástupem, komplikované rodinné vztahy, přestěhování se k babičce, budování firmy. A pak.. pak to přišlo. Konec mě rozplakal, nečekala jsem to.
Zajímavý námět, hlavní hrdinka bojující s endometriózou vcelku sympatická. Tuhle neviditelnou chorobu mám taky, ale rozhodně si s ní nepovídám, je to pro mě vetřelec okupující moje tělo, takže tyhle pasáže se mi moc nelíbily. Líbily se mi střípky ze života na Elbě a tak vůně. Konec mi přišel takový nijaký.
Posledni díl trilogie mě bavil víc než dvojka.popisy bitev mě až tak nebavily a Laudon se konečně zhmotnil, předtím jsem ho brala jako fiktivní postavu