JitEliOsk JitEliOsk komentáře u knih

☰ menu

Já jsem hlad: Příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši Já jsem hlad: Příběh o zápasu s mentální anorexií, hledání, cestě a návratu k ženské duši Petra Dvořáková

Kniha je napsána velice čtivě a obdivuji, jak se naprosto "svlékla" a vyjádřila své nejnitěrnější pocity. Velice poučné a vlastní zkušeností prohloubené zavedení do problému ,mentální anorexie,.

03.03.2014 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kniha se mi moc líbila a velice dobře se mi četla. Je psaná odvážně, erotické scénky jsou krásně popsány. Je to prostě erotická kniha "každým coulem". Je škoda od ní očekávat něco "víc". --- Kdo někdy zažil naprosté vášnivé i milostné vzplanutí, tak ze začátku to prostě takové je (teda krom vyloženě zvrhlých choutek Christiana Greye - ale tím je tato kniha ozvláštněná a zpestřená) a člověk nemyslí a téměř neprožívá nic jiného. Dialogy, sex a myšlenkové pochody .... "jen na to jedno". A je zbytečné se schovávat za masku puritánství. Užijte si tuto knihu a oddechněte od těžkých intelektuálních myšlenek.;-)
A také myslím, že v životě to tak často je, že vysoce postavení muži mají zvláštní a zvrhlé choutky. Jen mají dobré vystupování, my jim to vše "žereme"... ale v zákulisí....:-)

06.05.2013 5 z 5


Celestinské proroctví Celestinské proroctví James Redfield

Na tuto knihu jsem se velmi těšila, mé očekávání bylo velké, ale vyloženě tuto knihu nedoporučuji. Musela jsem se velmi nutit ji dočíst. Trochu mě začala bavit až ve 3. třetině, ale to bylo zřejmě tím, že už jsem se blížila ke konci.:-) Je v knize pár zajímavých myšlenek, ale pro mě naprosto nezáživně napsané.

29.09.2012 2 z 5


Láska - Psychologie jednoho fenoménu Láska - Psychologie jednoho fenoménu Peter Lauster

Četla jsem tuto knihu před 17 lety. Tato kniha mi naprosto změnila život. Myslím, že by si ji měl přečíst téměř každý, protože naše společnost vychází velmi často ne z lásky nezištné, ale z lásky podmíněné. Kniha zavede člověka k opravdové lásce všeho kolem sebe, aniž bychom od protistrany cokoliv čekali. Pokud bychom se tímto řídili, plno lidem by se, myslím, ulevilo a spadlo velké břímě ze zanešené dušičky. Lze vzlétnout a cítit se šťastni...

03.09.2012 5 z 5


Den poslední Den poslední Glenn Kleier

Již se blížím do finále této knihy a vřele ji všem doporučuji, protože vás naprosto strhne. Pozvolna se rozvíjející děj. Nejprve jsem téměř vůbec netušila, co vlastně rozečítám, ale děj mě více a více začal pohlcovat, až mě mrzí, že už jsem u konce.:-) Skvěle napsaná kniha.

07.08.2012 5 z 5