Leni.S89 Leni.S89 komentáře u knih

☰ menu

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Celou dobu jsem si tak nějak myslela, že vím o co jde a jak to dopadne..no..naivka :) poslední stránky jsem musela přečíst několikrát, abych to všechno vstřebala...tato knížka má opravdu nepředvídatelný konec, což mám nejradši. Stojí to za to a nevěřte této knize ;)

09.08.2017 5 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Jeden z mých nejoblíbenějších autorů..nikdy nezklame...Od první stránky vtáhne do děje a už nepustí...jen tak dál!

07.08.2017 5 z 5


Na loučení nebyl čas Na loučení nebyl čas Linwood Barclay

Závidím všem, kteří se na knížku teprve chystají. Tohle se čte samo...perfektní zápletka a děj, od kterého se nemůžete odtrhnout. I přes počáteční nesympatie s hlavní postavou dávám 5*..Poslední stránka mě úplně položila. Doporučuju, čtěte to! :)

05.08.2017 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Můžu číst stále dokola..tohle je srdcovka.

31.07.2017


Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Jediné, co se mi na knížce líbilo, byla její obálka. Sice mi nevadí více dějových linek, kniha se četla dobře, ale chybělo mi proč a jak k tomu došlo a co k tomu vraha vedlo..škoda.

24.07.2017 2 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Oddechovka na jedno odpoledne. Jednoduchý styl psaní, krátké kapitoly, zajímavé rozuzlení. Líbilo! Stojí za přečtení.

25.06.2017 4 z 5


Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Ze začátku byl děj jako na horské dráze, dost se mi pletla jména a příběhy a trochu jsem se v tom ztrácela, naštěstí všechno do sebe zapadlo jako do skládačky a vznikl z toho perfektní celek..konec mě dost překvapil..a tak to má být. Doporučuji!

24.06.2017 5 z 5


Cizinec Cizinec Harlan Coben

Velmi zajímavý příběh s několika dějovými linkami, o které se postará "Cizinec". Tato kniha mě už od začátku zaujala a nenechala mě přestat číst...a konec? z toho mám tak rozpolcené pocity...
ach Corinne..

15.06.2017 5 z 5


Tiché dívky Tiché dívky Eric Rickstad

Přečteno za den..co dodat..jen to, že mě víc dostal vedlejší děj s Rathem - uff tak nečekaný a strhující konec!

11.06.2017 4 z 5


Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Miluju knížky, od kterých se nemůžu odtrhnout, a to se mi stalo právě u téhle. Přečtená byla asi za dva dny. Vůbec mi nevadil styl psaní ani přeskakování v dějích, snadno se v nich orientuje. I přesto, že jsem dobře odhadla hlavního vraha, mě kniha velice zaujala a bavila. Snad se podaří i druhé volné pokračování.. :)

10.06.2017 5 z 5


Maestra Maestra L.S. Hilton

uff..."Thriller, který Vás bude šokovat"...takovou nálepku bych této knížce rozhodně nedávala..Autorka si neodpustila zařadit všechny módní značky, laciný humor a "důmyslné" vraždy, které jen tak procházejí...Začátek byl celkem fajn a dal se číst, ale za polovinou už jsem se nedokázala soustředit ani začíst a posledních asi 50-60 stran jsem jen v rychlosti prolítla :/ ...Jdu si spravit chuť..

08.06.2017 1 z 5


Hlouběji do podzemí Hlouběji do podzemí Roderick Gordon

Nevím, jestli se mi víc líbilo dobrodružství v Podzemí nebo v Hlubině..každopádně tento svět se mi stále víc a víc zamlouvá a už se těším na další pokračování.

05.06.2017 4 z 5


Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Po skvělé Zmizelé jsem se těšila na další knížku od autorky, ale bohužel mě děj nenadchnul na tolik, kolik jsem od něj čekala a musím souhlasit s komentářem od Lucik87. Tolik přebytečných nudných kapitol a omáček kolem..vůbec se mi nedařilo pořádně se začíst a málem jsem knihu nedočetla...doufala jsem, že to zachrání konec, ale to se také nepovedlo..

01.06.2017 1 z 5


Noční lovec Noční lovec Chris Carter

co dodat, prostě geniální! Carter mě nikdy nezklame a stále jen překvapuje! jako vždy 5*

29.05.2017 5 z 5


Mráz Mráz Bernard Minier

Ze začátku mě odrazoval počet stran a vůbec se mi do ní nechtělo i na úkor kladnému hodnocení..Jsem ráda, že jsem se donutila a knihu otevřela. Hlavního představitele Servaze jsem si hned oblíbila a stránky rychle utíkaly, až byl konec :) Kniha má spád a mrazivé napětí. Po dočtení jsem si musela dokoupit další díly. Doporučuju

22.05.2017 5 z 5


Poslední hra Poslední hra Federico Axat

Tolik zvratů jsem v knížce ještě nezažila, tolik otoček a kliček až do posledních stránek. Velmi zajímavý děj, u kterého nevíte, co je realita a co je sen/iluze...Jediné, co mě trochu mrzelo, byl utnutý konec..Na to, jak je knížka dobře napsaná, by si konec zasloužil víc..

22.05.2017 4 z 5


Všechno mi řekni Všechno mi řekni Lisa Jackson

Moje první knížka od autorky a docela zklamání, do čtení jsem se musela nutit, zbytečně zdlouhavé, děj pro mě neměl žádný spád..Dám šanci ještě jiné knížce od autorky.

18.05.2017 1 z 5


Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Velice prošpikovaný děj od začátku do konce, který šlape jako hodinky :) Série s Lincolnem a Amélií mě nepřestanou bavit, vedle oblíbené Iluze zatím top knížka, kterou jsem od Deavera četla.

18.05.2017 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Jsem sice zhýčkáná Ch.Carterem, ale tohle byla naprostá pecka!! Přečteno jedním dechem, doporučuji všem, kteří mají rádi detektivky..napětí až do konce.

10.05.2017 5 z 5