Janissa Janissa komentáře u knih

☰ menu

Milá paní Birdová Milá paní Birdová A. J. Pearce

(SPOILER) Trvalo mi, než jsem se začetla, chtělo to mít na knihu správnou náladu. Nakonec byla jiná, než jsem čekala, a uvědomila jsem si, jak jsem ráda, že nemusím řešit to, co nejen ženy v té době... Jen mě mrzí, že na konci nepřišel nějaký pěkný dopis od Charlese, který by to vše tak nějak ukončil. Protože byl příběh docela hořkosladký, mám z něj docela smutné pocity, a byla bych ráda za nějaký hezký konec, představu, že aspoň Emmy to vyšlo

24.04.2024 3 z 5


Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

(SPOILER) Oddechovka přečtená za jeden večer, stejně jako první díl.
A stejně jako první díl stejný scénář. Bohatý muž, nezkušená žena, co mu učaruje, sblíží se, najednou přijde domnělá zrada, kdy si myslí, že chce jen jeho peníze, aniž by se jí na cokoli zeptal, pak se připlazí zpátky a nakonec spolu žili šťastně až do smrti.
Na začátku jsem myslela, že knížku odložím, ale nakonec jsem byla zvědavá, jestli tam bude něco jinak. Ani ne...
Další díly si přečtu, protože jsem si koupila celou sérii, ale nemít je doma, další asi nepořídím. Nejsem náročný čtenář, ale tohle je hodně slabá pohádka pro dospělé.

05.06.2022 2 z 5


Tajná přísada láska Tajná přísada láska Poppy J. Anderson

Fajn oddychová četba, konec sice předvídatelný, ale mně osobně to nevadilo. Dialogy byly i vtipné, postavy sympatické. Jediné, co bych knize vytkla, jsou strašně dlouhé kapitoly (kolem 30 stran). Pokud jste člověk jako já, že chcete nejdřív dočíst kapitolu, čtení se může opravdu protáhnout ...

16.01.2022 4 z 5


Sexy chaotička Sexy chaotička Lucy Vine

No... Nemyslím že bych byla náročný čtenář, ale u této knížky jsem měla u strany 55 chuť knížku odložit a nedočíst. Nakonec jsem se přemluvila a dočetla, ale znovu už ji určitě číst nebudu a v knihovně mi nezůstane.
Příběh jednoduchý, místy i zajímavý, ale taky občas zbytečně hrubý, resp. vulgární? Nevím jak specifikovat. U pokusů o "knihu" otce hlavní hrdinky jsem vyloženě trpěla.
Ve výsledku je to o hledání sebe sama, kde knížka může přimět k zamyšlení (ano, taky mi táhne na 30, jsem single a používám randící aplikace). Velkou zábavu bych ale od knihy nečekala, a je dobře, že neměla víc stránek.

21.07.2021 2 z 5